עידכון קטן

fialka3

New member
עידכון קטן

שלום לכולן. אז זהו, זה קרה. לפני שבוע בדיוק הפחתי להיות אמא לתאומות. עברתי ניתוח קיסרי מתוכנן בגלל מצג של מובילה.
האמת שלא קל. מספיק להגיד, שבהריון עליתי 12 קג ונכון להיום ירדתי כבר 11. התחלתי עם עודף משקל, אז אם אני ארד עוד קצת לא נורא.
הבנות מתוקות פלא. רק שאחד מהן כמעט ולא ישנה בלילות.

מרגנית2

New member
מזל טוב!!

החלמה מהירה מהניתוח. אל תחשבי על המשקל עכשיו.. מאחלת לך הרבה שעות שינה.. והסתגלות.. והנאה מהשתיים.

fialka3

New member
תודה

אני לא חושבת על משקל. זה יצא ככה, כי לא עליתי הרבה בשביל הריון תאומים וגם כי עכשיו כשיש לי קצת זמן פנוי אני מעדיפה ללכת לישון ולא לאכול. נדיר מאד שיש זמן לשני דברים. נגיד, עכשיו אני אוכלת ויושבת דקה מול המחשב.

אמאנחל

Member
מנהל
וואו, מזל טוב ענקי!!

טיפ חשוב: אם תינוק מתעורר שעה אחרי האכלה, כמעט בטוח שהסיבה היא "גרעפס תקוע": קצת האוויר שהוא בלע כשאכל, התחמם בקיבה והתנפח, ועכשיו מחפש איך לצאת. תרימי לגרעפס, תוך כמה שניות/דקות תשמעי אותו יוצא, ותשכיבי חזרה לישון. לתת לאכול במצב כזה זו טעות.
&nbsp
מאחלת לך התאוששות קלה, הסתגלות נינוחה. תהיי טובה לעצמך!! תפרגני לעצמך כמה עזרה שרק אפשר. כל נוחות שאפשר לארגן עם כסף: עזרה או ציוד - תעשי. ואם אפשר, אל תשכחי גם ליהנות
.

fialka3

New member
תודה

טיפ חשוב באמת, כי נראה שדווקא זה חלק מבעיה אצלנו

מזל טו! מקווה שאת כבר מתאוששת מהניתוח

לא פשוט להיות עם תינוק קטן ועוד אם יש לך שתיים ועוד אין סינכרון ביניהן. באיזה משקל נולדו?
מקווה גם שאמא שלך כבר הגיע לישראל ועוזרת לך שךפחות תוכלי לישון קצת

fialka3

New member
תודה

הבנות נולדו 2090 ו2875. אחרי ניתוח כאב לי מאוד גב, שאר הדברים בהחלט נסבלים. עכשיו כבר יותר טוב.אני מנסה לסנכרן אותן כי אחרת קשה מאד להסתדר. גם ויתרתי על הנקה.אמא שלי בארץ, אבל היא מבוגרת מדי כדי לטפל בבנות. היא מטפלת באוכל ושאר הדברים מסביב שהם גם חשובים.

mo234

New member
מזל טוב

ברכות ללידה.
התאוששות קלה ומהירה
למה וויתרת על ההנקה? גם אני הייתי עם תאומים, אפשר בהחלט להסתדר.
אם את עדיין בשלב שיש חלב אולי כדאי לשקול שוב?

fialka3

New member
כי הייתי לבד עם שני תינוקות

הקטנה נולדה קטנה מאד וצריכה לעלות במשקל בלי להתאמץ יותר מדי. חלב לא הגיע מיד אחרי ניתוח, לקח כמה ימים בהם הבנתי שהרבה יותר קל יהיה לי עם תחליב חלב. ולקחתי כדורים לדיכוי. כן, במחשבה שתינוקות צריכים יותר אמא שפויה מאשר חלב שלה. זו בחירה שלי. לא יודעת, האם הכי נכונה, אבל זה מה שיש. אין דרך חזרה.

למעלה