עידכון קצר על פישון

עידכון קצר על פישון ../images/Emo13.gif

ובכן מאיה, אני לוקחת לעצמי את הזכות קצת לעדכן את האנשים פה שדואגים לך כי אני רואה שבכל אופן לא נכנסת אתמול בערב כמו שהבטחת...
בכל מקרה אנשים, דיברתי עם מאיה אתמול, לכולם שלום. היא נשמעת ממש ממש נפלא ונשמע שהמשפחה שלהם מאושרת מאוד מאוד ומתפקדת טפו*3 בצורה מדהימה
לכל הריוניות התאומים, אם אתן רוצות להתעודד אז דברו איתה. אותי היא ממש הצליחה להדביק בהמון אופטימיות
יאללה, מאיה, תכנסי כבר, תספרי לכולם חוויות ותצרפי תמונות של הפשושים

שירלי - איזה כיף ךקרוא זאת על הבוקר

ממש דרך נפלאה לפתוח את בוקרו של יום חדש-וגם מאוד מעודד. מי כמוך מודעת לחששות שלימהריון תאומים, והאינפורמציה על מאיה מאוד מעודדת. אולי כדאי לשקול ללדת בסדר הבא: לידה ראשונה - ילד אחד. לידה שניה - 2 ילדים. לידה שלישית - לא, לא 3 ילדים, אבל אחד לפינאלה... מה דעתכם?
אולי זה המתכון?

סיגל, המתכון שאת מציעה הוא מוווושלם

ואני מקווה לאמץ אותו
והאמת שלפי השיחה שלי עם מאיה אתמול אכן הרבה יותר קל עם תאומים כאשר זוהי לא לידה ראשונה וכבר היה לך נסיון עם ילד אחד. מקבלים את הדברים אחרת, יודעים לתפקד יותר ביעילות. בקיצור, זה קל יותר. אני זוכרת כמה היה קשה בהתחלה עם תומר, וכמה היסטרית הייתי ועשיתי דברים בצורה כל-כך לא יעילה כך שאני חושבת שאם היו לי תאומים באמת הקושי היה גדול מאוד מאוד. אבל עכשיו אני אחרת, עברתי את הכל עם אחד והראש כבר עבר את השינוי המחשבתי ואני מקווה שאכן יהיה קל יותר

זה בדיוק מה שאני חשבתי כשקראתי

את ההודעה שלך. מעניין מה אומרות שאר האמהות לתאומים שבאו אחרי ילד אחד?

קרן משם

New member
ואני אומרת......

שהרבה יותר קל עם אחד לאחר שלישיה
ולא , לא מנסיון-אך משום מה אני בטוחה בזה, למה? ככה! אגב: אתמול 2 הבנות שלי היו חולות ונשארו בבית ובני הלך לבדו למעון....נותרתי עם 2 בבית....חייבת לציין ש2 קטן עלי! פחות מ3 אני לא נשברת!

פישון

New member
ובכן, אני פה!!!../images/Emo6.gif

הסיבה המענגת שבגללה לא נכנסתי אתמול היתה שהייתי באסיפת הורים בגן של תמוז, ולשמחתי היה נורא נחמד ולא רציתי לחזור הביתה. תודה לאל על מטרנות ועניינים שכאלה, ואני ביליתי כל הערב (משבע עד אחת עשרה, ממש הוללות). אכן, החיים יפים. היינו שבועיים עם צהבת בבית חולים, כשאני כבר ללא חדר אלא זרוקה בליס על כורסאות ההנקה. אחר כך היינו זרוקים בבית עם אנגינה, דלקת ריאות וצינונים. מזל שהקטנים רק מצוננים, אבל אני ממש הייתי אבודה עם חום גבוה. לעומת זאת, הרבה יותר קל ממה שחשבתי. איזה כיף ללכת לישון עם שלושה פשושים בחדר ליד! לצערו של עידו אני כבר חושבת על עוד הריון, והוא מתחלחל מעצם המחשבה... תמוז לעומת זאת קיבלה את הקטנטנים למופת והיא פשוט מדהימה אותי. אני עוד אכתוב יותר, אבל יש כל כך הרבה לספר שאני אעשה את זה מסודר בסיפור לידה. אני נותנת עוד שתי תמונות של כ"א בנפרד שמחה לחזור, מאיה

מתוקים משהו, ../images/Emo74.gif כל השלושה!!!

שמחה לשמוע שהולך לך בקלות למרות המחלות. גם אני חשבתי מייד בהתחלה על עוד הריון במיידי. מאז עבר לי קצת...

שניהם מתוקים ויפים ../images/Emo99.gif

חכי קצת עם המחשבות על הריון נוסף עד שהם יגדלו קצת....ואז נראה אותך. אני לא מסתדרת עם האחד השובב שלי ואת רוצה רביעי
כמו שמיכל אמרה, זה יעבור לך.

ligo

New member
מאיה- הם פשוט מדהימים!!!

אני יושבת פה עם חיוך מרוח על הפרצוף (בערך ככה
) ומתמוגגת! וגם אני אמרתי השבוע ליובל שהריון זה לא כזה סיפור כמו שאומרים ושאפשר לעשות עוד אחד...(אבל אצלנו זה בצחוק בנתיים)

מאיה, הם כל-כך מתוקים ויפים ../images/Emo99.gif

מתה כבר לראות אותם בלייב. תהיי בקשר. אתמול הייתי אצל הרופא ומצבי בסדר אז נראה לי שאוכל לבוא אליך במקום שתצטרכי להיגרר אלי. איך שלך יותר נוח!!! נהנה בקשר

נירית1

New member
אויש כמה שהם מתוקים../images/Emo99.gif

מאיה את נשמעת נהדר - את האמת כבר קצת דאגתי
אבל נשמע שממש אין למה כי את כבר אמא מדופלמת לשלושה- כבר יוצאת אפילו לשיחות הורים
אז תמשיכי להיות רגוע כמו שאת נשמעת ושוב המון המון מזל-טוב והרבה אושר, ואת זוכרת את הטלפון שלי עם את זקוקה לאיזה עזרה או שסתם בא לך לצעוק (תתקשרי לפני שאת רוצה לזרוק את כולם מהחלון - זו עצה שקיבלתי מאמא אחרת לתאומים גדולים)

מאיה יקרה, איזה יופי לראות אותך

שמחה לשמוע שהכל יותר מבסדר... עוד יותר שמחה לראות את התמונות של הקטנטנים
. שהכל ימשיך להיות כ"כ טוב. מקווה להתראות בקרוב.

למעלה