עידכון קצר.....

dominogrose

New member
עידכון קצר.....

אתמול הייתה לי לאמא שלי הפתעה שלגמרי לא ציפינו לה.... אבא שלי בא בשעות הערב המוקדמות וקבע עובדה , כאילו שמותר לו... ``היום אני ישן פה``. מה פתאום הוא ישן בבית?? מה קרה?? התגעגעת?? הוא טען שאין לו איפה לישון... למרות שאני יודעת שמקום לינה , אצלו , זה לא בעיה! והא תמיד יכול ללכת לישון בבית של ההורים שלו! אמא שלי די התבאסה בכל העניין , גם אני האמת! אני , שרגילה לישון בבית בלי אבא וזה אומר בלי שום גבר בבית (אנחנו רק בנות) ואני רגילה ליותר חופשיות בקטע הזה... אתן יודעות.... אז היום בבוקר לא ממש נהנתי... קמתי , צחצחתי שיניים , הכנתי לי לשתות והסתגרתי בחדר! אני לא יודעת למה... אבל אני לא אוהבת שאבא שלי רואה אותי על הבוקר... לא אוהבת!

מיכל לב

New member
בחירה משותפת!

היי סיווני, את רוצה להגיד לי שככה פתאום אחרי כל השנים, הוא נחת? למה אמא שלך צריכה להתבאס במקום להגיד לו ``חביבי - לא מתאים``?! אם כל הכבוד לכך שתמיד למטבע שני צדדים, אותי מעניין הצד של אימך וכמובן גם שלך, (אם כי בחירתם לחיות ביחד או לא,נתונה בידם ולא בידייך). לאמא שלך צריך להיות מאד ברור מה באמת היא רוצה,למה ומה ההשלכות של הדברים ואנחנו עדייין לא מתייחסים לאיך עושים את הדברים. יתכן וחזרתו של אביך היא אמצעי עבורו להגיד שהוא מצטער על הכל ושהיה מעוניין לחזור ולחיות עמכם ויתכן שהוא פשוט עובר משבר, חוזר לפינה ולאישה שתמיד מקבלת אותו וכשיתאושש שוב יחזור לסורו.כך או כך זו לא הדרך וקולה של אימך צריך להשמע.שתבדוק עם עצמה למה היא מסכימה, מה היא באמת מרוויחה או מפסידה והאם באמת ``אין לה ברירה``. גם אם הדברים מוסווים, העובדה שאביך לן בביתכם היא גם בחירתה שלה, מקווה שהיא תשכיל לא להפגע. בנוגע לתחושותייך, אני מניחה שפרט לכוחו של ההרגל,את גם כועסת,חוששת ואולי אפילו נעלבת. נסי לבדוק מחדש את האפשרות לתקשורת, אולי בכל זאת משהו הבשיל, מצאי את הדרך לבטא את הרגשתך והיי סבלנית אני לא חושבת שזה הזמן המתאים ל``חיסול חשבונות``. מה יקרה הלילה? ובלילה שאחריו ולא פחות חשוב מה קורה ביום?!

למעלה