Like_Wise_potter
New member
עידכון שבועיים אחרונים!!!../images/Emo124.gif
היי אנשים, מה נשמע, התגעגעתם? הידעתם שיש לי רק מחשב אחד בבית? הידעתם??? טוב אז עכשיו אתם מבינים למה אני בחוסר פה? טוב בואו נתחיל! הסקר עבורכם, מה גרין דיי מסמל? 5 קולות= שירים טובים, מוזיקה טובה. 0 קולות= להקה מגניבה עם אנשים מאגניבים! 0 קולות= הדרך שלך למחאה פוליטית. 0 קולות= הדרך שלך למחאה מוזיקלית. 2 קולות= עוד אחת מה10 להקות האהובות עליכם, כולם בסגנון פאנק-רוק-סקא-בלה! 4 קולות= הם שולטים! (כל התשובות נכונות!!!!) 4 קולות= אחר אוקיי, אז כנראה שאתם לא מצביעים מספיק אנשים תצביעווווו. ושאתם לא בדיוק יודעים מה מסמל גרין דיי בשישבילכם. אני הייתי מסמנת את הדשך שלי למחאה מוזיקלים ופוליטית אלב סימנתי הכל.!! ונעבור למאורעות ונושאים
פירסמתי את הבלינק\גרין דיי טור שעבורי מסמל הרבה. רוצים הסבר? תשאלו. ולא הם לא באים לישראל. אוף!
למדתי לנגן את Macy´s Day Parade בגיטרה אנים תשמחו למעני!
היה לנו דיון עם איזה סוג מוזיקה סאם 41
שהתפחתה מהאיחוד הלאומי של סגנונות הרוק. Le rock, le rap..........(מי פה לומד צרפתית???)
ציינתי בפעם האלף שאני לא חושבת שאפשר לשנות את הגרין דיי לGreen Day.
מישהו שמע על דיסק שקוראים לו Maximum green day?כי אני לא..
היה לנו דיון ענקקק שאני לא אמחוק למרות שהוא לא קשור לגרין דיי, על... הרבה! פריקים, וואנאבי פריקים, דיון מאוד מיותר שהתחיל עם מישהו שהביע את דעתו המסכנה לגביי גרין דיי.....
לא שמעתם על Bowling Bowling Bowling? כי אני כן!!! ולי יש את המקורייי
מי זה נופקס??????????????????????????
נכנס מישהו מאוד לא משועמם ש"קראו לו BJ בתיכון". אנשים מוזרים.
והדיון על הערסים. לא הבנתם מה זה ערסים בדיוק??? הם לא נחמדים. *בורחת*
היה לפורומינו הקט חודש שלם!!!
אמרתי לכם שאני לא מגזימה!
שוב פעם עם ה"יבש פה" כמה אתם מתלוננים!!!!
מסכנים האנשים שלא יצאו ביום העצמאות. (======
גילינו בגילוי מאוד מוזר שגרין דיי הם מקימי מוזיקת הTeenagers. אני היחידה שלא שמעה על זה?
דרושים הליריקס שלWhy BLINK 182 will never be as good as GREEN DAY! או שלא?
כולכם אמרתם בורך הבא לרון!?!?!? הדיון הזה היה על החולצה שמצאתי, שעדיין לא קניתי, ועל 2 אנשים מזכרון שמצאו אחד את השני. שרשור לא חכם במיוחד. זה היה יותר ארוך מהקודם. שוב פעם על דיונים לא חשובים. הודעה חשובה מאוד מאוד מאוד מאוד פתחתי אתר גרין דיי, באנגלית, ממש גרוע עד עכשיו, אתם מוזמנים לבקר בו, יש בו לינק לכאן!www.geocities.com/greenday_rgr8
היי אנשים, מה נשמע, התגעגעתם? הידעתם שיש לי רק מחשב אחד בבית? הידעתם??? טוב אז עכשיו אתם מבינים למה אני בחוסר פה? טוב בואו נתחיל! הסקר עבורכם, מה גרין דיי מסמל? 5 קולות= שירים טובים, מוזיקה טובה. 0 קולות= להקה מגניבה עם אנשים מאגניבים! 0 קולות= הדרך שלך למחאה פוליטית. 0 קולות= הדרך שלך למחאה מוזיקלית. 2 קולות= עוד אחת מה10 להקות האהובות עליכם, כולם בסגנון פאנק-רוק-סקא-בלה! 4 קולות= הם שולטים! (כל התשובות נכונות!!!!) 4 קולות= אחר אוקיי, אז כנראה שאתם לא מצביעים מספיק אנשים תצביעווווו. ושאתם לא בדיוק יודעים מה מסמל גרין דיי בשישבילכם. אני הייתי מסמנת את הדשך שלי למחאה מוזיקלים ופוליטית אלב סימנתי הכל.!! ונעבור למאורעות ונושאים