עידכון שבועיים אחרונים!!!

עידכון שבועיים אחרונים!!!../images/Emo124.gif

היי אנשים, מה נשמע, התגעגעתם? הידעתם שיש לי רק מחשב אחד בבית? הידעתם??? טוב אז עכשיו אתם מבינים למה אני בחוסר פה? טוב בואו נתחיל! הסקר עבורכם, מה גרין דיי מסמל? 5 קולות= שירים טובים, מוזיקה טובה. 0 קולות= להקה מגניבה עם אנשים מאגניבים! 0 קולות= הדרך שלך למחאה פוליטית. 0 קולות= הדרך שלך למחאה מוזיקלית. 2 קולות= עוד אחת מה10 להקות האהובות עליכם, כולם בסגנון פאנק-רוק-סקא-בלה! 4 קולות= הם שולטים! (כל התשובות נכונות!!!!) 4 קולות= אחר אוקיי, אז כנראה שאתם לא מצביעים מספיק אנשים תצביעווווו. ושאתם לא בדיוק יודעים מה מסמל גרין דיי בשישבילכם. אני הייתי מסמנת את הדשך שלי למחאה מוזיקלים ופוליטית אלב סימנתי הכל.!! ונעבור למאורעות ונושאים
פירסמתי את הבלינק\גרין דיי טור שעבורי מסמל הרבה. רוצים הסבר? תשאלו. ולא הם לא באים לישראל. אוף!
למדתי לנגן את Macy´s Day Parade בגיטרה אנים תשמחו למעני!
היה לנו דיון עם איזה סוג מוזיקה סאם 41
שהתפחתה מהאיחוד הלאומי של סגנונות הרוק. Le rock, le rap..........(מי פה לומד צרפתית???)
ציינתי בפעם האלף שאני לא חושבת שאפשר לשנות את הגרין דיי לGreen Day.
מישהו שמע על דיסק שקוראים לו Maximum green day?כי אני לא..
היה לנו דיון ענקקק שאני לא אמחוק למרות שהוא לא קשור לגרין דיי, על... הרבה! פריקים, וואנאבי פריקים, דיון מאוד מיותר שהתחיל עם מישהו שהביע את דעתו המסכנה לגביי גרין דיי.....
לא שמעתם על Bowling Bowling Bowling? כי אני כן!!! ולי יש את המקורייי
מי זה נופקס??????????????????????????
נכנס מישהו מאוד לא משועמם ש"קראו לו BJ בתיכון". אנשים מוזרים.
והדיון על הערסים. לא הבנתם מה זה ערסים בדיוק??? הם לא נחמדים. *בורחת*
היה לפורומינו הקט חודש שלם!!!
אמרתי לכם שאני לא מגזימה!
שוב פעם עם ה"יבש פה" כמה אתם מתלוננים!!!!
מסכנים האנשים שלא יצאו ביום העצמאות. (======
גילינו בגילוי מאוד מוזר שגרין דיי הם מקימי מוזיקת הTeenagers. אני היחידה שלא שמעה על זה?
דרושים הליריקס שלWhy BLINK 182 will never be as good as GREEN DAY! או שלא?
כולכם אמרתם בורך הבא לרון!?!?!? הדיון הזה היה על החולצה שמצאתי, שעדיין לא קניתי, ועל 2 אנשים מזכרון שמצאו אחד את השני. שרשור לא חכם במיוחד. זה היה יותר ארוך מהקודם. שוב פעם על דיונים לא חשובים. הודעה חשובה מאוד מאוד מאוד מאוד פתחתי אתר גרין דיי, באנגלית, ממש גרוע עד עכשיו, אתם מוזמנים לבקר בו, יש בו לינק לכאן!www.geocities.com/greenday_rgr8

תיקונים. יו כמה טעויות@@@

הסקר: עבורכם, מה גרין דיי מסמל? הדשך=הדרך מוזיקלים=מוזיקלית אלב=אבל אנים=אנשים עם=על בורך הבא=ברוך הבא Dפנה

HandsomeDevil

New member
....

לילד השני מזכרון (שלא ראיתי כבר זמן מה בפורום, בניגוד אליי- אני נכנס כל-יום לבדוק הודעות ושטויות, חוץ ממני אף אחד לא עושה את זה.. הפורום יבש!) אז.... בסוף אני לא עובר לריאלי, אני עובר לגוונים (שמעתה על זה?!), תודה בכל מקרה... =)

מה גרין דיי מסמלים עבורי

אכזבה גדולה!! זה מה שהם מסמלים עבורי... אני זוכר איך התחלתי לשמוע את גרין דיי. קיבלתי במתנה את nimrod. נטרפתי עליו, דיסק מדהים! אז קניתי את Dookie, ואז קניתי את Kerplunk, ואז קניתי את Insomniac, ואז עברתי גהינום כדי למצוא את 1,039/Smoothed out slappy hours (שעכשיו אפשר למצוא בכל חנות, פרטים בהמשך...). אהבתי את כולם. בינתיים עולם המוזיקה העכשווי התחיל לגווע במהירות. MTV, שפעם היה אחד הערוצים היותר "רוקיסטיים" (שמתי מרכאות כי אני ממש לא אוהב את המילה הזאת), התחיל נונסטופ להשמיע מוזיקה מחורבנת כזאת, מיינסטרים מחורבן כזה של כל מיני להקות שלא מסוגלות לנגן, הכל מחשבים מחורבנים... אמרתי ניחא, לי יש את גרין דיי, בלינק, נופקס, גארבג´, סמאשינג פאמפקינס, אואזיס (וכמובן שאין קשר בין השלושה הראשונים לשלושה האחרונים)... אז שמעתי שגרין דיי עובדים על דיסק חדש - Warning, שגארבג´ עובדים על דיסק חדש - Beautiful Garbage ושבלינק עובדים על דיסק חדש - Take off your pants and jacket. הייתי שמח... חיכיתי, חיכיתי, ואז זה הגיע. אחד אחרי השני. קודם גרין דיי עם הזבל החרא הזה שכמעט התאבדתי כששמעתי אותו. אחרי זה בלינק עם דיסק לא רע, אבל רואים את השפעת הפופ עליו, ואז גארבג´ - שבכלל התחרפנו לגמרי. אואזיס כבר לא שווים הרבה, סמאשינג פאמפקינס התפרקו, ורק נופקס (בינתיים) עדיין נשארת דבקה בשורשים. בקיצור, המוזיקה פשוט מאוד התחרבנה. גרין דיי, מאז הדיסק המעפאן הזה, הפכו לחבורה של הומואים. לא מספיק שהם גנבו את הריף של Warning מאיזה להקה מטומטמת שאף אחד לא שמע עליה, מה הם עוד עושים באיזה הופעה אחת לפני כמה חודשים? מישהי מבקשת מבילי גיי ארמסטרונג לנגן את Why do you want him מהדיסק הראשון, אז הם מתחילים לנגן, בילי ג´ו שוכח איך השיר הולך באמצע ומפסיק. הקהל מתאכזב, ובלי בושה הנקבה הזה אומר "What? you don´t wanna listen to some old shit". אכזבה, זה מה שהם אכזבה!!!!!!!!!

למעלה