עידכון.....

sky20001

New member
עידכון......./images/Emo36.gif

היי... אתם זוכרים שסיפרתי לכם על זה שאני מדברת במסנג'ר עם מישהו חתיך ואין סיכוי שהוא יסתכל אליי כי אני שמנה... אז זהו... שתפסתי אומץ להיפגש איתו ויום אחרי שכתבו לי כאן תגובות החלטתי שאני אומרת לו שאני רוצה להיפגש איתו... דיברתי איתו בטלפון וקבענו יום למאחרת להיפגש... באותו יום שהייתי צריכה להיפגש איתו הוא שאל אותי:"איך אני יזהה אותך?" והחלטתי ללכת עם זה עד הסוף... אמרתי לו שיש לי שיער שטני ארוך,עיניים ירוקות,אני 1.62(גובה),ו... אני שמנה ברגע שהוא שמע שאני שמנה היית שתיקה בצד השני של הקו ואז הוא אומר לי:"אני יתקשר אלייך עוד 5 דקות..." אחרי 3 שעות הוא מתקשר ואומר לי(בשיא הקרירות):"הממממ תשמעי קרן אני לא יכול להיפגש איתך היום כי..." ותאמינו לי שהתרוץ נשמע עלוב(ממש עלוב) ומאז כמובן אני לא שומעת ממנו (לא עונה לי לטלפונים ולא עונה לי במסנג'ר)בקיצור: התאכזבתי מאוד... אבל הכי חשוב אני עדיין אופטימית...

Vdrums

New member
הכי חשוב זה לשמור על האופטימיות

(כה אמרה לי מישהי חכמה אתמול
) בקיצור ראית מי הבן אדם וטוב שלא נפגשתם. בטח סתם פלצן.

voguemaster

New member
ראית מי הבנאדם ?

באופן כללי הייתי מסכים איתך. מצד שני, יש פה נקודה מעניינת. כולנו יודעים מהו "אידאל היופי", בחורות רזות וחטובות, בלה בלה.. וכל דבר שהוא לא קרוב לשם, כביכול "דוחה" אותנו. כמו לדוגמא הבחור הזה שהיא מספרת עליו, שמע שהיא שמנה ולא רצה להיפגש. אנחנו פה בפורום מעבירים עליו ביקורת שלילית בגלל שהוא לא רוצה להיפגש איתה. למה זה ? כלומר, הבנאדם לא רוצה להיפגש עם בחורה שמנה וזה הופך אותו לרדוד ?? איך בדיוק ? אולי תסביר לי.. זה נכון שספציפית לגבי הבחור הזה, כנראה שהוא סתם אידיוט. הקטע של "אני אתקשר אליך עוד 5 דקות" זה ילדותי ומפגר ואח"כ "אני לא יכול להיפגש איתך היום", במקום להגיד את האמת בפנים. אם הוא היה אומר: "תשמעי זה לא משהו אישי אבל אני מעדיף בחורות רזות" לפחות הייתה לו אמינות כלשהי.... אז לא הייתי שופט אותו לרעה. זה לא שונה בכלל מבחורה שאומרת שהיא לא יכולה לצאת עם מישהו נמוך ממנה. שני הטיעונים שטחיים באותה מידה אבל לגיטימיים באותה מידה.

Vdrums

New member
שמע, אומרים שהוא לא בסדר לא

בגלל שהוא לא נמשך לשמנות אף אחד לא שופט את ההעדפות שלו, אבל הוא התנהג מגעיל.

שירתרחל

New member
את צריכה להכיר גברים פנים אל פנים

ככה שתהיה לך הזדמנות להקסים אותם במכלול הדברים שיש לך להציע לגבי הבחור הוא שטחי ועדיף לך בלעדיו

LCA

New member
עדיף ככה!

תארי לך הייתם נפגשים והוא היה פוגע בך פנים מול פנים... אל תדאגי, יהיו עוד בחורים שלא יבהלו מהמראה החיצוני וירצו להכיר את "האני הפנימי" שלך! שיהיה בהצלחה!

טוב שהיית כנה

חסכת לעצמך זמן וכסף
טוב שאת אופטימית אל תתייאשי, אני לא הייתי במצב הזה בדיוק, אבל מכירה את ההרגשה (גם אני לא בדיוק דוגמנית צמרת
). תשארי אופטימית ובסוף תמצאי את האחד שאת תרצי אותו והוא ירצה אותך

k e r e n m

New member
אני יכולה..

להבין אותו זה די קשה להגיד לאדם בפנים שהוא לא הטעם שלך...ומה היית מעדיפה שיגיד לך בשיחת טלפון "אני לא נפגש איתך כי אני לא אוהב שמנות"..אז אני חושבת שהוא פשוט התחמק וזה עדיף על האמת שכואבת נכון זה לא נעים אבל זה יעבור...ותאמיני לי שפעם הייתי אומרת שאישיות חשובה אולי קצת יותר ממראה ואחרי שיצא לי להתעמת עם טענתי בשטח
הבנתי שחייבת להיות משיכה לאדם שנפגשים איתו. והיום אני יוצאת עם אדם שהוא גם מקסים וגם מושך
כך "עובד" הטבע האנושי אין מה לעשות.לכן לכל אדם יש את הטעם שלו..ולהבא עדיף שכשאת משוחחת עם מישהו תראי תמונה שלך..כך תדעי "איפה את עומדת" ולא תצטרכי להתאכזב..בהצלחה...

ר י נ ת פ

New member
good 4 u

כל נושא ההכרויות דרך הנט כולל בו סיכון רב... גם כששולחים תמונות הן לא תמיד אמיתיות... לכן...הכי חשוב להיות כנה מלכתחילה...ולהציג את עצמך בדיוק כמו שאת... הרי כשכבר תהיי בזוגיות לא תרצי להמשיך לשחק אלא להיות את עצמך בלי עקבות , לא? ויחד עם זאת, להיות מוכנה לצד השלילי בעניין (ומנסיוני המועט יש הרבה כאלה) דבר נוסף, שאני לא בטוחה שאני אמורה להגיד..אבל אומר זאת בכל זאת, ואם יפריע לך תדעי שאין כאן כוונה לפגוע... את מציינת שאת שמנה והיה לך חשש שהבחור לא ירצה אותך עקב כך וכך היה..משתמע מכך שאין לך בטחון עצמי עקב המשקל, ואת לא הכי מאושרת מעובדה זו - אז למה שלא תנסי לעשות משהו בעניין...שיכול רק לעזור לך, הן מבחינה בריאותית והן מבחינת בטחון העצמי שלך? בכל אופן את נשמעת בחורה מקסימה... אני מאמינה שלכל אדם מחכה החצי השני שלו והוא מגיע בזמן הנכון ובמקום הנכון...אנחנו רק צריכים להיות עירניים...

דוVשה

New member
כל הכבוד לך, בחיי

לוקח המון אומץ להיות אמיתית עם עצמך ולהוציא את האומץ הזה בלי מסיכות כלפי חוץ. אוחתי, שיחקת אותה. כל עכבה לטובה, לדעתי את צעד נוסף יותר קדימה לאחד שיהיה האהבה שלך.

odeliaremos

New member
עזבי אותך ממנו ../images/Emo24.gif

מתוקה תקשיבי לי ותקשיבי טוב: מי שלא רואה אותך לא ראוי לך את לא צריכה אחד כזה שאפילו עוד לא פגש אותך וכבר מפחד וחסר ביטחון וחוץ מזה שמן זה לא אומר כלום תמשיכי הלאה ומי שצריך להיות איתך יהיה ומי שלא אז לא שווה.ומי שלא רואה מה את שווה לא ראוי. אחותי הגדולה שמנה ויש לה בעל שמטורף עליה ו3 ילדים מקסימים אתמול הייתה ברית המילה של התינוק החדש שלה וגיסי חולה חולה חולה עליה אז מה אם היא לא רזה היא לא בן אדם? אחותי היא יפה מדהימה ואימא למופת אז תרימי את הראש קדימה ותראי את האור בקצה המנהרה שיבוא.בינתיים קבלי

חפשי שמנים כמוך שיבינו לליבך...

במקום עבודתי היתה בחורה כמוך במצבך ורק אחרי שהכירה בחור שמן כמוה שמבין לליבה ואת יחסה לאוכל, (כמובן שיש צורך מעבר לכך בהתאמה באישיות) כיום היא נשואה לו באושר ואף פעם לא חיפשה את החתיכים והרזים ובזכות זה הצליחה.

למעלה