עידכון...........

ועידכון שלי:

היום אני ארבעה שבועות בדיאטה ורזיתי 4 קילו!!! אני ממש שמחה. רוצה עוד קילו עד פסח על מנת לחצות את המקדם 7....(להיות 60 ו...)

גירסה כלשהי של דיאטת לחם

של אולגה רז. את מכירה? אני לא עושה דיאטה במסגרת כלשהי(חיצונית)כי לי זה לא עוזר והדבר היחיד שעוזר לי זה מסגרת אישית זאת אומרת שאני שומרת על עצמי ופשוט מחליטה שזהו זה! הדיאטת לחם מאוד מתאימה לי בגלל שאני סטודנטית ולא יכולה לאכול משהו מבושל עד מאוחר. אני קצת משנה אותה כי זה משעמם לי מדי. אם את רוצה שאני אפרט יותר תגידי. בהצלחה לכולן ויום טוב!

תודה...

אני כרגע בשומרי משקל ואת האמת המסגרת מתאימה לי כי קשה לי לשמור על עצמי מה גם שאני חולת מתוקים ככה שמתאפשר לי שם לספק את הצורך הזה אחלה לך על הירידה במשקל תמשיכי ככה

דיאטת לחם

אין לי את הספר מול העינים אז אני אנסה לדייק את כמה שאפשר: לנשים: שבועיים ראשונים- 8-12 פרוסות לחם קל מותר למרוח כל דבר אבל שכבה דקה. ירקות(לא עמילנים)חופשי חופשי בכל צורה. מנת פרי. מעדן חלב 0%. כוס חלב רזה. שלוש ביצים בשבוע. שלוש פעמים בשבוע אפשר לאכול עוף/דגים/כל בשר רזה. חופשי חופשי. אחרי שבועיים: אפשר להמיר את פרוסות הלחם לפחמימות אחרות. לדוגמא: כוס אורז/פתיתים/פסטה= 2 פרוסות לחם קל. נראה לי שאפשר להוסיף עוד פרי וגם עוד מוצרי חלב אבל אני לא סגורה על זה. לשתות המון מים לפחות 3 פעמים בשבוע פעילות גופנית. זהו ממש בערך. בכתובת הבאה יש כתבה על הדיאטה ב YNET. http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2677779,00.html אני עושה ממש בערך את הדיאטה: עד שאני חוזרת הביתה אני אוכלת 4 פרוסות לחם קל עם המון ירקות טרים. ואחרי זה אני ממירה את שאר הפרוסות בפחמימות אחרות. אחרי שנסיתי את הדיאטה הזו כמה פעמים גילתי שזה מה שמתאים לי ולאורח חיים שלנו. אני ממליצה על הדיאטה אבל חשוב לדעתי לקרוא את הספר בצורה יסודיית ובהתחלה לעשות בדיוק לפי מה שכתוב. בהצלחה. מקווה שלא טעיתי והטעתי.

סליחה טעות

טעיתי בהמרת לחם קל לפחמימות החישוב הנכון כאן- מתוך דיאטת חורף של YNET גולשים רבים ביקשו לדעת על אפשרויות לתחליפים בקבוצת הלחם. ובכן, כל מנה בקבוצה זו מכילה כ-70 קלוריות, וכ-2 גרם חלבון וכ-15 גרם פחמימות. זהו מקור טוב לסיבים תזונתיים. קבוצה זו חשובה לנו כמקור מרכזי לאספקת אנרגיה. לחם אחיד: 1 פרוסה. לחם קל: 2 פרוסות. פתית ללא מלח וסוכר: 4 יחידות. לחמניה רגילה: ½ יחידה. לחמניה קלה: 1 לחמניה פיתה: ¼ פיתה. פריכיות אורז: 2-3 יחידות. פתי בר: 2 יחידות. תפוח אדמה בינוני: 1 יחידה. מחית (פירה) תפוחי אדמה: ½ כוס. גרעיני תירס או אפונה: ½ כוס. פסטה מבושלת: ½ כוס. סולת, קמח, קורנפלור (יבש): 2 כפות. קוואקר יבש: 3 כפות. קורנפלקס ללא סוכר: ½ כוס. קטניות מבושלות (גריסים, חומוס, עדשים, כוסמת, שעועית לבנה): ½ כוס. אורז, בורגול, כוסמת מבושלים: ½ כוס. קלח תירס: 1 בינוני. פופקורן מוכן ללא שמן: 3 כוסות. חטיף "אסתי" מפצפוצי אורז: 1 יחידה. פריכיות תירס בטעמים שונים: 9 יחידות

1אורניתה

New member
תעוט במנות הלחם

2 פרוסות לחם קל=1 פרוסת לחם מלא רגיל=לחצי כוס דגן מבושל/אורז/גריסים/פתיתים פסטה בעיקרון כוס עם דגן אוקטניה שווה ל-2 פרוסות לחם רגיל=4 פרוסות לחמקל.

למעלה