עידכון

נתי26

New member
עידכון

שלום לכולם... רציתי לעדכן ולשתף גם בדברים הטובים, שלא תחשבו שאני באה רק לבכות אצלכם :) אז.... ככה: סיימתי את הכימותרפיה ואת ההקרנות, תודה לאל. היה מאוד קשה לעשות את שניהם ביחד, אם אתם זוכרים היו לי תופעות לוואי מאוד מכאיבות. יש שיפור בכאבים, הרופא נתן לי תרופה מיוחדת עם סטרואידים וזה היה הדבר היחיד שלבסוף עזר לי. אני מאמינה שעכשיו, כשהטיפולים הופסקו, זה ישתפר עוד יותר. עוד שלושה שבועות אני צריכה לעשות MRI או CT, רק אז נדע אם כל הסיוט הזה היה בכלל שווה משהו... אז יש לי 3 שבועות של רגיעה, אך במקביל יש המון מתח. נקווה שהטיפולים עזרו. בכל אופן, המון תודה על שאתם כאן. התרגשתי מכמות התגובות, העצות, המסרים, הבדיחות (בכל זאת, התלוננתי על כאבי הממממממ.... תחת....)והשיתוף שקיבלתי בפעם שעברה, שוב תודה... והלוואי שאני אכתוב שוב בשורות טובות... שלכם, נתי :)

ihovav

New member
איזה כיף לקרוא...

ובהצלחה ב MRI/CT... מחכים לעידכון...

24 ברבלה

New member
../images/Emo24.gif איזה יופי!

אני שמחה בשמחתך
. גם אנימכירה את התחושה הזאת של הסוף מקרוב וטרי טרי. יכול להיות שהתחושות גם יהיו טיפה מבלבלות שיגיעו התוצאות הסופיות (והן יהיו טובות ותקינות טפו טפו..) כי אז פתאום נוחת הבום הגדול... "אני כבר לא חולה"... יש בזה משהו טיפה מפחיד אבל אני מאחלת לכולנו פחד שכזה!
בכול אופן את יודעת שגם בשביל זה אנחנו פה ואין כמונו בכדי להבין אותך הכי טוב שאפשר...
המון
ורק בריאות שלך ברבלה

elylan

New member
כל הכבוד לך, גיבורה../images/Emo106.gif

תנוחי הרבה ב3 השבועות של "חופש". שיהיה המון בהצלחה בבדיקות וכמובן רק תוצאות טובות. בעזרת ה'.

מיליתו

New member
יופי לקרוא...

אני ממש אוהבת את המשפט שמופיעה אצלך בסוף ההודעות. הוא כל כך אמיתי ומשקף את הצרות הכי גדולות שיש בעולם, אבל עושה את זה בקריצה ובהומור. שיהיה לך המון בהצלחה בבדיקות, ובינתיים תתחזקי ותעשי הרבה דמיון מודרך לטווח הקצר - איך הגידולים פשוט נעלמים להם ולא קיימים יותר. וגם דמיון לטווח הארוך - איך בקיץ הבא את מטיילת עם עגלה בפארק.

דגנילי

New member
היי חמודה... איזה יופי לקרא..|חיבוק

כל כך מעודד אותי לקרא על מישו שסיים את הבלאגן.. עכשיו נחזיק לך אצבעות (גם ברגליים), ולחשוב רק טוב, והתשובות תהיינה הכי טובות שאפשר! בקרוב אני מצפה לתשובות עוד יותר טובות ממך. וגם אני אוהבת מאוד את הסיומת שלך..

נתי26

New member
תודה לכולם!

תודה על התגובות החמות... אני מקווה מאוד שאני באמת לקראת סיום, הכל תלוי בבדיקות שיהיו. זה כבר הסיבוב השני שלי עם המחלה המזורגגת הזו בתוך שנתיים, אז באמת נמאס. אני מקווה שהפעם זה יגמר ולתמיד!!! לגבי הסיומת שמופיעה אצלי, גם אני מאוד מתחברת למשפט הזה, בגלל זה הוא מופיע כאן. הוא של רוברט פרוסט, כמובן, לא המצאה שלי... שוב, תודה על התגובות ומקווה להמשיך רק עם בשורות טובות... נתי :)

למעלה