עידכון

עידכון

נפרדנו... בטל' זה אפילו לא היה איכפת לו... שלחית לו הודעה לפני שבת שאני צריה לדבר איתו במוצש הוא התקשר ואמר זה נראה כאילו יום שישי תיכננת אי להיפרד ממני דיברנו כמה דקות הבהרתי לו את המצב... ואחד המשפטים האחרונים שהוא אמר- " לונורא, עדיף שניקח את זה בקטנה... יהיה טוב...לפחות עכשיו אנחנו יודעים שניסינו ולא הלך.. זה עדיף מלא לנסות להיות יחד ולחשוב מה הפסדת..." החלק האחרון של המשפט אולי נכון.... אבל הראשון מראה קצת על חוסר איכפתיות? אדישות... "בקטנה..." כאילו אני עוד אחת מהרשימה.... איכסה

כל הכבוד חופית! ../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

כמו שהוא ענה לך, קחי את זה ב"קטנה", כי למה שלך יהיה איכפת? מגיע לך יותר טוב מזה

אחרי תשובה כזאת מצידו

באמת לא הפסדתי כלום.... אני שמחה שנפרדתי ממנו עשיתי בשכל הוא לא שווה אף שניה של בזבוז עליו... זה רק מראה כמה הוא לא העריך אותי ..

../images/Emo140.gif

תראי, אז אולי אפשר להגיד באמת שניסיתם הכל, וזה באמת מוריד משהו מהלב. אבל מצד שני, אין לך מה להתייחס לב"קטנה" הזה. זה השלב המיוחד בכל העניין הזה. כל פרידה היא בעצם כמו תהליך של אבל, על אובדן מערכת יחסים וסיומה. אני מניח, מבלי להבין יותר מדי, שהוא נמצא בשלב ההכחשה. אני משוכנע שעוד כמה ימים זה לא יהיה כל כך "בקטנה", בשבילו. זה לא אמור לנחם אותך. את צריכה לעשות תהליך של הפקת לקחים, לראות לקראת המערכת יחסים הבאה שלך, מה את לוקחת מכאן, ומה בפעם הבאה לא תתפשרי עליו. סה"כ, כמה שזה נדוש, כל סוף הוא התחלה חדשה, אבל מה שהכי נכון, שכל סוף הוא התחלה של משהו יותר טוב, יותר שמח, ויותר מחמם את הלב. בהצלחה!!!

תהליך של אבל

אולי בשבילו לא צריך להיות בשבילה כי כשמתאבלים מתאבלים על משהו שהיה טוב ונגמר אבל אני לא מצליח להבין איפה היה לה טוב לפי מה שהיא סיפרה

אני ממש לא מתאבלת...

בעצם אולי על הביזבוז זמן שהייתי איתו... יותר מזה... אני באמת במצב רוח טוב.. וזה אמיתי זה לא שאני עובדת על עצמי... אני באמת מאושרת עכשיו..... טוב לי..

זה דיי נמאס...

להיות הבחור הדכאוני, ששבור לב כבר הרבה זמן, כותב פוסטים של וידויים קורעי לב, דורשי רחמים ולטיפות. דייי! הלך, הלך, קוסאומו. אני מתגעגע? כן, יש רגשות? יש. זהו. לא צריכים להיות ריגשי, רע כזה, בואי נהיה סופרים דכאוניים ולא נעשה מזה כסף. העולם מחייך! הכל טוב! (לא לקחתי כלום, נשבע).

למעלה