עידכונים אחרונים בלשכה המרכזית לסט'

esterssh

New member
עידכונים אחרונים בלשכה המרכזית לסט'

טיסטיקה: * 70% מהבנות הן בלונדיות [במקור לפחות] * 85% מהבנות לא מבינות בדיחות [ולפיכך דשות בנושאים כבדים בלבד] * 90% מהבנות בעלות שיער מאמצע העורף ומטה * 80% מהבנות לא אוהבות מד"ב * ל-76% מהבנות מפריע כשיש גבר שלא מחבב אותן [מתוכן ל-94% מהבנות מפריע שאותו גבר לא נמשך אליהן] * 67% מהבנות טובות במספרים * ל-79% מהבנות יש נטיה אמנותית [בהשוואה לכלל האוכלוסיה: ל-66% מכלל האוכלוסיה יש נטיה כזו, כשמתוכם 90% משתייכים לתחום הכתיבה ומוגדרים כגרפומנים] * 80% מהבנות אוהבות סקרים * 70% מהבנות אוהבות סטטיסטיקה * 50% מהבנות שונאות סטטיסטיקה [ואם הנתון הזה נראה לכם מפריך את הנתון הקודם, הרי שיש הסבר לדבר: ל-60% מהבנות יש נטיה לשקר משקרים גסים עד שקרים לבנים, כשמתוכן 39% לא רואות בשקרים לבנים שקרים, ו-70% בטוחות שבגידה היא בגידה ולא שקר] * 82% מהבנות הרווקות רוצות להתחתן [אך מתוכן רק 25% תצהרנה על כך בגלוי והשאר מכחישות בתוקף]; רק ל-81% מתוכן יש סיכוי להגשים את החלום הזה * 80% סיכויים שאני לא בת * 99.981% שזה לא מעניין אתכם * 100% שאז מה! [הערה: סטיית התקן היא:1.4482%]

estersh

New member
זה אומר שסיימת ת'פרק של סטטיסטיקה?

לבחור כשאין ברירה לשאוף לְרַצּוֹת את מי שברח להיאבק בצללים לתפוס אויר לחפש את גן העדן האבוד להשקות פרח שנבל לרצות מה שלא קיים להשביע את זה שכבר גווע לרוקן את הים לצייר על אדי החלון להנשים מת להזרים מים לים המלח להמתיק מי מרה לרשום חובות אבודים להילחם בטחנות רוח לעצור את הזמן -- לרדוף אחרי השינה |סתם|

estersh

New member
זה אומר שסיימת ת'פרק של סטטיסטיקה?

לבחור כשאין ברירה לשאוף לְרַצּוֹת את מי שברח להיאבק בצללים לתפוס אויר לחפש את גן העדן האבוד להשקות פרח שנבל לרצות מה שלא קיים להשביע את זה שכבר גווע לרוקן את הים לצייר על אדי החלון להנשים מת להזרים מים לים המלח להמתיק מי מרה לרשום חובות אבודים להילחם בטחנות רוח לעצור את הזמן -- לרדוף אחרי השינה |סתם|

esterssh

New member
איזה סיימתי

בקושי התחלתי, אבל עכשיו- וואי. איך אני אוהבת ת'מחשבות שלך. מזל שלא באתי

וכמובן..

אם גברת אייס טי עוד לא אמרה לך - 90 אחוז מהבנות חושבות שזה לא אני, זה הן, כאשר עשרת האחוזים האחרונים יודעות בבירור שהשטן הוא אדונינו והוא דורש קורבנות אדם תוך כדי העדפה לזכרים

וכמובן..

אם גברת אייס טי עוד לא אמרה לך - 90 אחוז מהבנות חושבות שזה לא אני, זה הן, כאשר עשרת האחוזים האחרונים יודעות בבירור שהשטן הוא אדונינו והוא דורש קורבנות אדם תוך כדי העדפה לזכרים

esterssh

New member
אני, עם סטטיס' והסתברות סיימתי

100% מהאנשים- נשים וגברים- אומרים שזה לא את/ה זה אני גם אם הם לא חושבים כך. בכלל, 94% מהאוכלוסיה האנושית אומרים דברים שהם לא חושבים [כלומר: אחד בפה אחד בלב], ו-93.5% מכלל האוכלוסיה האנושית אומרים דברים מבלי לחשוב עליהם קודם [אני מסווגת בכבוד וביראה כראש החוג לחושבים בשקט ואומרים מבלי לחשוב; כמובן שאת "חושבים בשקט" הוספתי רק בשביל לשמור על שם טוב, וזאת מבלי להצמד לעובדות אמיתיות בהכרח]. עוד? אתמול שמעתי איזו מישהי חכמה- בחטף שמעתי; ולא את עצמי, כמובן [1. מפני שאינני חכמה 2. מפני שגם אם אני חכמה הרי שלא אצהיר על כך קבל עם ועולם 3. מפני שהמשפט לא רלוונטי לגבי]- שאומרת ש"רק אחד מתוך מליארדי מליארדים וטריליוני בני אדם יהיה בעלי". ועל בסיס זה אני רוצה להציג נתון סטטיסטי מדהים נוסף: 99.9999999999999999999% [המספר כדי לשבר את העין ולא לשבור את מקש ה-9 במקלדת ואיננו מדויק מדעית; מה גם שהסכמנו שמדע מדויק הוא מדויק רק יחסית. כלומר: משפט דה מורגן מדויק יחסית לאפקט הפרפר ופיתגורס יחסית לתיאוריית המיתר וכו] ובכן- המספר הזה באחוזים מסמל את הבחורות שלא תהיינה אתך ושלך לעולם. נתון של 6 בחורות מתוך האחוז הנ"ל הוא ממש צחוק מהעבודה. אהמ, נדמה לי שיש מקום לפתח את העניין הזה- מחוץ למסגרת הנישואים הזמניים עם האחוזים וההסתברויות- בעניין השחוק עד זוב דם: האם יש את האחת והיחידה [=האחד והיחיד] או שאין שום דבר קיצוני, ובטח שלא מאגי, ושבהתפלגות נורמלית [=עם מעט מקרים קיצוניים] ההסתברות היא שכל אחד יכול להסתדר עם כל אחת כמעט, ולהיפך, דבר שיכול להביא לאהבה וכל הנטיפים והזהרורים והאבק המרצד מסביב וכו. דעתי? אופציה 2 הריאלית והלא-מסעירה. רק שזה לא מעסיק אותי באופן אישי, אלא יותר בקטע של בעיה כלל-עולמית שיהיה להביא לפתרונה. אני חושבת שתקופת השבבים במוח תהיה מזהירה מהבחינה הזו. כפי שכבר אמרתי, את הטיפשות יהיה ניתן לסנן מהר, כי הן תעברנה לך שדר שאומר "אני יפה", או "אני חושבת שיופי לא קובע" וכבר סיכמנו שהמשפט הזה מאפיין את הבנאדם שמאחוריו [במקרה הזה: טיפשה + מכוערת]. לעומת זאת, האחוזים שוב מעסיקים אותי יומם וליל: אם הציון המשוקלל שלי לא יהיה מבריק, אזי אנשים שם רחוק ולמעלה לא ירצו לקבל אותי [גם אם אשלוף איזה 700 בפסיכו, דבר שלא צפוי שיקרה כלל וכלל]. ב-90% משעות היממה אני שונאת לדבר על לימודים, ודאי אלו שבגדר פנטזיה בעלמא ושאין לי הרבה מושג לגבי ההסתברות שאקח בהם חלק. כאן המקום לאחל לי 99% הצלחה הן בבגרויות והן בפסיכו, ובינתיים להחזיק אצבעות כי הסטטיסטיקה אומרת ש-22% בלבד [נתון אופטימי] שיסכימו לקבל אותי על תנאי למגמה שאני מבקשת להגיע עדיה: הרי מה אכפת להם? מה אכפת להם שאהיה שם על תנאי? ממילא אוכל להסתנן לקורסים בצורה פיראטית, אז שלפחות יסכימו לי שזה ייחשב לי אם אוציא ציונים טובים. חארות! פאשיסטים! 90% שהם קפיטליסטים, אנשי האקדמיה שבעי העונג וכו וכו, שאין לי שומדבר נגדם העיקר שיסכימו לקבל אותי על תנאי כבר. מה עוד צריך לעשות בשביל זה? ושמישהו יסביר לי איך הם מודדים כישורים אמנותיים לפי ציונים של מבחנים ש-35% מתוכנם שייך בכלל למתמטיקה. 60% מהזמן אני לחוצה מהעניין הזה. עכשיו לא. עוד מעט כן, ולכן אלך לפתוח שוב את ספר ההיסטוריה וללמוד כל מיני רעיונות ציוניים מטופשים, וכמה שיש אנטישמיות וששונאים אותנו היהודים המסכנים והאומללים. בדיוק כמוני, אומללים. וזקוקים לרחמי שמיים מרובים. טוביה, אל דאגה: רק 15% מהבחורות שקוראות רם אורן ועושות רושם חביב עד סביר הן באמת כאלו. ו-81% מתוך 85 האחוזים הנותרים לא יודעות בכלל מי כתב את "קן הקוקיה", כך שההפסד לא משמעותי.

esterssh

New member
נ.ב.

וגם אם כן- ואותן 81% מתוך 85 האחוזים של הבנות-שקוראות-רם-אורן-ועדיין-עושות-רושם-חביב-עד-סביר [זה יוצא 68.85% מהחתך לפי הסוג הנ"ל של בחורות, ו-67.112% מכלל האוכלוסיה] יודעות מי כתב את קן הקוקיה- הן עדיין בטוחות שהוא סבא של בנדוד של אדורם קייסי]. אח. הגב.

למעלה