עידכונים - בנימה חיובית

פּוֹנְג

New member
עידכונים - בנימה חיובית

אני נותנת לכולכן את ההזדמנות (החד פעמית אני מקווה) ל... לעקוף אותי במרוץ לשני הפסים. אני כבר ביום ה - 25 למחזור ועדיין לא בייצתי. הזקיקים הביריונים שלי מתפתחים יפה לכיוון של ציסטות (זאת אומרת הם לא 'מבשילים') ולזקיק הבודד שנשאר מתדקקת הרירית... ולכן אני מפנה את מסלול המרוץ לכן ואתן מתבקשות להביא הרבה
ים האמת היא שתכננתי לכתוב בכותרת: בצער רב וביגון קודר אני מודעיה על פטירתם בטרם עת של צילי, גילי ואלימלך זורקין הידועים בכינויים הזקיקים. אבל החלטתי לא להלחיץ אף אחת
(ותסלחו לי אם אני קצת אכתוב גם בפורום ה'אחר'
)

m i c h a l y

New member
פונגי מתוקה

רציתי לשאול אך הנחתי שאם יש חדש תעדכני אותנו.... אני מקנאה בך על הגבורה הרבה בה את מקבלת את הבשורה, אני עומדת לפני מעקב זקיקים חוזר היום, אחרי שהם היו קטנים מידי לפני שלושה ימים, ולדעתי כבר מאוחר מידי לבייץ עכשיו.... אז אני מנסה לאסוף כוחות ולא לקחת את זה קשה מידי, אני יודעת שעוד חודש חדש יפציע בקרוב, ואיתו אלימלכים וציליות חדשים.... אז קבלי
וגם נשיקה מהלב אל הלב, מיכל, שלצערה תתחיל בקרוב להתבכיין גם בפורום פוריות כנראה...

גורבי

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif גדול

ולצילי, גילי ואלימלך נזיפה חמורה - ככה עושים לנו? אבל אם לא בחודש הזה, אז בטוח
בחודש הבא!

אני איתך בנימה החיובית ../images/Emo13.gif

מאד אהבתי את הנוסח המתוכן
זה כיוון מחשבה בריא
מחזיקה אצבעות חזק חזק שהמחזור הבא יביא איתו את ה
המיוחלים בנתיים שולחת

אפרסקה

New member
פונג יקרה, אני מאוד אוהבת את הדרך

בה את מתייחסת לעניין. אני חושבת שזו הגישה הנכונה. אני משתדלת לאמץ כזו גישה, לא תמיד מצליחה אבל משתדלת וזה כבר משהו. שולחת לקחת חיבוק חם
ומקווה להצלחה במהרה, לך, לי ולכולנו! נ.ב. מהו הפורום האחר? האם הכוונה לפורום פוריות? סתם מסקרנות, את לא חייבת לענות.

שלומית 1

New member
פונג, אני מש איתך...

גם אני בסביבות היום ה-23 (כבר התבלבלתי בספירות ובימים...) וגם הזקיק שלי לא התפוצץ, והרירית הולכת וקטנה, ואני מחר הולכת לבדוק האם בכל זאת הוא בייץ. מה הרופא שלך אמר? מה עושים במצב כזה? לי יש כבר ציסטה בצד שמאל, שגדלה בחודש הקודם מזקיק שלא התפוצץ. יש לי תור לרופא רק בסוף החודש, ואני ממש אבל ממש מודאגת. אולי ייתנו לי איזה תרופה שתסדר הכל? יו, אני ממש מלחיצה את עצמי - גרוע ביותר! בטח מחר אני אלך למעקב ויגידו לי שאין זקיק. אאאאאאאאאאאאאאאמממממממממממןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!

פּוֹנְג

New member
זהו שהרופאה שלי אמרה שמי יודע אולי

בכלל המחזור לא יגיע... אני נשלחתי לבדיקת דם נוספת ביום ב' לבדוק פרוגסטרון ( שעל פי הרמות שלו אפשר לדעת אם היה ביוץ או לא) לשם שינוי היא ויתרה לי על ה US הנוסף
היא שאלה מתי צריך להיות המחזור שלי...? כאילו דהא? אם לא בייצי אז מאיפה שאני אדע? המשכתי איתה באותו הראש וסיכמנו על שבוע הבא (שיהיה) אמרה שאולי לא יגיע המחזור... (אופטימית, נחמד...) שכחה בכלל שנתנה לי גם מרשם לזריקה אבל ולא אמרה לי מתי להשתמש בה. ואין לי כוחות נפשיים להמשיך את החיזור אחרי מה שצריך להיות - דרך הטלפון בכל מקרה, אני עכשיו בהתלבטות אם להמשיך איתה או לעבור הלאה... אני יודעת שאם אני לא יעבור זה רק בגלל שקשה לי עם שינוים... מה גם שיש לי כל מיני ענינים אחרים שאנ צריכה לבדוק (שאי אפשר לבדוק אם נמצאים בהריון) אז אולי אני אקדיש את החודש הבא לבדיקות אחרות. שלומית, המעבר לרופא מומחה הוא שיקול שלך, כמה זמן את כבר מנסה, מהו גילך וכמה כוחות יש לך לחכות עוד. אני קצת יותר מבוגרת ממך וגם מנסה יותר זמן, אז זה לא צריך לתת לך קנה מידה.

פונג יקרה !!

אני מחבקת אותך חיבוק חם ואוהב,ואני עדיין בטוחה שזה עוד יקרה ובגדול !

28קטנה

New member
הי פונגית!../images/Emo163.gif

קצת באיחור כרגיל אבל , קודם כל קבלי חיבוק
עכשיו, כל מה שקורה פה זה ממש לא תחרות יקירתי ,שני פסים או עשרים ושמונה , את תמיד יכולה כבר להתכונן לחודש הבא ,לעשות את כל הדברים שלא עשית כי חשבת שאת אולי בהריון(להשתכר ,להתעמל כמו פסיכית, אמבטיות בטמפרטורת רתיחה וכולי). ובנימה חיובית נוספת לפחות הורידו לנו את הטרמפולינה הרוטטת ועכשיו עושים את זה בסקס כשר(מעניין שלא קראו לזה זיון כשר, זה לא נשמע טוב) ולסיום קבלי שיר לפסח . שמחהההה רבההה שמחה רבההה אהההביב ההההגיע פסההח בההא

danonit

New member
פונג יקרה ../images/Emo13.gif

אז צילי גילי ואלימלך כנראה שלא נועדו להיות, אבל בחודש הבא אני מאחלת לך זקיקי-על שיביאו לכם הרבה נחת, כמו שאומרים בפולניה, מינימום איזה רופא או מהנדס
תמשיכי להיות אופטימית
וקבלי המון
ים!!!

אופטימיות...

אסור לך לאבד אותה ולא נותר הרבה מה להגיד מלבד שאני מתפללת בשביל כולנו שהיום המאושר יגיע ומהרררררר נשיקות

למעלה