עידכונים בקשר למגדל טראמפ

Write error in

New member
עידכונים בקשר למגדל טראמפ

טוב אז הבניה תתחיל באמצע יוני בערך והיא תימשך שנתיים הקצב בניה בערך היה כ 2וחצי קומות גל חודש יבנו. לגבי אלה שדיברו שהבניה תתחיל בפברואר זה בולשיט.. החברה של טרמפ רכשה את הקרקע מעלית ביוני 2006. בהסכם שחתמה החברה של טרמפ סיכמו שככה: המיפעל יתפנה חצי שנה אחרי חתימת הסכם(זאת אומרת המיפעל מפונה כרגע) לפני מה שאני מבין הפיעל לא נטוש אך לא מייצרים בו והבניה תחל בדיוק שנה אחרי חתימת ההסכם זאת אומרת יוני השנה חודש וחצי לערך. תודה תגובות הערות פה.

eyalmel

New member
מענין...

כבר התחלתי לדאוג בגלל השמועות שהמגדל היה אמור להתחיל להבנות כבר בפברואר... אגב, מהיכן המידע?

asaf2000

New member
ומתי יהרס מפעל עלית?

לא נראה לי שיספיקו להרוס את המפעל עד יוני 2007 וגם לפנות את ההריסות.

oren*

New member
עניין של שבועיים-שלושה.

לצערי ולשמחתי בשנים האחרונות ראיתי יותר מדי מפעלים/מבנים נהרסים ומשך הזמן הקצר שחלף עד תחילת העבודות, תלוי כמובן בהיקף הצוותים שעובדים באתר (מפעל סופרגז בפתח-תקווה, המפעלים מאחורי שער העיר עליהם מקימים את מגדלי גינדי, מפעל יכין בכניסה להוד-השרון עליו מקימים מרכז קניות חדש וכו...).

גראנד

New member
אגב עברתי שם עם הרכב היום בכניסה למפעל

בר"ח ארלוזורוב וראיתי שיש שם טרקטורים שמפנים הריסות כנראה של מבנים קטנים במתחם... לא היה שם ציוד כבד במיוחד(בולדוזרים וכו...)

Spianist

New member
אם אני לא טועה

מפעל עלית אינו אמור להיהרס מכוון שהוא מבנה באוהאוס ואפילו הוא עומד להיות משופץ יכול להיות שאני טועה אבל זה היה נכון לפני חודשיים

ozrok

New member
כן. אמורים לשמר אותו

בלי קשר אני רוצה להגיד שלאחרונה (טפו טפו טפו) הפורום מתעורר וכיף להיכנס כל יום ולראות הודעות חדשות ואיכותיות. ניכרת גם עלייה יפה במספר המגדלים שנבנים בו זמנית. תענוג.

Write error in

New member
חברה תירגעו

עם אני לא טועה חלק מהמפעל לא ייהרס ואגב את שאר המתחם יתחילו להרוס בקרוב

asaf2000

New member
יש שני בנינים

מבנה אחד ממש על הפינה של ארלוזרוב וז'בוטינסקי הוא מבנה הבאוהאוס שמיועד לשימור והמבנה הגדול יותר שנמצא בצמוד לו הוא שמיועד להריסה.

למעלה