עידכונים +ה-פ-ת-ע-ה-!!!

TAL BAR ZOHAR

New member
עידכונים +ה-פ-ת-ע-ה-!!!

קצר בזמן... בקצרה אתמול היה את אחד הערבים החזקים שמועדון הRICH חווה מלא באנשים ואנרגיות שההרכב פשוט השאיר בי גאווה !! מלא חומרים חדשים מלא מלא מלא !!!! כלכך טוב כלכך חדשני מלודיות ומקצבים ממכרים !! ברצינות תקופה מעולה להרכב הישראלי !! שימו לב לצירוף הלינק שם מחכה לכם ה-ה-פ-ת-ע-ה-!! טעימה מתוך העוד ועוד שיגיע כמו שהבטחתי בקרוב לכבוד חגיגת שנה לפעילות פורום המעריצים הרשמי של דודי שרון & ג'ואל! כלכך ה-מ-ו-ן--- על הפרק,האלבום פורים מצעד הגאווה שימו לב לעידכונים במהלך תחילת שבוע ! סופ"ש נעים לכולם היום במועדון הKOYA 27+ יהיה מטורף !!! טל בר-זוהר !!! :]

cinquemillo

New member
YEEEEESSS!!

WOW NICE JUST THIS A LITTLE PROBE OF THE NEW UPCOMING TRACKSSS CD!!! :eek: LOVE IT :) TODA RABA TAL. DUDI AND JOUEL

עינת TO GO

New member
אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

טלללללל אתה לא מביןןןן אין על ג'ואל ודודי באמת הפקה מדהימה והיה שווה לחכות הרבה זמן לא היית בהפקה של דודי וג'ואל והם נתנו פשוט שואו גדול מהחיים וחלק מהשירים אני מתחילה לזהות מחכה לשיחרורים דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ציונעע

New member
פשוט הורס ../images/Emo13.gif וואקבאק ? אחד השירים !

מחכה לגוד ליררררררר..

גרוזיה

New member
גוד לייר הקטע המלא פשוט שורףףףףףףףףףףףףףף

ממה שאני זוכרת שזכה כבר לכינוי חיבה "החצוצרה המסטולית" דודי ניגן את הקטע בקויה הוואקל של ג'ואל כלכך נקי ושומעים שהיא שרה מדהים מאי פעם הקויה פשוט התרומם בקטע הזההההההההההה קטע ענקי החצוצרה המסטווווליייתתתתתת שם עושה לי לקפוץ חחחחחחחח

איפה שמעתם חצוצרות??<<יש ריפ לעלות למישו?

מתי האלבום החדש כבר מרץ מה ניסגר???????<<<<<<<<<<<<<

ציונעע

New member
לירן בשיר המקורי יש חצוצרות הורסות !

אני יצלם באומן ויעלה .. אלה אם כן דודי יפתיע עד אז
חחח מואה

למעלה