עידכונים ותודות....(שקיפות)

berry23

New member
עידכונים ותודות....(שקיפות)

תודה רבה קודם כל לאיש היקר והמקסים - דורי, שלא יודעת בכלל מה הייתי עושה בלעדי העזרה והאיכפתיות שלו... שינע אלי היום שקיות משוקולטה- אז תודה גם לך, הבגדים הגיעו והכל בסדר, תודה רבה רבה לך... יצאו ממני עם דורי שקיות לשוקולטה, לעפרה22 וקופסת התכשיטים לאמא של אופירי שמחכה לך אצל שוקולטה... תודה לכולכם.... שבוע טובבבבבב

0ziris

New member
חבל שלא עדכנתם אותי כי פיניתי לזה במיוחד זמן

ןגם שאלתי את שוקולתה אתמול בפורום מה קורה עם זה NEXT TIME לא נורא-
לילה טוב

berry23

New member
שוקולטה ועפרה22, האם עודכנתן לגבי הדברים

שיצאו ממני אליכן?

שוקולתה

New member
תודה לך ברי 23 .שמחה שהגיע

וכשיגיע אליי ממך אודיע לך תודה לך ואוזיריס אני בעצמי לא ידעתי מתי דוריל הוללך לברי23 הופתעתי גם אז תודה לך וסליחה אם לא אמסרו לך כי אני לא ידעתי כלום. וברי גם לא היתה בפורום . איש יקר ומקסים

0ziris

New member
העיקר שבסוף הסתדר- לא הנורא +בנוסף:

מיכל 1976 - אספתי עבורך דברים מסאג לילה טוב

berry23

New member
אוי אוזיריס יקר, סליחה סליחה שלא עדכנתי אותך

נורא נורא נורא מצטערת...פשוט דוריל התקשר ובא, זה לא היה ממש מתוכנן אז ידעתי שאני אמרה להודיע לך אם לא יסתדר כלום...סליחה סליה ושוב סליחה..

vered73

New member
מנצלשת - הדברים שמסרת לי לפני חודש עדיין אצלי

ולא היה להם דורש(ת). האם את יודעת על מישהו שזקוק להם?

עפרה 22

New member
היי ברי

כן הם בדרך אליי המון תודה לך שוקולתה מעבירה אלייך עם דוריל את הילקוטים

נירה63

New member
חייבת לספר , אותי זה מאוד הצחיק.

הסיפור מתחיל בכך ש...רופא אמר שעלי לעבור ניתוח, שלשום בביקור אצל רופא אחר לגמרי, פתאום הסתכל על היד ואמר לי: היי מה זה הגידולונציק מהר להוריד אותו...וכך מצאתי עצמי שוכבת על המיטה אצל הרופא, זריקה הוצאת גידול ותפרים. הבוקר בכיתה התלמידים הסתכלו על היד, ראו את התפרים ופתאום ילד אחד פנה ושאל אותי: המורה מה זה החוטים האלו ביד שלך? אמרתי שאלו הם התפרים הקטנים ביד, כנראה שעשיחתי איזה פרצוף , ואותו תלמיד מקסים המשיך ואמר, זה בטח כאב אבל העיקר שאת חיה ולא מתה. הצורה שהוא אמר , היתה כזו חביבה, ילד מקסים שמדבר מהבטן, בקיצור אני לא מתה לכל מי ששלח אלי מסרים והתעניין בשלומי, ניתוח קטנציק כבר מאחורי, הגדולציק ביום שישי הבא. תודה לכל הדואגים והדואגות.

עפרה 22

New member
ש שינועים שקיפות וכו'

תודה רבה לברי על הדברים
תודה רבה לדוריל על השינוע
יצא מימני לשוקולתה 2 ילקוטים
ולרותה לי ספרים
צריכה שינוע מקטיושקה חיפה אלי לת"א
נירה או נעמי אפשר בבקשה להעזר בכן כמו בפעם הקודמת בבקשה?
לא שכחתי אף אחד נכון???

למעלה