עידכונים/חדשות/לו"ז הופעות וכל מה שבועררררררר

TAL BAR ZOHAR

New member
עידכונים/חדשות/לו"ז הופעות וכל מה שבועררררררר

SHARON & JOUEL הרכב הקלאב המוביל בישראל אחראי לעשרות להיטי פלייליסט נחשבים בתעשיית המוסיקה !! הרי החדשות !!! לאחר 2 אלבומים מוצלחים ההרכב מצליח לשחזר בשנית ולהביא כבוד לתעשיית האנדרדוג ולהתבלט בז'אנר ומשבצת שכבר אף אחד לא מתעסק ! המון בעזרתכם !! אתם בחרתם !! אתם השפעתם!! טרוטונים,הורדות סלולאריות!! ההופעות !! וההיסטריה בסצינת המועדונים בארץ ובעולם מביא את ההרכב הכלכך מוכשר למקום שמגיע להם ולתוצאות ענק ! דודי שרון מפיק ויוצר מוסקלי ,אחראי על דיוות המועדונים JOUEL יגיע לסט מרכזי בפסטיבל LOVE DANCE העולמי בדרום אמריקה במקסיקו בחודש פבואר הקרוב כניסה לאתר הרשמי של הפסטיבל http://www.masterhosting.com.mx/~dudishar/index.php צפויים להגיע למעלה מ 7.000 בליינים שיותר מחצי כבר רכשו כרטיסים על מנת לקחת חלק מערב בלתי נשכח ומלא במוזיקה כלכך טובה !! עוד נוסיף שאת העמדה לפני פקדו ארמין,פול ואן דייק,ועוד הצלחה ענקית וגאווה ישראלית עופר ניסים ובפברואר הקרוב ייצוג ישראלי נוסף DUDI SHARON יכבוש את העמדה בסט בומבסטי וגדול מהחיים והגאווה כולה שלנו תוצרת הארץ !!!! בימים אלה ההרכב עובד על האלבום השלישי ומכינים את עצמם למהדורה יותר בועטת לבנתיים דודי שרון וג'ואל פותחים את שנת 2010 בסיבוב הופעות חדש נוצץ וגדול מהחיים מאי פעם ! צפו ל-ה-פ-ת-ע-ו-ת-!!! SEARCHING A GUYYYYYYYYYYYYYYYY לו"ז הופעות : 22.1.10 dudi sharon & jouel live-ליין ה"רוסים" במועדון המלניום ת"א 26+ 28.1.10 dudi sharon & jouel live -ליין החיילים-אורן אלזם-במועדון ה"מסגריה" ת"א21+ 29.1.10 dudi sharon live solo set -ליין הגברים המוביל בצפון "לאון" מארח לסולו סט בלתי נשכח24+ 1.2.10 dudi sharon & jouel live-האומן 17 יריב נתי -28+ 5.2.10 dudi sharon solo set - -מינוס 1 ליין הגברים האיכותי בת"א 11.2.10 dudi sharon & jouel אילת במועדון ה"קמלוט" 21+ 26.2.10 JOUEL LIVE ליין הגברים מארח את ג'ואל למופע מלא ובומבסטי במיוחד ! 27.2.10 DUDI SHARON LIVE MEXICO 28.2.10 JOUEL LIVE פורום ב"ש קבלו בלעדית !!!! חם חם חם רותח מהתנורררר !!!! קטע ענק עם וואקליסט ורכש חדש מבית דודי שרון "זה יגע בך" -KIKO (מושיקו) DUDI SHARON VZ KIKO מילים:אדם & דודי שרון לחן עיבוד והפקה מוסקלית דודי שרון ז ה י ג ע ב ך ! ! ! ! עוד המון עידכונים והמוןןן חדש אתם מוזמנים להיצטרף לפייסבוק המעריצים הרשמי שמנהלת אותו דובשנית המקסימה !!!

עינת TO GO

New member
איזה חדשות לקראת הסופ"ש מעלףףףףףף באנרגיות

שיררר נדיררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גרוזיה

New member
טנקס בייב פ33תוסססס מותקקקק כנסו מיליםםםםםםםם

זה יגע בך יש לי זמן להשתנות קבל אותי נמוך יש לי זמן לבנות קח אותי חשוף אם כואב ולא עוזב את הדמעה אל תנגב חבק אותו ברגע אל תעזוב לרגע,זה יגע בך ונתחבק מה שהיה כבר לא יהיה ועם הזמן זה ישתנה לטף אותו ברגע אל תשחרר לפתע,זה יגע בך ונתאהב יש לי זמן להשתנות קבל אותי נמוך אם כואב ולא עוזב את הדמעה אל תנגב חבק אותו ברגע אל תעזוב לרגע,זה יגע בך ונתחבק מה שהיה כבר לא יהיה ועם הזמן זה ישתנה לטף אותו ברגע אל תשחרר לפתע,זה יגע בך ונתאהב אם כואב ולא עוזב את הדמעה אל תנגב חבק אותו ברגע אל תעזוב לרגע,זה יגע בך יש לי זמן להשתנות יש לי זמן להשתנות קבל אותי נמוך יש לי זמן לבנות קח אותי חשוף

אור enjoy

New member
מזה אהבתי ת'מיליםםם!!

שיר פצצה רצח!!

jakovstyle120

New member
../images/Emo59.gifWOW-עדכונים -ל-ה-ת-מ-ו-ט-ט ../images/Emo98.gif

לא יוצא לי הרבה להגיב לאחרונה בפורום המושלם הזה מסיבה אחת פשוטה- לחת ועומס רב בלימודים ומן תקופה כזאת של לחצים מעבר.. חייב להודות לכל האנשים אשר לא נרדמו בבית והגיעו לחגוג את יום הולדתי בליזארד! ערב בלתי נשכח מהמון בחינות..גיל 18 בטוח לא נשכח
ערב מיוחד עם אווירה משפחתית ומיוחדת .. קהל מגוון מפה ומשם..והיה שווה כל מאמץ להרים את ההפקה הזו ! המון חומרים חדשים נשמעו שאני אישית הופתעתי מהמון ונהנתי מכל שניה ושניה .. חברה השעון מתקתק....ואי אפשר להאמין לאן דודי וג'ואל מתקדמים !! אין עליכם !! "זה יגע בך"-באמת נגע בי !! מ מ ו ט ט !!!!! אין מילים !!!! בול בזמן ובתקופה .. שבת שלום לכולם והמשך יום מקסים !! אוהב , יעקב

למעלה