עידכונים חלקיים

gaia20

New member
עידכונים חלקיים../images/Emo22.gif

המוגלובין-11.7 כדוריות לבנות, 3.51, קצת מתחת לנורמה, צפוי בגלל האימורן שקיעה- 38, גם צפוי עקב דלקת בגרון מחכה למשטח גרון, מקווה שהסטרפטקוקוס לא עומד בפתח

ל3

New member
הדרוש

קודם כל תודה שעדכנת אותנו- באמת שדאגתי. אז ככה, לגבי ההמוגלובין 12 יהיה יותר משמח אך זה לא נורא גם התוצאה שלך. תקפידי לאכול דברים שמכילים ברזל- זה יכול להועיל. אני לא זוכרת אם את צמחונית אך גם אם כן אפשר לאכול טחינה- ישם שם הרבה ברזל, חלבה, ירקות ירוקים כמו אבוקדו, קולורבי, תרד וגם בקטניות יש ברזל במיוחד באגוזים. לגבי הכדוריות האדומות- זה באמת קצת נמוך אך כפי שגם לי הסבירו כל מי שלוקח תרופות כימו תרפיות צריך לעקוב מקרוב אחר ספירת הדם ותפקודי הכבד ובטח הומלץ לך לעשות בדיקה אחת לחודש. זה מה שאני עשיתי כשלקחתי אימורן ועכשו עם המטטרוקסט הומלץ לי על בדיקה פעם ב-6 שבועות. אני מניחה שהרופאה תמליץ לך לעקוב אחרי זה מקרוב. לגבי הסטרפטוקוק- שיחפש לו גרון אחר. שימי שלט "סגור למבקרים לא רצויים"
שירי

gaia20

New member
שירי

אני שוקלת להעלות את המינון של כדורי הברזל...די התאכזבתי מהתוצאה...אומנם ירידה של 0.3 זה לא כזה טראגי, אבל את יודעת שאני סופרת ועוקבת אחרי כל עליה\ירידה של 0.1.....(לפעמים נדמה לי שאני מתייחסת להמוגלובין שלי כמו שאת מתייחסת למבחנים שלך
) ואומנם אני כבר לא צימחונית, אבל מאוד בעייתית באוכל, כפי שכבר ידוע לך...אבוקדו, טחינה וקולורבי (מה זה בכלל??!!) אינם בתפריט היומי שלי
אולי חומוס ואגוזים אלו דברים שאפשר להתפשר עליהם
אה, והתבלבלת- כתבת כדוריות אדומות, אני התכוונתי ללבנות, כלומר, למע' החיסון... יהיה טוב, נעבור את הדלקת בגרון ואני בטוחה שהכל יסתדר

gaia20

New member
אה, עוד דבר../images/Emo11.gif

השלט כבר מוצב בכניסה לגרון... אני רק מקווה שהחיידק לא עיוור...

ל3

New member
חידק עיוור

חחחחחחחחחחחחחח, את כל פעם הורגת אותי מחדש. אני מקווה גם מאוד ואם כן נשים גם שלט בכתב ברייל, מה את אומרת? לגבי כדוריות הדם הלבנות, ובכן זוהי תופעה מוכרת במחלת הלופוס. גם לי כל הזמן כדוריות הדם הלבנות נמוכות אך כל עוד זה לא יורד מתחת לקו האדום התחתון אז אפשר לנשום לרווחה. הייתי מציעה לך לשאול את הרופאה בכל זאת- just to be on the safe side ודרך אגב לתופעה של ירידה בכדוריות דם לבנות קוראים לוקופניה

gaia20

New member
לוקופניה?? נשמע כמו שם של ארץ...

שלום, אני מלוקופניה...ואני מדברת לוקופנית... טוב...אז אולי כל הכדורים ביחד מתחילים להשפיע לרעה...
טוב, שימו לב כמה ישנתי...חזרתי מהעבודה ב 10, ב 10:30 כבר ישנתי קמתי ב 17:30 בערך, חזרתי לישון ב 21:45, קבמתי שוב עכשיו... ופיספסתי שיחה עם טלונקה! טלי! בבקשה תתחברי שוב למסנגר, כולם ישנים אין לי למי להציק עד שאני אתעייף שוב!! פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז, תחזרי למסנגר!!!!!

1ט ל י

New member
כשכתבת את ההודעה האחרונה

אני כבר הייתי באינהלציה של לפני השינה.... בכל מקרה, אני בסביבה בינתיים, עושה אינהלציה מול המחשב (פעם ראשונה ואחרונה- זה מרעיד את הכל) ומשתעממת. לגביי השלט בגרון, תתלי גם תמונה עם תבליט למקרה שהחיידק אנאלפבת...

למעלה