עידכונים חמים
!!

TAL BAR ZOHAR

New member
עידכונים חמים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif !!../images/Emo36.gif../images/Emo37.gif../images/Emo43.gif../images/Emo41.gif

עידכונים ח-מ-י-ם-!!! ******************************* DUDI SHARON & JOUEL ******************************* שלום לכל חברי הפורום הרשמי של דודי שרון & ג'ואל הרכב הקלאב המוביל בישראל !! שימו
!!
המופע בתאריך ה-15/8/08 במועדון ה-TLV (ליין הבנות) בוטל !! לו"ז הופעות עדכני אוגוסט 2008 שיא הקיץ !!!
15/8/08 עיריית אילת בשיתוף מועדון ה"קוליסאום" ומועדון ה"וויוו" התאחדו להפקת ענק שמתקיימת אחת לשנה! פסטיבל האהבה 2008 !! הפסטיבל הידוע כאחד מאירועים הבולטים של השנה שם מצפים למעלה מ5,000 אלף קלאברים/יות חוף הדקל !! בניצוחו של ענק הסצינה ,האחראי על הצלחת הפרוייקט JOUEL אחד היוצרים המבטיחים והמסומנים בתעשיית הקלאבינג בישראל ומסומן לדבר הבא ביורודאנס העולמי !! 6 שעות -SOLO SET BY MEGA DJ DUDI SHARON למופע המרכזי !! תתארח הבייבי דיווה ג'ואל ! לראשונה בישראל המופע המלא !! 40 דק' מגה הופעה עם מיטב הלהיטים !! לראשונה השמעת בכורה לשיר "חדר ועוד חדר" רצועה מתוך האלבום החדש הקרב ובא !! ************************************************************** 28/8/08
מועדון ה"פורום באר 7" סוגר את שעריי הקיץ (פקטור קיץ) ומארח את הרכב הקלאב המוביל בישראל להשיק את הסינגל BOMBASTOSSS למופע מלא וסט רווי חומרים חדשים ערב נ-ו-צ-ץ- במיוח-ד-ד-ד-!
29/08/08 חוף הפאפאיה-אילת גייז וחברים מארחים את דודי שרון & ג'ואל לערב סקסי חמים ואגרסיבי במיוחד!!
לראשונה בפורום המעריצים הרשמי של דודי שרון וג'ואל מילות השיר "חדר ועוד חדר" מתוך האלבום החדש בקרוב! חברים מדובר כאן באחד השירים הבולטים באלבום החדש! ותזכרו היטב מה שאומר כעת! זה הולך להיות יצירת דרך לג'ואל! שיר אמיתי ,אהבה וקריירה אין סוף לפרשנות של הטכסט הכלכך עוצמתי והמופשט ! הלחן המדהים עם רגש עצום ! מילים:דודי שרון & ג'ואל לחן ועיבוד מוזיקלי :דודי שרון הופעת בכורה בחוף הדקל ולראשונה כאן אצלנו !!
חדר ועוד חדר *************** חדר עוד חדר,המון חדרים צריך לטפל בדברים הקטנים חדר ועוד חדר,שקט ונעים שקט שם,נעים לי בפנים.. צא קח אוויר ותנשום אותי עוד אם תתקרב לא תרצה לעזוב בוא ותרגיש תלטף ותזרום יש בי מין טעם של עוד.. עוד,יום שעובר בלעדייך עוד,שיר שכתבתי עלייך רק רוצה שתחזור שתחזור לעוד יום עוד יום עוד יום.. כל יום עוד יום עוד יום... חדר ועוד חדר המון חדרים,צריך לטפל בדברים הקטנים. המשך סופ"ש נעים לכולם אוהב טל :]

jakovstyle120

New member
עידכונים באמת חמים !! שכל אחד יקרא ויבין..

שכל אחד יקרא ויבין את מילות השיר החדש,חברה.. תבינו כמה רגש ועצמה..ומה באמת עומד מאחורי המילים האלה, לא היה שיר כזה!! אילת=======> אולי אני שם ? באר שבע====> גם..:) אוהב המון המון.. לילה טוב, יעקב!!

איזה עידכון ואיזה מיליםאין אך לתארר פשוט כובש

פשוטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט הורסססססססססססססס אין אין מילים לתארררררררררררררררררררר אני כול כך מחכה לדיסק הזהההההההההההההה שיעשה את החורף חמיםםםםםםםםםםםםםםםםם ודורססססססססססס פשוט גאווההההההההההההההההה

טל כנס דחוףףףףףףףףףףףףףףףף../images/Emo206.gif

וווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו זה מה שיש לי להגידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המילים של השיר חדר ועוד חדר פשוט המיסו אותייייייייייי אין עליהםםםם מחכה לאלבום כלכךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך וכל הכבוד על ההופעה בפסטיבל הגאוווההה חייבים להיותתתתתתתתתתתתתתתתתת שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד למה לא הודעתם לפני תכננתי לצאת לאילת שבועיים אחרי בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע יש מצב לגמרי שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ווואייייי ג'ואל 40 דק' הופעה זה יהיה כלכך שוווווווווווווווווווההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!! דודי 6 שעות סטטטטטטטטטטטטטט אני יתעלףףףףףףףףףףף נשבע לכםםםםםםםםםםםםםםםם חייב להיות שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!

DJ ELAD 17 A

New member
שיר מאוד חזק מילה מילה 0

נשמע רצועה חזקה ביותר עוד שיר בעברית של גואל הולך להיות מטורף

oshrikii3

New member
ווואווו אנייי מחכה לשייררר D:

דודי יהיה בטיאלוי ב26.8 ? ג'ולההה ודודיי אהבוות חייי לנצח 3333333333>

oshrikii3

New member
ווואווו אנייי מחכה לשייררר D:

דודי יהיה בטיאלוי ב26.8 ? ג'ולההה ודודיי אהבוות חייי לנצח 3333333333>

וווווווווווווווווווווווואוווווווווווווווווווו

אין מיליםם פשוט מחכההההההה לשיררר ולאלבוםםם ג'ואל דודי געגועיםם יעקובב אני מתגעגעעעעעעעעעעעעת

איזה פתיחת שבוע אין עלייך טללללללללללל

שיהיה לדודי וג'ואל בהצלחה בחוף הדקל אני בטוחה שיהיה הפקה בת אלףףףףףףףףףףףףףףף בעאסה שאני לא אהיה :///// מי שהולך שיהנה סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף והמילים של השיררררררררררר למה עשית לנו את זה שיחררת מילים בלי את הקובץ אתה רוצה לגרום לנו להייבש חח איןןןן המילים נשמעות סוףףף מעניין לאיזה כיוון הם לקחו את זה חצי חצי/מדליק קצבי או מרגש לא משנה בטוחה שזה יהיה שיר הורס הטכסט כבר כזה !

ווואאייי ווואאייייי הולך להיות הורס!!!!!!!!!

ולכבוד הארוע החגיגיייי הזהההההההההההה אנחנו הולכים לעשות מישתה חגיגייייי של מלאאא וודקההההההה!!! חחחחחחח פצצצצצצצצצצצההההההה

למעלה