עידכונים,לו"ז הופעות רשמי

TAL BAR ZOHAR

New member
עידכונים,לו"ז הופעות רשמי../images/Emo139.gif../images/Emo137.gif../images/Emo70.gif

אני אפתח כמובן בשבוע מקסים וניפלא לכל חברי הפורום הרשמי שעושים את הפורום ליחיד ומיוחד !! כמובן שאי אפשר בלי החג המשמין משמין הזה ! סופגניות נאכל גם לרב חחח.. אוקי באטאטוס יקרים . מה אומר...בועררר ובוער בגיזרה של דודי שרון וג'ואל !! האלבום בעיצומו ,הכל עומד על דיקדוקים וליטושים של רגע האמת ! אין ספק שמדובר באלבום מושקע,עוצמתי ,מרגש ורב גוני ! מספר רצועות שכבר הספקתי לשמוע ולהיות נלהב ברמה אחרת ,אתם הולכים להיות מופתעים היטב ! אין ספק שמדובר באלבום מאוד חשוב,חשיבות לדרך העשיה ,להתקדמות המוזיקלית,והפעם רף גבוהה הצמידו דודי וג'ואל סמכו עליי מדובר באלבום בלתי נישכח !! אוקי..2008 אוטוטו מסתיים והגיע שלב הסיכומים לשנה כלכך אבל כלכך מרגשת ,אינטנסיבית ומוצלחת.(אשכול מפורט 2008 בקרוב). אז מה מחכה לנו לקראת 2009 !!! ===================== ===================== לו"ז רשמי !!! 23.12.08
DUDI SHARON & JOUEL LIVE NEW MIX SHOW ה-א-נ-ג-ר----1-1 פסטיבל חנוכה הרשמי בישראל לקהל הנוער שיחגוג חנוכה 2008" הופעת בכורה לסינגל החדש "חדר ועוד חדר :17+ 25.12.08
מצדיעים לחנוכה 2008 במועדון ה-RICH חוגרים חוגגים עם סט מרכזי רווי חומרים חדשים השקת הסינגל חדר ועוד חדר BY DUDI SHARON NEW SET 31.12.08
SILVESTER 2-0-0-9-אילת- התעשייה 54 חוגגים את השקת הקליפ BOMBASTOS של דיוות המועדונים שצולם במקסיקו !! DUDI SHARON & JOUEL LIVE NEW MIX SHOW 2009- השקת הסינגל חדר ועוד חדר :24+ 1.1.09
LIVE NEW SET BY MEGA DJ DUDI SHARON חיפה-קואיה השקת הסינגל "חדר ועוד חדר" 24+ 1.1.09
תאריך משוער לשיחרור הקליפ הרשמי ומועד עלייתו לשידור -BOMBASTOS 8.1.09
הסינגל "חדר ועוד חדר" ייצא לאור מתוך האלבום החדש שייצא בקרוב (אקו"ם ישראל 2009)

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifתודה טל! שאלה רלוונטית../images/Emo26.gif

איפה אפשר יהיה לקנות את האלבום, כשיצא בע"ה ??

TAL BAR ZOHAR

New member
אני ארחיב בענק בנושא הזה בזמן הנכון<

בכל אופן ,בגדול יהיה ניתן לרכוש את האלבום החדש בחנויות המוזיקה המובחרות,אשכול מפורט בבוא הזמן.

DORAMOR10

New member
אמא איזה מרגש ../images/Emo140.gif

ביום הראשון אני כבר קונה אותו..זו לא שאלה

איזההה שלמוותתתת בחנויותתת רק שייצא כבר אווףף

כלכך מחכה לאלבום ההורס הזה ! חדר ועוד חדר לוורידיםםםםם<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< מישו יודע מה הפלייליסט שיהיה באלבום?

גרוזיה

New member
מה שבטוח באזור המרכז כולם ילכו לדיסק סנטר../images/Emo6.gif

מפגש בדיזי אוחצ סנטר חחחח חג שמח ופורח ומלא באור לכולם הקליפ והסינגל זה הדבר שכלכך מחכה לו!

ELIRAN ZOAR

New member
גם אני יקנה בדיזי אחוצ' סנטר חחח

חג שמח גם לך מיטללללללל את הכי שקסית בעולםםםם

../images/Emo47.gifיששששש : )))../images/Emo213.gif../images/Emo34.gif

טוב קודם כל שיצא הדיסקקק אני הראשונה שרצההה לקנות אותוו!!!!! ושנית כלללללללללל אמאאאאאאאא דודי חיייםםם שלייי מופיעה באילת בסילבסטררררררר אני הכייי מתגעגעת אליוווו..... וזה גם אחלה מתנה לשחרור שליייייי מהצבא שלושה ימים אחרי הסילבסטר!!! חג שמחח לכווולםםם... ! : ))

נמאס מקוקסנלים ובני אדם טיפשיים :/

לא הבנתי מי הטיפש/שה שנכנסים לפורום הרשמי ורושמים בגזלנות ואוכלי חינם שהם רוצים להוריד שירים זה כבר ממש מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן התת רמה של מספר אנשים גורם לעצבים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<<<<<<<<<<<<<<<< עוד מעט ייצא האלבום תצאי תשקיעי ותקני ותהני ואם לא בא לך תמתיני בסבלנות ח-צ-ו-ף-!!!!<<<<<<<<<<<<<< איףףףף חפרווו על הנושאאאאאאאאאאא !!!

לירן ה-פוסטמה כנסי לתוך לול ושבי בשושו

חתיכת מטומטמת שרבה עם אנשים על ימין ועל שמואל חפשי לך חייםםם טיפשה תגידי לאמאש"ך .... עם לא הבנת אני קרובה לג"ואל ומעריצה אותה ויודעת בדיוק מה יש לה ,, ככה שעשי סיבוב פרסה וחפשי אותי , מטומטמת , מהממת כמו הנעל שלי מהשוק הכרמל

ELIRAN ZOAR

New member
אם נמאס לך מקוקס... למה את בפורום של ג'ואל???

שקלי מילים ואח"כ תחשבי אם שווה להקליד... ולקוקס ניקול... אין כזה דבר נמאס מלוחות זמנים... צריך שיהיה לו"ז אחרת לא נהיה מעודכנים בכלום תחכי לאלבום... אוטוטו את ממריאה איתו לשמיים ותראי כוכבים שלא ראית מעולם!! אוהב-אבל לא מנסה לפגוע!

למעלה