עידכונים מהחזית במלחמת הדיאטה

עידכונים מהחזית במלחמת הדיאטה

אז הערב הייתי בביקורת במרפאה ובשקילה שהאירה את פניה כלפי. נוספו לי עוד 3.5 קילו וסך הכל 23.7 קילומה20 באוגוסט. תאמינו לי שזה כייף עולמי לראות את הירידה ואני מתמלא בגאווה ובסיפוק. ממשיך בשצף קצף. לילה טוב

lir42

New member
כל כך שמחה בשבילך זה נהדר

מחבקת אותך מה שלומך? שלך לירי

RomiVais

New member
חמודון יקר!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo49.gif

איזה יופי לקרוא כאלה בשורות!!!
אני ממש ממש שמחה בשבילך. בטח שזה כיף עולמי!!! תמשיך בשצף קצף
המון המון
להמשך הדרך, מכל ה-
רומי

קרן_ס

New member
../images/Emo2.gif 3.5 קילו בשבוע ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני בשוק וכולי
מקינאה בהצלחה לך חמוד

ענקון אתה ענק אמיתי../images/Emo45.gif

כל הכבוד.... זה מראה כמה כח יש לך.... אני ממש מעריצה.......

ronnymp

New member
מברוק ../images/Emo45.gif ענק - לענק

בסוף חרוזי עוד יפנה אליך - לבקש את המרשם לדרך שלך -
יללה - תמשיך ככה - סבבה ביי - רוני

כל הכבוד ענקון יקר

אתה מראה לנו אחד לאחד שכאשר אדם נחוש בדעתו להצליח ללא ניתוח הוא יכול. ואתה מראה לנו זאת ובגדול . שימשיך בקצב הזה ואני מאחלת לכולנו את החוסן והנחישות שלך . שיהיה לך יום נפלא והמשך ירידה נפלאה לא פחות

שלגיה**

New member
תשמע אתה מדהים אותי בכל פעם מחדש

נפלא ! אין לימילים חוץ מאשר שתתמיד בדרך הקשה הזו ושהתוצאות וההמשך יעשו אותך מאושר יותר מיום ליום. נשיקות שלגיה

צפרדעית

New member
כל הכבוד../images/Emo6.gif

אז מסתבר ששבוע של כרוב וגבינה כן עובד! שיהיה לך המון הצלחה בהמשך... (שיו אני מקנאה) צפרדעית

gal33

New member
ענקוש, מה יהיה בסוף?

נקרא לך הקטן החמודון?? בהצלחה חמוד, שרק ימשיך לך כך, אמן!!! גל

ענקון - זוכר מה כתב לך אלי ו. פעם?

שבסוף טנצר יקרא לך ציפלון. לא תוכל להישאר עוד הרבה עם השם הזה...היי.... ענקון - אנשים יכולים לשאוב ממך עידוד ברגעים הקשים. אתה מה זה גדול!!!!! שבת נפלאה, מדליה.

בת עדן

New member
הידד הידד ענקון

עם רוח לחימה כמו שלך אני שואפת עידוד. שיהיה בכיף.

lir42

New member
אחלה תעשו חיים

אני בסדר סוחבת מחכה לתשובה מהפרעות אכילה למרות שאני חושבת אם ללכת או לא - לא בטוחה מאז ששוחחנו במפגש. מחר נשקלת וחוששת שהשבוע לא ירדתי אבל...... זה לא סוף העולם זהו. סוף שבוע רגוע ונעים שלך לירי

רוייקו -

אתה תמצא בסוף את הנסיכה שלך. זה רק ענין של זמן. ככה זה. כתבתי פעם לריקי: לאנשים טובים קורים דברים טובים. (רוייקו, אנרגיה טובה מושכת אליה אנרגיות חיוביות). אני מאחלת לך הרבה הרבה רגעי אושר וטוב, מכל הלב, דליה.

מקווה שהיה ערב קסום../images/Emo24.gif

שיהיה לך סוף שבוע מקסים יפה ומועיל . שתשב על הלימודים כי איין מנוס וצריך לעשות זאת. כל טוב והרבה עושר רוחני פיזי וחומרי אביחיל

למעלה