עידכונים מהימים האחרונים

אינצה

New member
עידכונים מהימים האחרונים

אז אמנם לא כתבתי כמה ימים, אבל אני תמיד פה (מחוברת באינפוזיה
) לפני הכל, המון מזל טוב ליעל וצביקה ולשרוןB שברגעים אלה ממש נמצאות בעיצומם של הריקודים. אז הימים האחרונים היו מאוד יעילים והספקנו די הרבה (רצוי - החתונה עוד שבועיים!) כמו שכבר סיפרתי, את החליפה של גיא קנינו בחנות של דורון אשכנזי, אבל בגלל שהיינו צריכים את הז´קט לפי מידה, הגענו לדורון לסטודיו ומאותו רגע לא הפסקתי להתלהב. לא רק הגישה והמקצועיות של דורון אלא היחס המעולה - כולם מקסימים! מומלץ בחום! יחס אישי, איכות ולפחות לפי דעתי, הבגדים הם לא בגדי חתן רגילים - הם מיוחדים, מקוריים ושונים. אז עוד לפני שראינו את התוצאה הסופית, אני בטוחה שנהיה מרוצים.

יפעת22

New member
../images/Emo9.gif איזה יופי! גם אנחנו היינו

אצל דורון ובסוף לא קנינו אצלו, אבל הם באמת היו נחמדים.

אינצה

New member
חוץ מזה, הייתי היום במדידה שניה

שהיתה ממש קשה
איכשהו פשוט לא הצלחתי להסביר למיכל ומזל (מעמנואל) את הרצונות שלי וכשכבר הצלחתי, הן אמרו שזה בלתי אפשרי(?!?!) בשלב הזה כבר לא ממש ידעתי מה לעשות - החתונה עוד שבועיים והן אומרות לי שמה שאני רוצה (דבר מאוד פשוט) הוא ממש בלתי אפשרי לביצוע. אחרי הרבה נסיונות הגענו להבנה וביום חמישי הקרוב נראה אם היתה תקשורת טובה. חוץ מזה, בחרתי גם בד לשמלה - שונה לגמרי מהכיוון הראשוני, אבל נראה לי שלפחות במקרה הזה היתה בחירה טובה
. היום גם קיבלתי את הנעלים מנעלי אלינור ונראה לי שהן קצת לוחצות, אני מקווה שזה יסתדר כי אין לי כוח לעשות זוג אחר. וזה גם מזכיר לי שמאוד מומלץ (מאוד מאוד מומלץ) להגיד לכל בעלי המקצוע תאריך מוקדם בכמה ימים מתאריך החתונה המיועד (סתם כדי לא להילחץ בזמנים עם בעלי מקצוע שאננים)

יפעת22

New member
אני כ"כ מבינה לליבך....לי היה סיפור

דומה במדידה הראשונה ומחר (שזה כבר היום) יש לי מדידה שניה. אני כל-כך מקווה שזה יהיה לטעמי. הגעתי למסקנה שממש אי אפשר לדעת איך אני אראה בסוף ככלה. בינתיים, אני מלאת חששות

אתי@

New member
תתחדשו על החליפה (של החתן)

הנעליים (של הכלה). אני בעניין הנעליים לא הייתי מוותרת ועושה חדשות - נעליים לוחצות יכולות להרוס לך את החתונה - זהירות
בעניין השמלה - אני מקווה שהכל יסתדר ביום חמישי, אבל גם אם לא, אני סומכת על מיכל שהיא תדאג לך כך שבסוף תהיי מרוצה. לפני כמה זמן שמעתי אותה מדברת עם כלה בטלפון שעשתה להן בעיות וכל הזמן שינתה את דעתה. מיכל היתה סופר סבלנית כלפיה, ואפילו הבטיחה שאם יהיה צורך - הן תחילו הכל מההתחלה
לדעתי הצנועה - יהיה בסדר
אל דאגה שיהיה בהצלחה ותחזרי לעדכן אותנו לעיתים קרובות אתי@
נ.ב. איך מתקדמות ההכנות לחינה

galitm

New member
אינצ´ה, מה הבעיה עם השימלה ? ../images/Emo12.gif

מה קרה במדידה אצל מיכל ? מה רצית להוסיף שאי אפשר ? ואיזה נעליים הזמנת מ"אלינור" ? אני מקווה שהכל יסתדר כמו שאת רוצה. שיהיה לך חג שמח !! (אגב, ניסיתי להתקשר אליך לקוביה, את לא כאן היום ...) טוב, ביי בינתיים. גלית

למעלה