עידכונים מהשטח

cheshire9

New member
עידכונים מהשטח

אני יודע שאתם סקרנים ....... אז הפ.כ הפציעה אתמול. רצתה שניפגש לדבר. בסוף הצטרפה כשישבתי עם חבר ואיכשהו חזרנו ביחד הביתה.אבל היום היתה שוב שיחת סיום הכי סופית שאפשר (למרות שהיו לנו כבר 7-8 כאלה בחודש האחרון ). היום היה הדייט השני השבוע. קרובה יותר לגילי - עוסקת בעיצוב - וכן כן - תחזיקו את הנשימה - כוסיתתתת... (רק החזה קצת קטן אבל אי אפשר לקבל הכל). הסתובבנו ביחד בשמש בנחלת בנימין והסתכלנו על תכשיטים (היא מעצבת גם תכשיטים ....) ואפילו קניתי לעצמי טבעת ליומולדת. בקיצור - נראה יותר מתאים מכל הבחינות. אין מה לעשות - מישהי בגיל ובמצב דומה לשלי יש מיד יותר הבנה וקירבה טבעית. היתה התרגשות באוויר..... בקיצור - קבענו להמשיך את הדייט היום בערב. המשך יבוא.

moi24

New member
יה איזו סאגה מרתקת

כולי אחוזת התרגשות. מה יהיה? מה נסגר? איך זה ייגמר?! צפו מחר, בעלילות החתול. שידור חוזר כל יום בין 2 ל-4. אל תחמיצו.

cheshire9

New member
אני מוכר

כרטיסים ....... שורה ראשונה בחדר המיטות שלנו מי שמעוניין לצפות בפעם הראשונה שנעשה את זה. מותר להביא פיצוחים ובירות ולמחוא כפיים.

גונדרי

New member
אני גם רוצה עדכונים! ../images/Emo124.gif

ואם יש לך סלולרי עם מצלמה, אז תביא כמה תמונות שלהן.... תהיה בן אדם!

cheshire9

New member
עידכון

אז יצאנו הערב...... היא קצת ירדה עלי אז בתגובה נישקתי אותה כדי שתשתוק. דווקא מצא חן בעיניה... היינו בננוצ'קה בעמידה (אישון - לא מה שאתה חושב). ריקודים למוזיקה צוענית. היתה רעבה אז ארוחת בוקר (!) ב"מארי" מלווה בנשימות, נגיעות ונשיקות .... מרגיש נכון. זה שהיא לא ילדה (אבל יפה וכוסית ואפילו החזה לא כל כך קטן בסופו של דבר) - שיש לה ניסיון חיים, שיש לנו על מה לדבר - זה כל כך טוב. עם זאת יש משהו מוזר . נורא נעים לי ואני מרגיש שזה יכול להיות מאד נכון - אבל אין התרגשות שכזאת, הפרפרים המפורסמים ...... במקום זה יש סוג של שלווה . נעימות. כמו כוס של וויסקי עם החום הזה שמתפשט בבטן.....ועם רצון לראות אותה שוב- יותר מאשר הקודמות.. יכול להיות שזה עדיף .........

magenta73

New member
מה? כבר נגמר???

האמת, לשם שינוי צ'ייסר, נשמע מבטיח. אני לעומת זאת השתוללתי ב24 שעות האחרונות. זה היה יום מהימים האלה שמזכירים לי כמה כיף לי להיות רווקה. אולי אני אפרט בהמשך.

cheshire9

New member
היא בכלל קבעה היום עם חברים

ורק "השחילה" אותי בלו"ז כי בצהריים היתה פגישה קצרצרה....... בילינו שעתיים אבל אינטנסיביות. בהחלט מבטיח. וגם ה"השתוללויות" שלך נשמעות מבטיחות. אולי תעלי את זה בתור סירטון ליו-טיוב ?

cheshire9

New member
היום הדייט השני

אמרתי לה שאני אלך לנוח ואשאיר את הדלת פתוחה....... היא תעיר אותי בנשיקה. יחד עם זאת אמרתי לה שאני לא שוכב איתה לפחות חצי שנה עכשיו אחרי שאתמול בטלפון היא פתאום שאלה אותי אם אני מתכוון לסתם סטוץ ....... גם אני מתחיל לשאול את עצמי - אם זה יכול להיות - אם זה לא TOO GOOD TO BE TRUE ....... הכל נראה מושלם מדי ואני הרי סוס קרבות וותיק ומצולק

cheshire9

New member
את לא מכירה את ההרגשה

שהכל נראה מושלם (לפחות בהתחלה.......) ואתה שואל את עצמך איפה הקטצ' ?

באז באז

New member
תקפוץ מהכביש!

מיצי, אתה מסנוור! זה הרכב ששועט לכיוונך! קפוץ עכשיו כי עוד שניה אתה עוד פגר בצד של הכביש... סתם חבוב, אתה כנראה מסנוור קצת, שזה לא נורא. שזה יעבור אתה תגלה את האמת (או לפחות רבדים נוספים שלה).

magenta73

New member
אל תדאג,

עם הזמן תמצא את הקטצ'... הרי אף אחד לא מושלם, נכון? אז בנתיים תהנה.

moi24

New member
סקוזי

התכוונת חוץ מ-moi.
כשמתעלמים כמובן מהקוקינס (זה בילט אין)

cheshire9

New member
דייט שני

באה אלי והעירה אותי בנשיקה משנת אחה"צ ערבה. אמרנו שלא סקס אז עשינו כל מה שאפשר שהוא לא סקס .... היא גמרה אבל לא מספר איך. יש לנו יומיים לנוח ולעכל עד הפגישה הבאה. שנינו סחוטים ועייפים מהעומס הרגשי העצום. קשה לעכל .....

למעלה