עידכונים מהשקילה השבועית

rothschild

New member
עידכונים מהשקילה השבועית ../images/Emo45.gif

שלום לכל חבריי הפורום...אז... עדכון לגבי השקילה השבועית : אז.. כרגיל ביום א´ הלכתי למרפאה של ד"ר חרמון לשקילה השבועית ... אני סיימתי את השבוע השלישי לדיאטה ..ו... ערדתי עוד 2 קילו .. מה שאומר שבסך הכל ירדתי 9 קילו ו-100 גרם ב-3 שבועות !!!!!! אני יודע שאני אקבל הרבה מאוד דגובות על כמה שהדיאטה הזו לא בריאה ועד כמה אני צריך לאכול נכון ..אבל ..האמת היא שאני לא מש מרגיש רעב אלא אני עושה יותר ספורט ממה שאני עושה בדר"כ ואני לא אוכל שטויות ומפה התוצאת הטובות..אני חייב לאמר שאני לא איזה הר ענק...אני מאוד גבוה , 187 ומבנה הגוף הרחב שלי גורם לכך שאני לא מרגיש שמן .. ובטי שאין לי בעיית ביטחון..אבל בשביל ההרגשה ..אני תמיד אשמח .. המטרה בסופו של הדיאטה, שמחזור בה הוא 12 שבועות זה להגיע למשקל של 87 קילו - ועכשיו אני ב-96.6 כלומר יש לי עוד פחות מ-10 קילו להוריד בחודשיים ואני סבור שיהיה בסדר... מקווה לשמוע ממך .. ביי בינתיים מגלעד

שלגיה**

New member
היי

שמחה שירדת במשקל...אני לא אגיב בצורה שחשבת שהדיאטה הזו לא בריאה (כפי שכתבת..) אלא אני חושבת שתמצא לנכון לומר שדיאטת חרמון התאימה לך אך רק בדיעבד,כלומר אחרי שתגיע למשקל היעד ותבצע את תפריט השמירה של חרמון ותשמור על משקלך החדש-רק אז תוכל לומר שזו דיאטה שהתאימה לך. אני מאמינה בשינוי הרגלים לטווח ארוך . ומאד מקווה שתפנים שינויים חיוביים על מנת לשמור על משקל היעד. אגב ,דבר שלא שאלתי בעבר חברים שעשו חרמון,כמה עולה התכנית הזו? משלמים לפי פגישה ? לפי חודש ? איך זה הולך? בהצלחה בהמשך

rothschild

New member
קצת עידכוני מחירים ../images/Emo28.gif

אז ככה ...המחזור של דיאטה אתל חרמון נשמך 13 שבועות שבו סך הכל המחיר יוצא 960 ש"ח כאשר בפגישה הראשונה משלמים 250 שנייה 1500 שלישית 100 רביעית 90 ומ-5 עד 12 משלמים 50 שקל לפגישה ..כך שזה לא נוראי..אבל מצד שני אם את מצפה לקבל שם ממש גב תומך כמו דיאטיקן , מה שלא הייתי אבל נראה לי הגיוני, אז לא תקבלי כי כל השהייה אצל הדיאטיקן היא בערך 5-10 דקות שבו הוא נותן לך תפריט לשבוע זה

שלגיה**

New member
הנה קישור

במקרה יש איתי כאן קישור...אני לא בעד התכנית מכל מיני סיבות ובעיקר אי התאמתה להרבה מאד אנשים אבל זה דיון אחר.

הי גלעד

אל תחשוש גלעד. אם אתה שבע רצון ושמח בחלקך, אנחנו שמחים בשבילך. בבית שלנו אנחנו משתדלים לשמור על אוירה תומכת מקבלת ולא שופטת. תצליח בדרכך!!! דליה.

gfyg

New member
בוקר טוב רוטשילד../images/Emo42.gif

הייתי מעוניינת לדעת פחות או יותר על מה מתבססת הדיאטה שלך? זאת-אומרת על ארוחות מסודרות או על ירקות?? אני בשלב של כמעט הרעבה עצמית... וירדתי באותו פרק זמן שלך כ-7 ק"ג. שאלתי היא מה אתה אוכל??

rothschild

New member
קצת על חרמון

שיטת חרמון הינה שיטה שבבסיסה מפרידה את אבות המזון... כלומר, כל שבוע אוכלים, ללא הגבלה, מרכיבים מסויים . כך למשל יש שבוע אחד הוא שבוע שמבוסס על בשר , דבוע אחר לחם, שבוע אחר פחממות וכ´ו.... במשך כל הדיאטה אפשר לאכול ירקות באופן חופשי וחמוץ. כמובן שאף שיאטה לא יכולה לעבוד אלא אם כן מוסיפים לה תוספות , למשל ספורט... הליכה, ריצה , משחק טניס... צריך לבחור את הנישה שאת אוהבת ואז הכל ילך הרבה יותר בקלות והרבה יותר מהר מקווה שעזרתי מגלעד

למעלה