עידכונים משקילה שבועית ...

rothschild

New member
עידכונים משקילה שבועית ...../images/Emo13.gif

היי לכל חברי הפורום ...אז... למי שלא מכיר אותי , כי אני חדש פה ..אז.. שמי גלעד.. לפני שבוע נכנסתי לפורום בעקבות דיאטה חדשה שהתחלתי ..אז.. ככה.. לפני שבועיים התחלתי עם דיאטת חרמון-מן שמוזכרת פה הרבה מאוד לשימצה ..האמת היא שבשבוע הראשון היה ממש קשה ונרא רציתי להפסיק ... אך ... בתום השבוע הראשון ירדתי 5 קילו שזה המון !!! השבוע ,שהיה ממש ממש ממש לא נורא, עבר ממש בסדר.. אחרי שעשיתי המון ספורט..ו.. ירדתי , אחרי שקילה היום , בשבוע הזה 2 קילו ו100 גרם ...כלומר, סך הכל בשבועיים ירדתי 7 קילו ו-100 גרם ...אז..אני יודע שזה המון ואני לא אמשיך בקצב הזה..אבל ...אני מרגיש ממש טוב ..אני מכיר את כל המסייגים שנמצאים פה ואומרים כמה שזה לא בריא וכמה שזה לא טוב וזה לא מחנך לאכילה נכונה. ..אבל ... לי יש מטרות..המטרות הן שאני ארזה (מבטיחים עד 20 קילו ב-12 שבועות ולא לשכוח שירתי 7 קילו בשבועיים) וברגע שיגמר מחזור הטיפול הזה אני מתכוון לשמור על הגזרה ולהתחיל לעצב את עצמי כך ש... יהיה על מה להסתכל .. ולא להבין לא נכון .. בכל מקרה אני בחור מבוקש ... :) אז.. מצפה לשמוע תגובות .... ביי ..מגלעד

אביטל +

New member
היי גלעד

לכל אדם מתאימה דרך אחרת כל עוד אתה שומר על בריאותך, אין לי דבר רע באמת להגיד על הדרך שבחרת אני שמחה בשבילך על ההצלחה עד עכשיו אתה נשמע מאוד נחוש להמשיך ולהצליח ואני בטוחה שאכן תצליח להגיע למטרתך ספר קצת בבקשה איזה ספורט אתה עושה

היי גלעד

כל הכבוד ואני שמחה בשבילך שמצליח לך ושאתה מרגיש טוב עם זה. בכל אופן, עד כמה שאני זוכרת, אמרתי לך כבר את דעתי על הדיאטה הזו של חרמון, אבל אני בטוחה שאם הולך לך ואתה שומר על בריאותך, אז תיסלם, ותמשיך כך. בהצלחה

rothschild

New member
תודה על העידוד

אז ככה .. תודה על העידוד ... כיף לי לשמוע ..אני מאוד אוהב ספורט.. בגלל גובהי, 187 , אני משחק המון כדורסל ... והאמת, אני ממש טוב בזה ...מה גם שזה מסביר שיש לי מבנה גוף רחב כך שבחיים אני לא אהיה שחיף ... אני משתדל לשחק לפחות 3-4 פעמים בשבוע ושלא יוצא אני פשוט יוצא לריצה של 20 דקות ..כך שזה לא נוראי.. בשוב תודה על העידוד מגלעד

אביטל +

New member
../images/Emo87.gif זה אחלה

אחד מענפי הספורט היחידים שאני אוהבת הלוואי שהייתה לי קצת יותר קואורדינציה כדי לשחק
וזה מוצאי המון אנרגיה ובכיף תהנה מהכל

SHIRITA13

New member
שלום לבחור המבוקש

הדבר הכי חשוב שיש לי להגיד לך: כמה טוב לראות פה מישהו שיודע שצריך לרזות, שעושה משהו בנידון, ומרגיש טוב עם עצמו גם לפני.. ובקשר לדרך שבחרת, אם אתה מרגיש טוב עם זה ולא מסכן ואומלל, סימן שזה נכון לעכשיו. בהצלחה.

הי גלעד

חיפשתי את ההודעה הראשונה ששלחתי אליך כשהגעת אלינו. וזה בהמשך למה שכתבת כאן. הנה: חלק מהמוטו שלי זה להניח לכל אדם לעשות את בחירותיו (בכל תחום אישי בעצם) לבדוק ואז לשפוט בעצמו האם הן טובות עבורו או לא. רצונו של אדם כבודו, וכך צריך לכבד זאת. כל שכן לומר למישהו/י בחירה זו לדעתי אינה נכונה, בעיני מי? בעיני זה שמביע אותה? כי לרוב כל אדם שמציג את דעתו משליך אותה מתוך עצמו, דיעותיו אמונותיו השקפותיו. כך שלהיכנס למקום הרגיש הזה בדרך כלל מעשה שלא רצוי שייעשה. ההחלטה שלך לנסות דרך מסויימת היא אם כך שלך (והאמת שהיא גם חייבת לבוא ממך, מפני שאתה (וכל אחד/ת מאיתנו) היחיד שיכול להרגיש האם טוב לך עם זה או לאו, ואם תראה שלא טובה היא בעיניך אולי תגיע למסקנה שאתה פתוח לכיוון חדש. דברים קורים ומצליחים - רק כשהם באים מתוכנו ולא מעידוד ממקום אחר...). אז קודם כל גלעד, תצליח מכל הלב בתוכנית שלך. אבל בבקשה, כדי להגיע להישג תשאל אתה את עצמך לאורך הדרך שאלות." וכו´ וכו´. חלק מהמכתב. גלעד, מכ-ל הלב. הדברים ממש עומדים בעינם. כל מה שאתה עושה וטוב לך - עושה לנו טוב בלב בחזרה בשבילך. ומפני שאתה מאושר בדרכך ומצליח - באמת, אף אחד לא יכול להחליט או לבחור עבורך. בית אמיתי גלעד, הוא בית שמקבל כל אחד ואחת עם רצונותיו/ה מחשבותיו/ה מאווי הנפש ובלב שלם, ללא שיפוט או מחשבה אחרת. כך צריך להיות. וכך הבית שלנו וכך אנחנו מרגישים כלפיך. כל מה שאפשר זה לספר מניסיון העבר, בהדגשה: מנקודת מבט אישית. אבל לעולם לא במקומך. שמחים בשבילך שטוב לך גלעד, ושמור על קשר וספר איך הולך. דליה.

למעלה