עידכונים !!! "סילבסטר 2009 " יוצא לדרך

TAL BAR ZOHAR

New member
עידכונים !!! "סילבסטר 2009 " יוצא לדרך../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

חברים סוער בגיזרת דודי שרון & ג'ואל והאווירה כלכך נעימה !! אין ספק מדובר באחד השירים הבולטים לחורף 2009 דודי וג'ואל עשו בחירה מצויינת וצעד משמעותי בבחירת הסינגל הראשון ,רף גבוהה מאוד הצמידו השניים. התעשייה מפרגנת בענק,הלחץ עצום ,בימים כאלה אני פחות זמין להסביר לכם קצת הכל מרגיש לחוץ ועם זאת הכל דופק נכון ! אבל אני בטוח שאתם מרגישים את זה כבר באויר וישר מרגישים ריח של חדש !!!
תודות ומלאכתם רק החלה בהשמעות בכורה לשיר בתוכנית קול הדרום (שרון דינר),רדיו גל"צ (תוכנית הקלאב עם רובין) רדיו דרום (יוגב מחלוף) רדיו קול השרון (תמי כסיף) רדיו 100FM (האחים טראנס), וכמובן לסצינות חיי הלילה בישראל (לילה,רזידנט,אטרף,בין,סבבס,MSN,X PARTY ,PARTY INFO) המאגזין פנאי פלוס, האזנה נעימה !!! וזכרו מי שמצביע משפיע !!!! למי שעדיין לא הוריד את הסינגל יכול בקישור הבא <
http://www.resident.co.il/aspx/article.aspx?id=717 וכמובן אירוע ההשקה הנוצץ בעיר שבה הכל מותר לעשות -א-י-ל-ת-!!!!!
בהשקת הסינגל החדש חדר ועוד חדר !! צירפתי לכם מידע מלא ....תהנו ושנה אזרחית ניפלאה לכולם !! השקה רישמית לנוער בישראל ...לפתוח יומנים !!!! 9.1.09 שימו לב חברים (חוזרים הבייתה ובגדול) TLV
צוות אייס תתחילו להתכונן לזה !!! הטירוף מתחיל מחדש !!! שקט שם ....נעים לי בפנים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TAL BAR ZOHAR

New member
שנה אזרחית ניפלאה לכולם ../images/Emo24.gif../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif../images/Emo41.gif

שימו לב ההפקה מחר באילת מיועדת לגילאי 24+ שתיהיה לכולנו שנה מדהימה מלאה באנרגיות טובות ומחשמלות תשתו תבלו תעשו חיים ותחזרו בריאים ושלמים :] אוהב טל בר -זוהר ! כלכך הרבה עידכונים ...כלכך בקרוב !!!! שקט שם...נעים לי בפנים..

אמאאאאאאא!!!!../images/Emo58.gif../images/Emo23.gif../images/Emo34.gif

קנינו כרטיסים למחרררר לתעשייה ואנחנו הולכים לעווווווווףףףף על עצמנו לצליליו של דודייייי המלךךך!!!! חחחח : )) שנה אזרחית מדהימה לכולםםםםםםםםםםםםםם דודי אהבת חייייייייייייייייייייי

גרוזיה

New member
כנסו תראו איזה מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

טרוטון ב 3 קליקים הורססססססססססס דודי שרון וג'ואל שםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גרוזיה

New member
אתם קולטים איזה אליפותתתתתתתתתתתתתתתת

יש לי רינגטון של חדר ועוד חדר נהנהנהנהנהנהנהנננננננננננננננננננננננננננההההההההההההההההההההההה תשימו לב זה עולה 4 שקלים אבל זה ממש שווה אתזה איכות מעולהההההה אחד על אחד כמו במקור פשששששששששש!!!!!!!!!

ליאל....

אני בת 21 ואנחנו יוצאים לשם קבוע למועדון הזה הבעלים הוא חברר מממש טוב שלנו....

lielbino

New member
נופפר

יאאא איזה כיףף לךך אני מתה להיכנס אין לי איך =[

למעלה