עידכונים על לוח המופעים עד סוף יוני

actress

New member
עידכונים על לוח המופעים עד סוף יוני

אנשושים להלן לוח המופעים של סי עד סוף חודש יוני
16.05.03 מסיבת שישי בלילה (פדי הפקות) דיויד אינטרקונטיננטל !!! 22.30. מוצ"ש 17/05/03 מומלץ החודש !!! סי ודני ליטאני בהיכל התרבות נשר !!!! 21.00 בליווי להקה של 4 איש . רפרטואר אישי ודואטים מרגשים של שני כרישי בלוז. וכשהמפוחית קורעת את הלילה... המילים כבר לא חשובות ... 18.05.03 מופע במלון דן פנורמה תל אביב עבור מכללת רמת גן למשפטים לרגל הענקת מלגות למצטיינים בתוכנית סי היימן + ג'ואנה בנאבו זמרת הנשמה מדרום אפריקה . 19.05.03
מופע למרגלות המדורה ביוקנעם עילית ... בליווי דרבוקות ,זמרת נשמה וקלידים.
20.05.03
מופע ל"ג בעומר לאוניברסיטת באר שבע !!! מאוד מומלץ בליווי להקה . 22.00
21.05.03
מופע ל"ג בעומר לחברת "חשבים" (היימן הפקות) - סי + 3 מלווים + שירונים מלון שרתון סיטי תל אביב !!!
21.05.03 מופע חצות במועדון ה"דום" (ת"א) סי + צ'ארלי ריקודים בלבד !!! 22.05.03 מומלצי החודש !!! אביבה אבידן וסי היימן " לא עובדות בשביל אף אחד "בליווי להקה של 4 איש!! בקניון סירקין פתח תקווה 20.00 !!! אל תחמיצו !!
23.05.03
מופע ריקודים בדיויד אינטרקונטיננטל (פדי הפ').
24.05.03
("כחול לבן") ערב ישראלי "רוק ישראלי ומלח הארץ" בליווי רמי הראל -קלידים, שגית שיר -תופים וכלי הקשה, ניר נעמן - סקסופון וחלילים, ג'ואנה בנאבו -שירה –כפר גלעדי !!!! 30.05.03 מופע צהריים מיוחד
" שירי לוחמים "
ל 6 משפחות שכולות שחונכות אנדרטה לזכר 6 בנים שנפלו
. המופע מתקיים בחורשה בלטרון 11.00 על ידי קרן קיימת לישראל. 31.05.03 מופע לוויצו קרית גת !!! חגיגת להיטים שירה בציבור שירונים. הערב בהנחיית סי היימן בליווי ג'ואנה וליאת !!! 03 01.06 שימו לב עדיין לא תאריך סופי !!!
כנס חגיגי למנהלי אירועים להשקת אמפי עזריאלי לקידום מכירות ארועי קיץ 2003 "לשיר עם סי ישן וגם חדש" בתוספת פריצות של גליה ישי וציפי מור ( פרפר נחמד ) רימיקסים של "רגע עם דודלי" ושירי רוק ונשמה מופע מלהיב ומקפיץ עם שירונים בליווי צ'רלי וג'ואנה זמרי הנשמה, שגית שיר על פרקשן וכל הקשה אפריקאים, ליאת פרלוב מאירי על קלידים, מיטשל רוזן על סקסופון ...הפעלה לילדים ומבוגרים כאחד מאוד מאוד מומלץ !
2.6 מופע ערב לארגון השוטרים א.י.פ.א בפארק מוטורי נחשונית סי + ג'ואנה בנאבו זמרת הנשמה מדרום אפריקה וליאת פרלוב מאירי על קלידים + שגית שיר כלי הקשה. 3.6 מופע ערב למגמת תקשורת בביה"ס רוטברג ברמה"ש ערב שירה א"י בליווי ג'ואנה בנאבו וצ'רלי גארט זמרי הנשמה, ליאת פרלוב מאירי קלידים ושגית שיר על פרקשן 7.6 מסיבת חג שבועות למושב רגבה כולל החגיגיה המסורתית של הטרקטורים הפרחים יריד גבינות ויין ועוד .."לשיר עם סי ישן וגם חדש" סי + ג'ואנה בנאבו זמרת הנשמה, ליאת פרלוב מאירי על קלידים, ושגית שיר על פרקשן וכלי הקשה אפריקאים .מומלץ !!!! 10.6 חתונה בחוות רונית סי + ג'ואנה בנאבו וצ'רלי גארט זמרי הנשמה המטריפים, ניר נעמן על סקסופון ושגית שיר על פרקשן וכלי הקשה אפריקאים!!! ( מומלץ מאוד תחילת מופעי חתונה מופע מסיבה מלהיב מקפיץ מרגש ובלתי נשכח !!! ודרך אגב ... באותו ערב חוגגת סי יום הולדת 42 בשעה טובה !!!! 14.06.03 מופע פרזנטציה לכל רכזות התרבות של הקיבוץ הארצי בשפיים !!!! מופע בליווי להקה בת 4 נגנים ושירונים . 17.06.03 מופע צהריים לנשות איכות הסביבה ברמת פולג "לשיר עם סי ישן וגם חדש מופע על חוף הים בהפעלת הקהל . 20.06.03 בוקר נשים מיוחד במינו בנתניה היכל התרבות !!! לתמיכה בנפגעות אונס הבוקר יכלול קוקטייל ,קפה ועוגות,מופע דינמי של סי היימן בהפעלת הקהל על הבמה נשים בלבד. 21.06.03 ערב התרמה מיוחד בבית הריקו רמת אביב לתמיכה בנוער " אל סם " בליווי להקה בת 3 איש. מופע שירי א"י וכל הלהיטים של סי היימן מכל התקופות . 23.06.03 מכללת הדסה ירושלים ,ערב הענקת תעודת מצטיינים לסטודנטים + מופע של סי היימן וזמר הנשמה צ'ארלי גארט במיטב הלהיטים . 27.06.03 מופע ריקודים בחמי יואב !!! מסיבה עברית עם סי היימן.
29.06.03 מכללת הדסה ירושלים ,ערב הענקת תעודת מצטיינים לסטודנטים + מופע של סי היימן וג'ואנה בנאבו במיטב הלהיטים . 30.06.03 מכללת הדסה ירושלים ,ערב הענקת תעודת מצטיינים לסטודנטים + מופע של סי היימן וג'ואנה בנאבו במיטב הלהיטים .

ט י נ ה

New member
כשהיא אוכלת ......../images/Emo169.gif

אהבה עבודה וחדר קטן ....... נשמתי המון שנים ונחנקתי מרוב אוויר עכשיו אני חנוקה מחוסר אוויר אבל כששרתי השבוע במערת תימנע מעלי ירח מלא,על ידי ליאת על קלידים ומסביבי מאהל בדואי עם אנשים מחובקים לאור ירח ואני יושבת ושרה ושרה ולא רוצה להפסיק מרוב שכיף לי ..... אז הבנתי שכשיש ערב נפלא הכל זורם ויש אפילו מקום לנשימה. וגם כשאני עם יהלי ......ותומר .......... אני נושמת .

actress

New member
ישנם כמה שינויים בלוח מופעים...

המופעים שאינם מתקיימים הם: 20.5 מופע ל"ג בעומר בב"ש 21.5 דום אלו התאריכים לבנתיים במידה ויהיו שינויים או עידכונים נוספים נעדכן בהמשך...

sharlior

New member
חבל שב"ש התבטל

אני די עצוב לשמוע. לפני כמה הימים ראיתי באתר שיש מופע ל"ג בעומר במכללת ב"ש והיום באתר שיש מופע באוניברסיטת ב"ש ואחרי זה כתוב שבוטל. חבל. אבל אני אשתדל להגיע לאחד האחרים, ובאמת שלא חסר ... אחלה שסי שוב על המפה . זה הכי כייף בעולם. שרון.

למעלה