עידכונים על ריט'וש

המתנה לריטה../images/Emo77.gif../images/Emo88.gif

כפי שאתם יודעים, אתר ריטה סטאר המדהים הכין לריטה, כמדי שנה, מתנה לרגל יום הולדתה בצירוף הברכות שלכם. לפני מס' ימים מיכל, מנהלת האתר, פירסמה פרטים ותמונות של המתנה... לא כדאי להחמיץ

כמה כסף ריטה קיבלה מגאידמק../images/Emo35.gif../images/Emo88.gif

מתברר שריטה ורמי, הזוג המצליח ביותר במוזיקה הישראלית, קיבלו תמורת הופעתם באירוע של גאידמק ביום העצמאות עד 200 אלף דולר
להמשך הידיעה לחצו.

DVD חדש לריטה?../images/Emo220.gif../images/Emo88.gif

מסתמן: ההופעה בהיכל התרבות בתל אביב (08/02/07) תתועד ב- DVD חדש שייצא לחנויות בקרוב. לא מזמן זה פורסם, אך אף אחד לא האמין לזה. מס' מעריצים של ריטה אמרו שהם שאלו את הצלמים בהופעה והם אמרו לה שייצא DVD. גם ידידה שלי, נוי סגל, שהיתה בהופעה, אמרה לי ששאלה את הצלם שהיה בחלק העליון של ההיכל אם ייצא DVD והוא אמר לה שכן. כעת משערים ש- DVD כזה אכן ייצא ושאף יצורף לו קטע של מאחורי הקלעים. לא מעט קטעים מההופעה פורסמו בתוכנית "עשר הכי", ורוב הסיכויים שהם לקוחים מה- DVD. בכל אופן, הלוואי שייצא

אוזניהו

New member
מממ קצת נשמע מוזר

לא עבר המון זמן מאז שחרור הדי וי די של וואן, וכבר די וי די נוסף? שלא תבינו לא נכון, אני אשמח שיצא גם לה די וי די אבל מאיפה לקוח המידע הזה? גורם רשמי או שזה עדיין בגדר שמועות?

Dug E

New member
תרדו מזה כבר.

תוכן ההודעה מנוסח כמו: "בטוח הוא אמור לצאת..רק צריך לחכות לאישור סופי מצד ריטה". לא יצא שום DVD..לא יודע מה נוי סגל שאלה, כנראה הצלמים הסתלבטו עליה או שהם לא יודעים למה הם צילמו את זה. אם היה יוצא DVD הינו מרגישים ויודעים. הצלמים שהיו צילמו בשביל המסכים. צילום DVD כרוך במצלמת רחף אחת, 3 מצלמות לפחות בין הקהל, ו2 על הבמה...וזה מינימלי, להיכל התרבות זה דורש יותר. תרדו מהרעיון, אל תפתחו ציפיות. אני אישית פוסל את האפשרות הזו לגמרי..אני מציע לכם גם לחשוב כמוני שלא תתאכזבו בסוף.

למה אתה כועס?

הרבה מעריצים של ריטה, בעיקר מפורום "ריטה סטאר", שאלו את הצלמים בהופעה אם ייצא DVD והם אמרו להם שכן. לא יכול להיות שהם הסתלבטו על כולם... חוץ מזה, הרבה קטעים ממהופעה+קטעים ממאחורי הקלעים ראינו בתוכנית "עשר הכי" והם צולמו בצורה איכותית ומקצועית, בטח שלא במצלמת חובבים, אז יכול להיות שהם לקוחים מה- DVD. בהודעה שכתבתי לא כתבתי שה- DVD יוצא בטוח, כתבתי שמסתמן שהוא ייצא לאור העובדות הנתונות. לא אישרתי ולא הכחשתי... בסך הכל רציתי לשתף אתכם במה שמסתמן. יחד עם זאת, אני מאוד מקווה שייצא DVD של ההופעה המצוינת הזו, ואני בטוח שגם אתה מקווה
שבת שלום.

Dug E

New member
אז רד מהרעיון כי זה לא יקרה.

"הרבה". אני קראתי שרק אחת שאלה. בתכנית "10 הכי" צולמו קטעים בצורה מקצועית מאחורי הקלעים כמו כל תוכנית טלויזיה שמכבדת את עצמה מצלמת. את ריטה על הבמה צילמו מזוית אחורי הקלעים ולא באיכות שמכבדת DVD. זו לא פעם ראשונה שעושים על ריטה כתבה שבה מצלמים אותי בפעולה מאחורי הקלעים..ולא עלה בדעתנו שעל כל הועה שצולמה כתבה ייצא DVD. את התקציב היא תשמור לצילומים שיוקדשו לסיבוב ההופעות שאחרי הדיסק החדש ולדיסק עצמו. על איזה סיכויים אתה מדבר שאתה כותב "רוב הסיכויים"??? כי מי שיקרא את הידיעה שלך כמעט יהיה בטוח שיצא DVD. רדו מהעניין כי פשוט אין סיכוי.

ONE ממשיך לגרוף הצלחות../images/Emo130.gif../images/Emo88.gif

לאחר שהמופע וה- DVD הצליחו (נמכר ביותר מ- 20,000 עותקים), פסקול המופע חוזר למצעדי המכירות לאחר חודשי היעלמות ממנו- 1. כנסיית השכל - אוטוביוגרפיה 2. שלמה ארצי - שפויים 3. יהודית רביץ - עיר קטנה 4. סינרגיה - מרגיש אחר 5. עובדיה חממה - שמיים וארץ 6. אהוד בנאי - ממשיך לנסוע 7. מירי מסיקה - שלום לאמונות 8. מוש בן ארי - מסע ומתן 9. שאנן סטריט - הבזק אור חולף 10. ריטה - ONE

PRINCESS GINA

New member
כל הכבוד עודד ../images/Emo24.gif

הכי שימחה אותי הידיעה על הדי וי די וחדש שעומד לצאת... אני מחזיקה אצבעות שזה אכן יקרה

ריטה ומירי מסיקה בדרך לדואט../images/Emo99.gif../images/Emo88.gif

מירי מסיקה בישרה על האיחוד האפשרי עם ריטה בראיון מיוחד ברדיו אמצע הדרך 90 FM, לפני הפרידה מבעלה. מירי חשפה את ההשוואה הנעשית בינה לריטה שהיא לדבריה- זו המחמאה הכי גדולה שאפשר לקבל, בעיני, היא (ריטה) הכי גדולה שיש....". בהצלחה. להמשך הידיעה. אני מחכה בקוצר רוח

ריטה מופיעה בחו"ל../images/Emo222.gif../images/Emo88.gif

תראו איזו אירוניה: האלבומים של ריטה לא הצליחו בחו"ל, אבל ההופעות שלה זוכות להצלחה מסחררת בחו"ל, ולא רק בקרב הקהילות היהודיות. לאחר סיבוב הופעות קצר בצרפת, ריטה תופיע בארה"ב
מחיר כרטיס נע בין 100$ ל- 150$. פרטים נוספים.
לדיווה שלנו

ריטה ב- MTV../images/Emo106.gif../images/Emo88.gif

אתמול הקליפ "ציפור זרה" היה במקום השני (תבינו איזה כבוד זה!) במצעד של התוכנית "קליפים בלתי נשכחים" (תרגום חופשי) בערוץ MTV
כל הכבוד לריטה
היא היתה הנציגה הישראלית היחידה במצעד.

למעלה