עידכונים - רובם טובים

לפyמים

New member
עידכונים - רובם טובים

היום נפגשנו בבית. הגיע במקום המהנדס אחד שמעליו בסמכות, איש עם לב טוב ורצון להשביע את רצון הדיירים. אז את סיפור הדוד יסדרו, מצרפת תמונה של הבעיה. את מכונת הכביסה יוציאו לחצר, יסדרו ניקוז, אולי יעזרו בסידור מסתור מגבס. את מרכזיית החשמל גם יכסו. החדש הקשיב לנו לגבי עוד בעיות שלא רשמנו קודם. את רובן לא צריך לפתור ובחלק זה ייצור בעיות יותר גרועות ואמר שאם יפריע בעתיד, ישנו אז. אז יש טופס 4. יעשו את השינויים הנדרשים, יוציאו גמר חשבון והמפתח שלנו. לא היה חשמל, שבוע הבא יהיה. אמרו שבכל מקרה, בכל בעיה פונים אליהם והם מסדרים מייד. (מנהל העבודה נשאר שם להשגיח, יש את החדש ויש את האיש שאיתו אנחנו בקשר כל הזמן.)

אני הייתי מוציא את המהנדס לחצר.... התמונה שאת מציגה מזעזעת מבחינה התקנת הצנרת.

לפyמים

New member
הם אמורים לסדר את הצינור הארוך

על זו היתה מלחמה גדולה ואני שמחה שהבעיה הזו נפתרה

בינא

Member
קשה להאמין שאדירכל תכנן דבר כזה

לא להאמין, מה אנשים מוכנים לקבל ועוד לאחר ששילמו ממיטב כספו של הבנק לו התחייבו והשתעבדו לכמה שנים טובות ממיטב חייהם... ממתי שמים דוד מים חמים בנישה של מכונת כביסה עם חלון? מה זה התכנון הזה? זה נראה כמו תכנון של 3 נישות שחיברו ביחד! יש גם את כל הסוגים של הצנרת בערימה אחת. הקורוזיה תשתולל שם בתוך פחות משנה כי צנרת מגולוונת מחוברת בחלקי פליז (נחושת מצופה) את נצרת ה"פלגל"(?). צינור העודפים של שסתום פורק הלחץ תופס את המקום של סיפון מכונת הכביסה, לכן לא פלא שהם "הציעו להעביר את מכונת הכביסה לחצר". לא היה תכנון למיקום הדוד הזה שנראה שהוא חלק ממערכת סולרית מאולצת עם משאבת סחרור בין הדוד לקולטים על הגג. למרות שהם ידעו שהם עומדים להכניס את הדוד של המים החמים, נתנו לכם לחשוב שתוכלו להכניס שם מיבש כביסה על מכונת הכביסה כאילו שהדוד הזה לא קיים. מגיע לכם פיצוי רציני ולא העברת מכונת הכביסה לחצר. נראה לך שתץאי לחצר בחורף כדי להפעיל את מכונת הכביסה? והיכן יעמוד היבשן? במקום מכונת הכביסה? תאלצי להכניס כביסה רטובה מהחצר לבית כדי לשים את חציה ביבשן שמתחת לדוד המים החמים...עכשיו ברור למה שמו שם חלון - כדי שיהיה מהיכן להוציא את הצינור של היבשן, לא דרך חור מוכן בקיר, כמו צריך, אלא אילתור ישראלי טיפוסי של קבלנים. רבותי תתעוררו! עובדים עליכם בעיניים! לא יכול להיות שמישהו תכנן את זה! זה אוסף של אילתורים ולא על זה שילמתם ממיטב כספכם. זו בושה צרכנית לקבל דבר כזה. תדרשו לראות את התוכניות של האדריכל ואת התוכניות של מהנדס האינסטלציה (אם בכלל היה כזה) ואת תוכניות החשמל ותנסו לברר איך הם הצליחו להגיע ל"ברדק" כזה בבצוע! לא יכול להיות שתכננו שמכונת הכביסה תעמוד מתחת לדבר הזה שנראה בתמונה. זה לא בטיחותי, לא רחוק מלהיות יעיל וזה מזעזע לראות! יש לכם כאן בסיס נרחב לתביעה נגד הקבלן. ככה לא ממקמים אביזרים.

mol3

New member
נדמה לי שאני יודע מה קרה

זו כנראה היתה במקור מרפסת שירות. הקבלן סיפח אותה אל הדירה. לכן אפשר שיש לו בעייה עכשיו עם טופס 4.

לא לא מזמן החלפתי צנרת בדוד השמש שלי. כל הצינורות מסודרים וקשורים כמו במסדר המפקד. העבודה הזאת סתם חפיפית.

yrnkrn

New member
לצינור הארוך אמור להיות תפקיד

בתיאוריה במקרה תקלה שהדוד יוציא מים חמים מאוד טמפרטורת המים אמורה לרדת לאורך צינור הברזל כך שלצינור הפלסטיק יגיעו מים חמים פחות ולא יפוצצו את צינור הפלסטיק. אני לא מאמין שזה יעבוד. מה שכן אפשר להתקין את הצינור בזווית שלא יפריע מתחת. חוץ מזה יש הרבה שגיאות בהתקנה: ערבוב של ברזל ופליז, חוטי חשמל לכל כיוון, צנרת מפלסטיק מחוברת לשסתום פורק הלחץ, בלגן כללי.

למעלה