עידכונים שלי

עידכונים שלי

הלחץ בעבודה ואי התייחסות לבריאותי הניבה פירות לא טריים במיוחד. ה acid uric שלי מעט גבוה <מי שיודע, זה קשור לכליות> ועוד כמה בדיקות דפוקות אחרות. משום מה השקיעה שלי מתחת לנורמה <לא מעיד על דלקת אבל על מה לעזאזל כן????> שוב האוזניים עושות בעיות של סחרחורות ונשלחתי עוד פעם לבדיקה הזו המעצבנת שמכניסים לי מים לאוזן לראות אם יש לי סחרחורות <כן יש לי!!!> הלכתי לרופא כליות הוא אמר שבעיה כלייתית לכשלעצמה אין ... אבל יתכן שזו בעיה בגלל ה APLA. וואלה יופי....!!
אז זהו סה"כ מנסה לשרוד
הבדיקות ככה ככה .... אבל הרגשה פיזית על הפנים

gaia20

New member
קארינוש, כנסי בייבי../images/Emo24.gif

שקיעה נמוכה מעידה על ריבוי תאי דם אדומים וזה מופיע גם באנשים שמעשנים אז תסבירי שוב....אם יש לך משהו (אני לא יודעת מה זה acid uric) גבוה, וזה מעיד על משהו בכליות...איך אין בעיה בכליות? (לפי מה שהרופא אמר) מה עם חלבון באיסוף? בדקת? לא ספרת אף פעם על בעיה באוזניים (או שכן?...מותר לי לשכוח את יודעת...אני כאילו...חולת לופוס...) מה בדיוק הולך שם?

קושקוש ../images/Emo25.gif

הקטע הוא שבבדיקה דווקא אין לי ריבוי של תאי דם אדומים. הרופא התכוון שאין בעיה כלייתית. ז"א מהכליה עצמה .... אלא פשוט זה בא ממכלול של מחלות אחרות
כן סיפרתי על האוזניים הזנחתי ועכשיו זה מתחיל להתקיף שוב
מה שנתנו לי זה לעשות בדיקת שתן רגילה ואולטראסאונד לכליות לראות אם אין אבנים .... וזה בסדר בקשר לזכרון לא רק חולי לופוס שכחנים ... לאחרונה גם אני ....

gaia20

New member
תקשיבי, יש בדיקות שפשוט אין להן

משמעות אם הן נומוכת מידי\גבוהות מידי. אולי זה המקרה אצלך. אז לא הבנתי מה היו התוצאות בסוף? הכל תקין בכליות?

../images/Emo4.gif

אני לא יודע
אני צריכה לעשות עוד בדיקות בשביל לבדוק. אבל ...אין לי זמן ללכת!!

קאריני מתבקשת לסדר ../images/Emo88.gif

מה ז'תומרת "אין לי זמן ללכת"??? אז תפני לך זמן!! יש משהו יותר חשוב מזה?? האלו, האלו להרגיע עם העבודה, שמעת?!! (את עדיין בארנה??) תרגישי טוב, בובה ניקושים, אירית

למעלה