עידכונים שמחים

לייילה

New member
עידכונים שמחים../images/Emo9.gif

שלום לכולם...לא הייתי בפורום בערך שבועיים ולמען האמת היה די חסר לי. נסעתי קצת לחו"ל לבקר את אבי שמתגורר שם ואין לו מחשב שתומך בעיברית ולא יכולתי להתעדכן וחשוב יותר לעדכן... אז ככה,לפני שבועיים קיבלתי תשובה שלילית מקו"פח שלא אישרו לי את הטיפול החדש ב-remicade מכיוון שאני לא עומדת בקריטריונים שלהם(כסף..כסף...) אבל מכיוון שהרופאה שלי,או איך שאני קוראת לה "המלאך שלי", פנתה לחברת התרופות שמשווקת את הטיפול החדשני הזה, והם העמידו לרשותי,כמתנה, 3 טיפולים חינם!!! חב'רה,אנחנו מדברים כאן על כל טיפול שעולה,כן,כן לשבת נוח בכיסא......: 9400 ש"ח!זא" כמעט 30.000 שח" מתנה..וזה כדי שנוכל להוכיח לקופח שהטיפול אכן עובד ובתקווה שהם יאשרו באופן חריג את המשך הטיפול עבורי. ביינתים גם כתבתי מכתב עירעור ליו"ר הוועדה בקופח ונראה מה יהיה עם זה. בברכת סופש" נעים,בריא ומלא אהבה לכולם...ביי שירז.

gaia20

New member
כל הכבוד לרופאה!!!

אני ממש שמחה בשבילך, ידעתי שבהסוף הכל יסתדר לך עכשיו אני רק מקווה שזה בהחלט יעורר אצלך תגובה חיובית ושיהיה שיפור ותוכלי להוכיח להם שזה כן עובד! אנא גלי לנו מי זאת המלאך שלך? מי זאת הרופאה הזאת?

1ט ל י

New member
וואו...

כל הכבוד לרופאה, כל הכבוד לחברת התרופות(!!!) וכל הכבוד שאת לא מתייאשת.

ל3

New member
איזה יופי

אני ממש שמחה בשבילך- אלו הם באמת בשורות טובות ויש לך רופאה מיוחדת במינה- פשוט מחמם את הלב שירי

למעלה