תגובת אמה של היידי לחתונת בתה.
אמא של היידי מונטג הרוסה ומדברת על נישואי ביתה לספנסר פרט למגזן Us Weekly. אמה של היידי, דרלין אגלוף, מספרת לאס וויקלי כי ספנסר הוא "מניפולטיבי ונראה כאילו יש לו שליטה על היידי." אמה פגועה כי היידי העדיפה לבלות את חג ההודיה עם ספנסר בקאבו, ולא עם משפחתה, ואומרת כי לדעתה ספנסר סימם את היידי על מנת שתתחתן איתו. היא אומרת: "הייתי שמחה לראות בדיקת דם ממקסיקו. זה לא יפתיע אותי אם הוא סימם אותה. ספנסר ניסה להעיף כל אדם מחייה של היידי. הייתה כנה עם היידי, מה שגרם להידרדרות ביחסיינו. אני מודאגת יותר ליחסים שלנו מאשר לנישואים הללו, כי אני בטוחה שהנישואים לא יצליחו." דרלין מוסיפה כי היא והיידי היו בלתי נפרדות. "היא הייתה צמודה אליי. אני רוצה את הטוב ביותר עבור ביתי - והוא בהחלט לא הטוב ביותר. אני חושבת שספנסר רוצה יותר שתהיה לו שליטה על היידי מאשר להינשא לה. אני חושבת שזו הטעות הכי גדולה שהיידי אי פעם עשתה." על ספנסר היא מוסיפה, "אלוהים אומר לאהוב את אוייבך, אבל מעולם לא ציפיתי שהאויב יהפוך לחתני." כשנשאלה כמה זמן לדעתה הנישואים יחזיקו מעמד היא ענתה, "שישה חודשים." תגובתה של היידי: "לא הזמנתי את אמי לחתונתי כי היא הייתה מתחילה כל כך הרבה דרמה. היא צריכה לשמוח שאני שמחה ושמצאתי מישהו שאני אוהבת. יש אנשים שמחפשים כל חייהם ולא מוצאים."