עידכונים

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
עידכונים../images/Emo124.gif

טוב אז היתי אצל הראומטולוג היום והבדיקות שעשיתי חודש שעבר יצאו בסדר פחות או יותר ( האנטי ד.נ.א. יצא שלילי) חוץ מהשקיעת דם וה סי ר פי שיצאו גבוה וגם דם בשתן. הוא טען שהמחלה פעילה לאור כל הסימפטומים שלי - חום, עייפות קיצונית, כאבי פרקים ואודם בפנים. הוחלט להעלות את הפלקווניל שוב לשתיים, להעלות את המינון של המטטרוקסט לחמש כדורים במקום שלוש, להישאר עם פרדניזון 10 מ"ג והוא הוסיף לי נורמיטן כי לחץ הדם שלי והדופק היו גבוהים ( דופק 120). אני צריכה לעשות בקופת חולים צילום חזה , סונר בטן ואגן כדי לשלול מקור אחר לחום ולעשות לפני שאני מגיעה אליו שוב שקיעת דם ו סי.ר.פי. זהו, אני גמורה מעיייפות ואין לי כוח לכלום אז אני הולכת לנוח. תודה על כל התמיכה וההקשבה שירי

"מומחה גדול"

בתור "מומחה גדול" זכור לי שכאשר הלופוס חגג אצלי הוא היה מופגז בפרדניזון בכמות בערך פי 5 מהכמות אשר את מפרטת כאן. מתושלח הצעיר

"מומחה גדול"

את זה זוכר האיזור אשר לא נפגע בו הזיכרון בזמנו - אם להשוות אותי לאסטרונאוט - הוא היה זוכר לאן הוא צריך לחזור בסופו של יום - אני לא זכרתי להיכן !!!! מתושלח הצעיר

gaia20

New member
אולי בשילוב תרופות אחרות

זה נכון לתת מינון כזה?... שמישהו יוריד ממני עוד 2.5 מ"ג!!!!

ל3

New member
הי מתושלח

תמיד טוב לשמוע ממך ואני מקווה שאתה מרגיש טוב. הסיבה שהראומטולוג לא נתן לי מינונים גבוהים של פרדניזון היא בגלל שהייתי על מינונים גבוהים של 30 מ"ג ויותר אבל זה לא עזר במאומה- החום לא ירד והמשכתי להרגיש רע ולכן הוא טוען שהפרדינזון לא עוזר ומיכוון שהוא לא עוזר מיותר סתם לקחת אותו ( כי הוא עשה לי נזקים איומים= קושינג סינדרום, אוסטאופורוזיס, סכרת ועוד) ולכן הוא הוריד במינון והעלה את המינון של המתתרוקסט. מקווה שזה יעזור

שירוש ../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע שאת מטופלת שהבדיקות יחסית סיברות ושאת עושה את כל הבדיקות שצריך תנוחי הרבה שלך: פייה

למעלה