עידכונים

עידכונים../images/Emo187.gif

היי כולם
תחרויות בפורום
אז קודם כל נזכיר את תחרות :: יום בחייה של רננה :: נותרו עוד יומיים לשלוח קטעים! מהרו ושלחו - האלבום "תנו לו צ'אנס" של מה קשור והאדמה לשישה שבועות ממש רוצים להיפטר מאיתנו
בואו לקחת אותם.
אם חשבתם שרק אנחנו- מנהלי הפורום, יכולים לארגן תחרויות, סקרים, חידונים והפעלות לפורום - אז טעיתם! אנחנו תומכים ומעודדים כל תחרות והפעלה שמונחת על ידיכם. אם אתם צריכים עזרה או רוצים להתייעץ איתנו אתם מוזמנים לשלוח לי (CrazyYoYo) או לבן (B R A Y E R) מסר אישי ונחזור אליכם עם תשובה. דוגמאות לדברים שאתם יכולים לבקש:
העלאת סקר רישמי בפורום
קידום התחרות בעמוד הראשי של הפורום.
אם התחרות ממש מושקעת, אולי אפילו נעלה את שרשור התחרות לטאגליינס למשך תקופה מסויימת. **שימו
- מנהלי הפורום בלבד יקבעו אילו תחרויות יקודמו ובמידת הצורך. כפי שנאמר, אתם מוזמנים להציע, אך אנו לא מתייחבים לקבל על הצעה שהיא**
פינות הפורום
אם שמתם לב, מדי שבוע מעודכנים תכנים בכל רחבי הפורום- מאמרים, הדף הראשי, שאלות נפוצות, קישורי הפורום, סקר וכו'. בכל פינה בפורום אתם יכולים לקחת חלק- בין אם זו פינה שאתם יכולים להעלות בעצמכם תכנים (כגון: גלריות הפורום, שם העלאת התמונות היא חופשית) או בין אם זו פינה הדורשת התערבות שלנו (כגון: לוח האירועים). כמו כן, אם פספסנו משהו, אתם יכולים להשב את תשומת ליבינו במסרים.
סקר
תוצאות הסקר קודם: "לאחר 5 תוכניות, איך התרשמתם מהתוכנית?"
מעולה! כשאני צופה אני פשוט לא מפסיק לצחוק לרגע.
23
לא רעה בכלל. מעלה בי חיוך בקטעים מסויימים.
16
ככה ככה.
2
לא משהו. רב הקטעים לא מצחיקים אותי.
2
זוועה. משעממת ולא מצחיקה בכלל.
0 סה"כ קולות 43 הסקר החדש: "איזה חיבור מוסיקלי הכי אהבתם?"
שלמה ארצי ויהורם גאון
שלמה ארצי וצביקה פיק
שלמה ארצי וזהבה בן
שלמה בר ודוד דאור
היהודים ויהודה סעדו
עברי לידר, פיני חדד ונתי לוי
יצירת קשר CrazyYoYo- מסנג'ר ומייל: [email protected] +מסרים בתפוז. B R A Y E R- מייל: [email protected] +מסרים בתפוז. עד כאן להפעם, מקווים שעזרנו
חן & בן

RoieL

New member
../images/Emo45.gif

תודה! הכנתי מאמר, אשלח אותו בימים הקרובים
ברגע שאסיים פרוייקט אחר שלי, אארגן פה תחרות
חש שמח

למעלה