TAL BAR ZOHAR
New member
עידכונים ../images/Emo36.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo43.gif
צהריים נפלאים לכל חברי הפורום הרשמי של הרכב הקלאב המוביל בישראל דודי שרון & ג'ואל !! אני מודע להעלמות שלי מדיי פעם מהפורום וזה מהסיבה של לחץ ועומס עבודה כבד ! רגע לפני סיבוב הופעות מטורף וכמובן האלבום החדש שכלכך מצפים לו בקרוב!!! אני הכי מאושר בעולם לראות את כולכם בפריחה מטורפת ! הפורום מתעצם מיום ליום ומקבל חשיבות ענקית! אני מברך את כל חברי הפורום החדשים והוותיקים והמשך גלישה נעימה לכולם!! עידכונים !! ********** קיץ 2008 אוגוסט בשיא !!
************************** חברים שימו
-4 מיקסים נוצצים וחדשים לאורך של 2 דק' העלו בדף הרשמי של דודי שרון להאזנה !! כמובן שהדף עבר שיפוץ ונראה מדהים מתמיד!! שמות אנרליסים: 1] 2RKY-CLUB MIX [DUDI SHARON MIX 08
2] SNAP-RHYTHM IS A DANCER [DUDI SHARON CLUB MIX 08
3] DUDI SHARON FEAT JOUEL -NEVER EVER-(גירסאת האלבום )
4] DUDI SHARON VZ NIR -RUN 2 U CLIB MIX 08
**************************************************************************** פרטים לגבי השירים ושיחרורים מלאים בקרוב !!! לו"ז הופעות DUDI SHARON & JOUEL 31.7.08
-חמישי עד ראשון] DUDI SHARON הפלגת השנה קיץ 08 -טורקיה /קפריסין בניצוחו של המגה די גי דודי שרון ואייל גולן <
7.8.08-חמישי DUDI SHARON & JOUEL מועדון הריץ ת"א דודי שרון וג'ואל לייב שואו סט מטורף ערב שלא היה!!! 18+ 15.8.08-שישי
DUDI SHARON & JOUEL TLV - לבנות בלבד !! ערב השקה לסינגל BOMBASTOSSS 28.08.08-
חמישי DUDI SHARON FEAT JOUEL פורום באר שבע (פקטור קיץ)< דודי שרון וג'ואל לייב מיקס שואו סט 17+ 29.08.08
DUDI SHARON FEAT JOUEL פאפאיה ביץ -אילת דודי שרון וג'ואל הפקת קיץ בחוף הפאפיה ביץ גייז וחברים !
בקרוב עוד 2 הופעות המיועדות לאזור המרכז והצפון פרטים מלאים בהמשך< המשך שבוע נפלא לכולם אוהב המון טל בר- זוהר :]
צהריים נפלאים לכל חברי הפורום הרשמי של הרכב הקלאב המוביל בישראל דודי שרון & ג'ואל !! אני מודע להעלמות שלי מדיי פעם מהפורום וזה מהסיבה של לחץ ועומס עבודה כבד ! רגע לפני סיבוב הופעות מטורף וכמובן האלבום החדש שכלכך מצפים לו בקרוב!!! אני הכי מאושר בעולם לראות את כולכם בפריחה מטורפת ! הפורום מתעצם מיום ליום ומקבל חשיבות ענקית! אני מברך את כל חברי הפורום החדשים והוותיקים והמשך גלישה נעימה לכולם!! עידכונים !! ********** קיץ 2008 אוגוסט בשיא !!