עידכונים

TAL BAR ZOHAR

New member
עידכונים ../images/Emo36.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo43.gif

צהריים נפלאים לכל חברי הפורום הרשמי של הרכב הקלאב המוביל בישראל דודי שרון & ג'ואל !! אני מודע להעלמות שלי מדיי פעם מהפורום וזה מהסיבה של לחץ ועומס עבודה כבד ! רגע לפני סיבוב הופעות מטורף וכמובן האלבום החדש שכלכך מצפים לו בקרוב!!! אני הכי מאושר בעולם לראות את כולכם בפריחה מטורפת ! הפורום מתעצם מיום ליום ומקבל חשיבות ענקית! אני מברך את כל חברי הפורום החדשים והוותיקים והמשך גלישה נעימה לכולם!! עידכונים !! ********** קיץ 2008 אוגוסט בשיא !!
************************** חברים שימו
-4 מיקסים נוצצים וחדשים לאורך של 2 דק' העלו בדף הרשמי של דודי שרון להאזנה !! כמובן שהדף עבר שיפוץ ונראה מדהים מתמיד!! שמות אנרליסים: 1] 2RKY-CLUB MIX [DUDI SHARON MIX 08
2] SNAP-RHYTHM IS A DANCER [DUDI SHARON CLUB MIX 08
3] DUDI SHARON FEAT JOUEL -NEVER EVER-(גירסאת האלבום )
4] DUDI SHARON VZ NIR -RUN 2 U CLIB MIX 08
**************************************************************************** פרטים לגבי השירים ושיחרורים מלאים בקרוב !!! לו"ז הופעות DUDI SHARON & JOUEL 31.7.08
-חמישי עד ראשון] DUDI SHARON הפלגת השנה קיץ 08 -טורקיה /קפריסין בניצוחו של המגה די גי דודי שרון ואייל גולן <
7.8.08-חמישי DUDI SHARON & JOUEL מועדון הריץ ת"א דודי שרון וג'ואל לייב שואו סט מטורף ערב שלא היה!!! 18+ 15.8.08-שישי
DUDI SHARON & JOUEL TLV - לבנות בלבד !! ערב השקה לסינגל BOMBASTOSSS 28.08.08-
חמישי DUDI SHARON FEAT JOUEL פורום באר שבע (פקטור קיץ)< דודי שרון וג'ואל לייב מיקס שואו סט 17+ 29.08.08
DUDI SHARON FEAT JOUEL פאפאיה ביץ -אילת דודי שרון וג'ואל הפקת קיץ בחוף הפאפיה ביץ גייז וחברים !
בקרוב עוד 2 הופעות המיועדות לאזור המרכז והצפון פרטים מלאים בהמשך< המשך שבוע נפלא לכולם אוהב המון טל בר- זוהר :]

אמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמא

זההההההה מושלםםםםם המיקסים החדשים של דודי פשוט חזקים אחד אחד למותתת על NEVER EVERRR פשוט שיא השלמווותתתתתתתתתתת הופעה וסט בריץץץץץץץ שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!! תודה טללללללללללללללל אין עליייךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!

15d03

New member
אין מה להגיד ..

כל הכבודדד כול הזמן עליה של מדרגה ועוד מדרגה ... ההופעות סוף... בדוק בפקטור קיץץץץץץץץ

טל טל שתהיה ברייייאאאאאא איזווו הפ333333הההה

ג'ואל ניראית כלכך מיוחדת עם השחור מתאים לה ורק עכשיו אני מצליח להתחבר אליה ממש עם הצבע הזה!! הקטעים החדשים פשוט הרגו אותי אחד יותר מקרין מהשני מחכה לאלבום מאוד מאוד מאוד מאודדדדדדדד תודה על אשכול מושקע וריץ יש מצב שאני בא הקטע בטורקית חחחחזזזזזקקקקקקקקקקק איזו איכותתתתת דודי יתותחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה בטורקיהההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!

גרוזיה

New member
לזמרת של הקטע הטורקי קוראים אג'דה פקאן הורססס

שמעתי את הקטע המלא אצל דודי זה פשוט הולך להיות להיטטטט מטורףףףףףףף זה שיר מארוויזיון 1980 של נציגות טורקיה חיפשתי ביוטיוב ומצאתייייייי לכם תסירטון של המקור תראו איזה זמרת הורסת משנת 1980 פשוט שיר הורססססס ודודי עשה ממנו מטעמים פשוט היסטריייייייייייייייייייייייייייי טורקיה אני בדרךךךךךךךך עוד יומיייםםםם מרימותתתתתתתת לדודיתעעעעעעעעעעעעע אללה לה ללללללללללהההה טל פליזזז שיחרורוררררררר זריזזזז שלא יישכב לדודי על מי מנוחותתתתתת זה הולך להיות מגה להיטטטט איןן ענקקקקקקקקק נראה אותך מווואאאהההה:::::::::::::::::::::

TAL BAR ZOHAR

New member
ג'ואל כבר לא בלונדינית../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכתבה חדשה כנסו

עידכון : במהלך סופ"ש יעלו כתבות זו באחר זו באתרי חיי הלילה- "לילה" אתר בייס" אתר SHOX" חברים התגובות רצויות ביותר !! אני קורא לכולכם לפוצץ את תיבת ההודעות בכתבות שיועלו סופ"ש אני כבר לא אהיה כאן אנחנו נהיה כבר בדרך לטורקיה כשנחזור מבטיח להביא לכם המון עידכונים אוהב אותכם ובשבילכם טל בר-זוהר!! קרדיט: אתר חיי הלילה בישראל "BASE " DUDI SHARON FEAT JOUEL הרכב הקלאב המוביל בישראל מתכנן את הקאמבק לאט ובטוח ,קשה לומר אבל תאורתית כמו מחבל ! כנסו לכתבה "ג'ואל כבר לא בלונדינית " המצורפת שם מחכה לכם מספר רב של עידכונים: לו"ז הופעות של ההרכב,מיקסים חדשים רגע לפני האלבום בחדש בקרוב!!

תודה על המידע טל וגם לך תומר על המיקס וגם על

הכתבה המפרגנת דודי שרון וג'ואל אין עליכם !

חחחחחח הזמרת הטורקיה קורעת מצחוקקק../images/Emo6.gif

"גרוזיה" מיטל תודה זה היה מצחיקקקקקק אבל שיררר הורסססס איזה מקום הם זכו את יודעת אולי??? קיצצצ כמה מידע זרםםם ביום אחדדדדדדדד איסההה מעלFFFFFFFFFFFFFFFFF מחכה לשיחרוריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

ציונעע

New member
אמלה איזה הפגזה אני מתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!

OMG פשוט מעלף אין לי מילים... יאווו הורססססססססס

ממש אין מיליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אבא שלי רוצה כבר לקרוע אותי אני בריפ עם האייפוד במייספייס של דודי כל היוווווום חחחחח איזה מאושר עשיתם אותי היום שטף מח נישבע חח NEVER EVER פשוט הולך לחמוץ למעדונים את הצורה איזה קצב ואיזה קוללל אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

בהצלחה לדודי בטורקיההה../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

ולג'ולע עם האלבום החדשששש REVERBBB

ELIRAN ZOAR

New member
טוב אני בשוקקקקקקק... פשוט ככה

הכתבהההה פצצותתתתתתתת שחור זה הכי הכי ! התמונה מסנוורת משהו שלא יתוארררררררר כמה נצנציםםםםםםם נאבר אבר ... להיט להיט רן טו יו שמענו.... ונמשיך לשמוע 2RKY: ממש אין מחלוקת.... זה פיגוזזזזזזזזז והרביעי והאחרוןןןןןןןןןןן .... אח כמה שדודי יודע לעשות מוזיקה משובחת וגג'ואל.. זה קאמבאק קאמבאק מטורף... את ליגה מעל כולם .. איזה ליגה .. אלף רקיעים...... את הכייי טופ של הטופפי טלילאיייי איזה עידכונים איזה... אתה תמיד יודע להפתיעעעע משהו מעלףףףףףף אוהב אותכם.. דודי ג'ולג'ול וטלי.. 3>

דורעעע

New member
כבר כמה ימים לא נכנסתי..המחשב היה בתיקון ..

ואני פשוט בשוק ממה שהולך פה! טלילהה תודה רבה רבה על כל העידכוניםם! הכתבהה הורסת אין על ג'ואלי שלנו בעולםםםם והקטעים החדשים...אין לי מילים !! נבר אבר...חיכינו לזה כ"כ הרבה זמן ...והיה שווה לחכות.. מדהים ביופיו! וכל שאר הקטעים באמת שמעלפים אחד אחד =] בהצלחה בחודש הקרוב ובהשקת האלבוםםם המעלףףף אני מקווה לבוא לפורום בסוף החודש ! אוהב המון המון 333>

למעלה