עידכונים !!

TAL BAR ZOHAR

New member
עידכונים !!../images/Emo43.gif../images/Emo37.gif../images/Emo36.gif

יום ניפלא לכל חברי הפורום של הרכב הקלאב המוביל בישראל!! מצטער שקצת נעלמתי לכם ! הרבה פרוייקטים על הדרך !! הקיץ הזה הולך להיות בית מושגעים ענק ! שימו לב!!! מפגש המעריצים תוכנן ליום חמישי הזה אך בוטל לפי בקשת דודי שרון. כידוע לכם ביום חמישי יש את ה"מסיבה" אל החופש !! קרוב ל 3500 בני נוער יגיעו למתחם הTLV והוויסקי גוגו ביום חמישי הקרוב!! חגיגות החופש הגדול !!!לסט המרכזי בניצוחו של ענק הסצינה דודי שרון!! מועד סופי למפגש יפורסם בהמשך<<! חשוב !!! חשוב!!! חשובב!!! לצייין!!! אתמול ביקרתי בעריכה אצל דודי שרון ואני פשוט לא מוצא את המילים להסביר לכם איזה סט מחכה לכם!! רווי עוצמתי כלכך בפרצוף אתם הולכים לחוות את אחת המסיבות! דודי עם המון חומר חדש הולך לרגש אתכם ברמות ענק!! לכל התלמידים שכאן !! סטודנטים /תיכוני/עיוני/ אתם בטח בשלבי התמוטטות עצבים ובגל מטורף של הבחינות האחרונות! שיהיה לכם המון בהצלחה !! המשך שבוע מקסים טל בר-זוהר!

TAL BAR ZOHAR

New member
אני ינצל מומנט ויאחל לציון המון מזל"ט../images/Emo65.gif

ובכן "ציונעע" חביב הפורום חוגג יום הולדת !!
ציון חמוד!!
המון מזל טוב שתגדל ותיהיה גאווה לעצמך!
שפע של בריאות עושר ואושר פנימי !
אוהב טל בר-זוהר ! :]

דורעעע

New member
טל תודה על העידכוניייים !

כ"כ מחכה כבר ליום חמישייי :]] אני אתעעעעלףף מהסט של דודייי יש כמה קטעים שאני מתתת לשמוע ! ציונעעע מיי ליייף :] המון המון מזל טוובבב אני מתתתת עלייייייך ! נעשה לך הכי שמח שאפשרר 333>

מזל טוב ל"ציונעע"../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif../images/Emo192.gif../images/Emo49.gif

טל תודה על האינפו מווווXXXXההה<<<<<<<<<<<<<<<<<

ציונעע

New member
../images/Emo24.gifתודה טל אתה פשוט מקסים ../images/Emo13.gif

נראה אותך בטיאלוייי

למעלה