עידכונים..

nushit0

New member
עידכונים..../images/Emo7.gif

ברגע זה קיבלתי את התשובות לבדיקות הדם שעשיתי ביום חמישי. מה אני יגיד לכם, אני די מאוכזבת, באמת שרציתי לראות איזה שינוי. מה עוד שהיה לי דימומון לפני שבועיים וחשבתי שזה סימן לבאות. בדקתי את תוצאות הבדיקות הקודמות שלי מלפני חצי שנה , ובשתי בדיקות יש שיפור קטן ובבדיקה הנוספת יה "שיפור לרעה ". ממש רעדתי שפתחתי את הגליון. לידע כללי: e-2 1079 fsh 67.4 lh 78.9 tsh 4.420 ת'אמת אין לי כל כך מושג , מה כל בדיקה אומרת, אני יודעת שזה קשור להורמונים, ואני גם יודעת את הטווחים הרצויים, ושאני בכלל לא בטווח הרצוי... אם מישהו יודע, אני מחכה לתגובות. אין לי חשק להיפגש עם האונקלוג\גניקולוג. נשיקות..

יודעת רק לגבי TSH

שזו בדיקה שמודדת את רמת ההורמון שמופעל על ידי יותרת המוח ושמגרה את בלוטת התריס. במקרה שלך אם רמת ה TSH גבוהה זה אומר שבלוטת התריס לא מפרישה מספיק מההורמונים שמופקדים על חילוף החומרים. לגבי ה FSH הבנתי שזה הורמון שמופרש על ידי יותרת המוח (גם כן) והוא מעורר זקיק לקראת הביוץ (אין לי מושג מה זה אומר). בכל מקרה, כנראה שתשובה ברורה תוכלי לקבל רק מרופא. זה שתשבי בבית ותתבאסי לא ישנה את התשובות וגם לא ישנה את המצב, אבל אולי הרופא שלך כן יודע על משהו שיכול לעזור ולתקן או לשפר את המצב.

elylan

New member
אל תתאיישי../images/Emo70.gif

גם לי אין מושג מה הבדיקה אומרת אבל אני מציעה שתלכי לרופא ותדברי איתו. אולי בכל זאת יש מה לעשות. תמיד יש תקווה!!! בהצלחה!

מיליתו

New member
אני יודעת רק לגבי FSH

זה הורמון שאחראי על הביוץ. טווח תקין הוא עד 12
. לצערי, עד כמה שאני יודעת, תוצאה כמו שלך מתאימה לגיל בלות
. אבל אולי אני טועה, רק רופא יוכל לעזור לך לפרש את הממצאים (אני יודעת שיש משמעות לכל הפרופיל, ולא לכל סמן בנפרד). בכל מקרה - אל יאוש. כבר שמעתי על נשים שהרופא אמר להן שאין סיכוי, נתן הורמונים חלופיים והמחזור חזר (אני, למשל), וגם על מישהי שאף ילדה תינוק אחרי שהיה לה פרופיל הורמונלי לא תקין והרופא אמר שאין סיכוי.

למעלה