עידכונים

Adrienne

New member
עידכונים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוקיי, הדר התווספה למאמר של הפרטים... הלינק לתמונה של ניצן הוסף גם הוא... הפאנפיקים הקורעים במיוחד של שרון נכנסו למאמרים... ואני עכשיו מוסיף את הדסקטופים לגלרייה... תהנו!

Charmed by love

New member
"הפאנפיקים הקורעים במיוחד.."../images/Emo15.gif

תודה! ד"א... למה לא לנצל"ש? והערה... את ההמשך הבא של הפנאפיק ניצן אמורה לעשות...

Adrienne

New member
כי אני רוצה צומי...

סתם, כי בא לי הודעה חדשה... ורציתי שתראו שאני לא סתם שם כחול שצף כאן פעמיים ביום...

Adrienne

New member
מה שאני לא, כי אני כמעט כל

שעה - שעתיים עגולות עובד על הפורום, אני לא מגיב לפעמים כי אני רוצה לתת לכם לפתח דיונים "מעמיקים" על הלהקה, אבל אני פה...

Adrienne

New member
הוספתי את הדסקטופים...

אני מבקש מכל מי ששם את הדסקטופ שיביא גם את התמונה בנפרד בלי כל האייקונים. גיליתי היום משהו נפלא - בגלריות אפשר להוסיף טקסט עם מידע על הגלריה, אז הוספתי בכל גלריה שורה שמתארת את התמונות, אתם מוזמנים לצפות...

Adrienne

New member
עוד עידכון להיום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוספתי את הניתוחים החסרים, את שלי ואת של דרור. שלי זה לאנסטופבל ושל דרור זה לCIBAH למה הפסקתם לנתח שירים?

WickeDevil

New member
מההההה???????? ../images/Emo60.gif

אני ניתחתי את UNSTOPPABLE ואחר כך אתה ניתחת אחריי!

Adrienne

New member
הבנת הנקרא,

אם תסתכל אחורה תראה שהוספתי בהתחלה רק שלוש ניתוחים: אנסטופבל(שלך), את של הדר ואת של אירנה. היום הסתכלתי אחורה וראיתי שלא הוספתי את כולם, אז הוספתי בנוסף את CIBAH שלך ואת האנסטופבל שלי שניתחתי אחריך. מה לא טוב במה שרשמתי? נכון לעכשיו יש 5 ניתוחים - 2 אנסטופבל, 1 - CIBAH, 1 - WYWG ו 1 - WERE FORGIVEN

Charmed 4ever.

New member
מצטערת אבל אני פשוט חייבת ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif

*שלושה ניתוחים!! שלושה!!! ניתוח = זכר! שלושה! סורי...

Adrienne

New member
את מוסיפה אותו לפורום...

ואם הוא גדול מדי תהפכי אותו לJPG

WickeDevil

New member
תפסיקי לאכול סופגניות! ../images/Emo60.gif

אני מבטיח לך שהוא יקטן!!!

WickeDevil

New member
מצטער אבל הניסוח שלך לא ../images/Emo60.gif

היה טוב חיים טובים והמשך חג מהמם דרור

Adrienne

New member
אם אתה אומר...

פעם הבאה אני אסביר כמו לתינוקות. חוץ מזה שהיית יכול לבדוק אם הניתוח שלך נמצא שם לפני שאתה יוצא בהאשמות... חיים טובים, המשך חג מהמם ומרתק, ואולי יש סיכוי שאני אגיע לאיילון, אבל זה אולי קטן מאוד, פיצי פיצפון

WickeDevil

New member
איתמר... תהיה יפה ותשתוק ../images/Emo60.gif

לא האשמתי אתה לא הסברת טוב!

למעלה