עידכונים

av_i_va

New member
עידכונים../images/Emo91.gif

גלריה חדשה: נגרות - בנית רהיטים מקורות פשוטות הפינה של YAELY המלצות ליצירה עם הקטנטנים. יש בקשות מיוחדות?

2_be

New member
לא מצאתי שרשור מתאים להגיד את זה.

אז המון
אביבה על העלאת הדוגמאות לטכניקות ציור על עץ... אני מחכה כבר לרגע שבו אוכל לעבור על זה...

av_i_va

New member
יש עוד בדרך

אולי עוד הלילה ותודה אומרים בסוף.
(אם בכלל) לי יש עוד מלאי גדול.

av_i_va

New member
שכחתי לספר../images/Emo10.gif

גלריה חדשה עם המון דובונים חמודים לכל מטרה ושימוש.

Y A E LY

New member
אביבה ../images/Emo51.gif

בהמשך הערב תקבלי ממני עוש מנת רעיונות שונים ומשונים!!! בקשר ל"מומחייותי": מאז היותי קטנטנה (מדובר על גיל 3) התיימרתי להיות OVER יצירתת ומאוד מעוניינת וחושקת בהדרכה הוראה גננות וכ´ו- כל דבר בו אוכל להדריך וליצור עם הקטנטנים. עקב היותי הילדה הקטנה ביותר- גם בביתי לא מצאתי את המרפא. הייתי יושבת במשך שעות ומגרוטאות שינות יוצרת עולמות... מלבד הפן של היצירה, כאן נעשתה בכל שלב ושלב מחשבה כיצד מדריכים אחרים לעשות ייצרות אלו- מה הן מפתחות וכ´ו. תהליך שהתחיל בגיל שלוש והלך והתפתח- כשנהיו לי מערכי שיעורי ציור לקטנטנים בכיתה א´. בכיתה ב´ בגיע האור בקצה המנהרה. אחינית חדשה נולדה לי- אמנם היא היתה קטנטנה אבל- כבר בניתי עליה להמשך הדרך. כך המשיכו ימי כשכל מקרי מדווחם לי בכל אמצעי תקשורת אפשרי על כל יצירה שעשו אי פעם עם גוזליהם, ואני משפרת, מתקנת מבקרת- ומעבירה את ההתנסיות והמסקנות על האחיינית שלי שנולדה יצרתית במיוחד. מקבצי הרעיונות שאני מעלה לפורום זה הם לאו דווקא שלי. הם רעיונות שהגיעו אלי בכל אחת מדרכי התקשורת המקובלות כיום- אבל: כל הרעיונות שאטני מעלה לפניתי הידועה כהפינה של Y A E LY הם רעיונותת שניסיתי בשיתוף עם הגוזל הקטן (אליה הצטרפו גם בנות דודות). איינני יודעת את המקורות לכל הרעינוות- ולכן הם לא מצוינים. כל הרעיונות (או לפחות רובם המכריע) כתובים לי בראש ואני מנסחת אותם מחדש לטובת הפינה. הם מזכורני!!! וכן נגמרות 60 שניות על חייה רצונותיה והתנסויותיה של יעלי.

av_i_va

New member
ממש נעים לשמוע

כל כך צעירה וכל כך הרבה נסיון! כל הכבוד!!! אהבתך הגדולה ליצירה ולילדם ממש מורגשת. שמרי על אוצר זה!

למעלה