עידכונים...

danaziv

New member
עידכונים...

1) אז קודם כל לגבי הדירה: קנינו בצהלה דירה שהיא כרגע מאוד קטנה 2 חדרים,אבל.... עם המון פוטנציאל וזה בדיוק מה שחיפשנו. אפשר להרחיב ולבנות עוד קומה שבסופו של דבר הדירה הופכת לדופלקס עד 117 מ"ר. אנחנו מקבלים את המפתח ב-1.10.02 ועוד לא החלטנו אם להתחיל מיד לשפץ ולבנות או לחכות בכל מקרה אנחנו כרגע נשארים בדירה של ההורים של גיא שנתנו לנו למספר שנים עד ש"נסתדר". 2) לצערי הרב גיא לא הצליח לקצר את המילואים וסביר מאוד להניח שהוא יחזור רק ב-20 לחודש. לגבי החוזה של הדירה ישחררו אותו ליום אחד והוא צריך לחזור שוב לבסיס (תבינו שהמילואים באילת,חתיכת תיזוז). מאוד מאוד מאוד... התבאסתי, אני ממש יושבת כאן עצובה כי יום ההולדת שלו חל ב-11/6 והוא לא יהיה וגם כי אני ממש רוצה להגיע למפגש, אבל הבנתי שכולן מגיעות עם הבעלים אז אני ממש ירגיש לא בנוח. באסה!!! 3) אני בתקופה לחוצה בטירוף (ולמרות זאת משתדלת מידי יום להיכנס בלילה לפורום,כי קשה לותר עליכן....מכורה מה לעשות). אני מסיימת בשעה טובה ומוצלחת את התואר השני בסימסטר הזה ויש לי המון מבחנים ,עבודות,רפרטים ומה לא... ובנוסף, זו תקופה לחוצה בעבודה. למי שלא יודעת אני מורה וזה שיא הלחץ עכשיו-ישיבות ,ימי הורים,תעודות וה-כ-ל ביחד ,אני על סף התמוטטות ....הצילו! ובנימה "אופטימית" זו....... לילה טוב!

אתי@

New member
תגובות ממוספרות ../images/Emo140.gif

1. תתחדשו, ובהצלחה
נשמע שקניתם דירה עם פוטנציאל אדיר
2. מצטערת לשמוע שגיא רחוק-רחוק, אבל זו לא סיבה לא לבוא למפגש
נשמח לראות אותך עם או בלי גיא
3. שיהיה המון בהצלחה בלימודים, וגם בעבודה. תתנחמי שעוד מעט מגיע החופש הגדול
בכל אופן - אני מחזיקה לך אצבעות... אתי@

fila

New member
דנה../images/Emo66.gif

אני ממש שמחה בשבילך על שמצאתם את הביתת שמתאים לכם הזמן עובר ממש מהר ונורא כיף לשפץ ולרהט בית שהוא רק שלך.... אני מאוד מקווה שגיא יצליח להגיע לפחות בסוף השבוע של יום ההולדת שלו הביתה ותחגגו בכיף ואם לא אל תדאגי אני בטוחה שכאן בפורום נמצא עבורך את הדרך לחגוג לו בצורה מקורית ומפתיעה
למרות שאני חושבת כבר עכשיו על משהו אם הוא באילת אולי תוכלי להפתיע אותו את? ובקשר למפגש אני לא יודעת עדיין אם אני מגיעה אבל אם כן אז גם אני מאוד ישמח לפגוש אותך

שמופית

New member
הדירה נשמעת מקסימה ../images/Emo45.gif

שיהיה לכם בהצלחה ! אני מצטערת לשמוע שגיא לא יגיע וגם את...
אבל אני חושבת שגם לימור מ"דורלים" מגיעה לבד, אז את לא צריכה להרגיש לא נעים. מאחלת לך שתעברי במהרה את התקופה הלחוצה ומזל טוב לקבלת התואר !!!

תגובות

1. נשמעת אחלה של דירה. 2. חבל שגיא לא יוכל לצאת, אבל בכל מקרה את מוזמנת למפגש, נשמח להכיר. 3 שיהיה בהצלחה בתואר.

היי דנה!!!

הזדמנות וירטואלית לברך אותך ואת גיא לרגל קניית הדירה. ללא ספק רכישה מוצלחת. אין לי סבלנות כבר לשבת אצלכם...
ולגבי המילואים... קטן עלייך נסבול אותך אצלנו!

למעלה