עידכונים:

ליטן א

New member
עידכונים:

סקר - נוסף סקר חדש לפורום, בנוגע לדיון שערכנו פה בעבר, והוא מהווה מין סיכום של הדיון. הסקר שואל: ידוע שטו מדיארה ושמרקין חסימוביץ` הם שחקנים מפוברקים במשחק - שלא קיימים במציאות, ושהם נושאים את שמם של שניים מהחוקרים של המשחק. האם תשחקו איתם במשחק?
תחרויות/פעילויות - אפשר לראות, שאתם לא הכי מתלהבים מתחרויות חדשות ומפעילויות שקשורות, הא..? אם אתם לא רוצים פעילויות, ורוצים פורום יבש ורדוד, רק תגידו..
בכל מקרה, אני ועופר עובדים על תוכנית חדשה, אולי זה ילך הפעם.. פרטים בהמשך...
מס´ הודעות לעמוד - כפי ששמתם לב (או שלא..) גדלו מס´ השירשורים בעמוד, מ-15, ל-20 שירשורים בעמוד. רק שתדעו..
פרויקט CM4 - המשחק עומד לצאת בעוד חודשיים וחצי, ורציתי לדעת, אם יש איזה מישהו שהייתם רוצים שנביא לאירוח בפורום, או איזה פעילות "חגיגית" כלשהי לקראת היציאה. אולי איזה חידון, או משהו כזה... תציעו רעיונות עכשיו, אני אתחיל לארגן את זה עד למועד היציאה של המשחק.

Psycho MC

New member
נחמד... תגובות:

1. סקר נחמד - עשיתי שזה רק יהרוס את המשחק והיו עוד 4 שהסכימו איתי
2. לדעתי, כל מיני תחרויות/פעילויות לא יעזרו לפורום "לא להיות יבש ורדוד". פשוט כל אחד צריך להשתדל לכתוב יותר הודעות/תגובות ככל שהוא יכול, כמו שאני עושה
. ד"א הייתי מאוד רוצה שתערכו עוד מין תחרות כזאת, אבל לעשות אותה יותר מאורגנת. 3. נחמד שיש יותר הודעות לעמוד. 4. להביא מישהו לאירוח? מי למשל? שוב מנג´רים טובים מהארץ שיכתבו הודעה אחת (סר אלכס פרגוסון)..? איזה פעילות חגיגית? תפרט. חידון היה יכול להיות מגניב...

ליטן א

New member
המממ...

בנוגע לפעילויות: מה זה "יותר מאורגנת"? בנוגע לאירוחים: סר אלכס פרגוסון, הוא לא אורח, אלא הוא מין משתמש פיקטיבי שלי, כדי שבו ייכתבו המלצות. אם יש המלצות שאתם רוצים לכתוב לפורום, ואתם רוצים שזה יישמר במאגר - זאת ההזדמנות שלכם.. אני כבר אמרתי - ביה"ס מרוקן לי את המוח. אני יבש מרעיונות. כל מה שאני יכול לעשות, זה להוציא לפועל רעיונות שלכם. תזרקו רעיון, אני כבר ארים את הכפפה, לא לדאוג לביצוע.. לגבי אורחים: חשבתי אולי על היבואן של המשחק (כלומר, האיש בחברה, שאחראי רק על המשחק הזה), או אולי על מנהל "פורטל המנג´רים", או "אתר המנג´רים", What ever... מה שתרצו, בגבול האפשרי והמציאותי...

קיר קמט

New member
תביאו לנו

את ולאד , את אוב קוליאר , את ריי וון, מישהו שקשור בפיתוח המשחק :) אנחנו נסתדר כבר עם האנגלית :)

ofer16

New member
אגב מרסין חרסימוביץ´...

יש לי אותו באייסיקיו... אבל הוא עוד לא אישר אותי...

ofer16

New member
יש לי את הטלפון שלה.

50 שקל. וזה באמת מרסין חרסימוביץ´.

למעלה