עידכונים

עידכונים

קרה המון ב- 24 שעות האחרונות. ניתן להגדיר אותן כקריטיות להמשך הזוגיות. מבלי להיכנס להרבה פרטים הגיעו לידיי פרטים הנוגעים לזוגתי אשר היו מעוררים חשד בכל גבר מזדמן כי הנאמנות לזוגיות היא ממנה והלאה. אני מוכרח לציין כי על אף היותי פראנואיד מטבעי אין מאושר ממני ובטוח ממני כי זוגתי נאמנה לי ולו בגלל אופייה המדהים וטבעה המופלא. בחזרה לאמש,כאשר נודעו הפרטים נתקפתי בחילה ומצאתי עצמי מקיא את נשמתי בשירותים. מי היה מאמין שהיא חשובה לי עד כדי כך? לבסוף החלטתי להתעמת עימה בנוגע לפרטים שנודעו לי. מלבד כעסה על האופן שבו גיליתי את הפרטים(מדובר בחדירה לפרטיותה-שנעשתה בתום לב!),היא אישרה כי הפרטים בחלקם נכונים אך מעולם לא היה מצב של בגידה או של תגובה מצידה כלפי אותו "מניאק,סוטה,בןזונה,חלאת המין האנושי...."שמנסה ליצור עימה קשר(את הכינויים אני הדבקתי לו ולא היא). מדובר במקרה של אדם אותו היא מכירה דרך מקום עבודתה אשר מנסה נואשות כנראה למשוך את תשומת ליבה והיא מתעלמת ממנו(אני מאמין לה!). ההבדל היחידי בינה לבין מישהי האמורה להגיב תגובה הולמת כאחת שאינה מעוניינת הוא- שהיא לא חסמה את כתובת האי-מייל שלו בדואר שלה או לחלופין ענתה לו בפנים דוגרי שיפסיק את כתיבתו אליה. מפה לשם אין לי מילים לתאר את הדיכאון אשר נפל עליי וזאת למרות הפצרותיה של אישתי כי אין לה,לא היה לה,ולא יהיה לה כלום עם אותו הנ"ל. דרך אגב אני,כמו רה"מ שלנו,שומר לעצמי את זכות התגובה כלפי אותו אומלל-בזמן,במקום ובדרך אשר אמצא לנכון ! ערב נעים לכולכם, ותזהרו מאותם חלאות שמנסים לערער את הזוגיות -ששלנו כנראה מעורערת לכן אנו כאן.

*יפעת*

New member
אם אתה מאמין לה...

אז מה הבעיה? אתה מכיר את אישתך יותר טוב מכל אדם אחר שירצה לתת לך עצה בעיניין. אם אתה אומר שאתה מאמין לה כנראה שיש לזה סיבהץ כנראה שהיא טיפוס אמין שאפשר לסמוך עליו!! אז מה הבעיה? לך על זה, תאמין לה! היא לא בוגדת בך כמו שנדמה לך!! ואם אתה אומר שתה קצת פרנואיד (דרך אגב, גם אני...) אז זה עוד יותר מחזק את מה שאני אומרת!!

על פניו נראה פשוט

אבל כפי שאמרת,הפאראנויה מטריפה אותי ואם את כזו אז את בטח מבינה אותי, ומלבד זאת מה דעתך שאשלח לו אי-מייל כזה שישתין מרוב פחד כשייקרא אותו?

*יפעת*

New member
האמת...

שאין לי אי מייל. מצחיק, אני יודעת. אני "חדשה" באינטרנט, נחשפתי אליו בנסיבות מצערות ומאז אני מטיילת בפורומים.

אל תמהר

אל תמהר להאמין ולבטוח מה ציפית שאישתך תאמר? כן יקירי, יש לי רומן (וירטואלי) עם מישהו היא העדיפה לתקוף אותך על החדירה לפרטיות עד כדי שאתה בטוח בה ב 100%

*יפעת*

New member
למה לא לבטוח?

א. אני הבנתי שהוא בוטח בה, כנראה שהיא בן אדם אמין. ב. אם קיימת בעיה של אמון אז צריך לפרק את החבילה מהר!!!!!! אמון זה התנאי הבסיסי ביותר לקיומה של מערכת יחסים מכל סוג שהוא!!!

*יפעת*

New member
יש לי בעיה...

אני יודעת איך להכנס לשם (יש קישור למעלה) אבל אני לא יודעת איך משתמשים בזה, או איך שלא תקרא לזה...

*יפעת*

New member
אני לא מצליחה!!! ../images/Emo7.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

נכנסתי דרך הקישור אבל הוא לא נתן לי כלום!! אין רשימת חשרים ואני לא מצליחה להכנס לשום דבר!!! הוא מבקש להכניס שם ואני לא יודעת איפה!! הבורות הזאת ממש מתסכלת אותי!!!!!!

יש קישור

שכתוב "צ´ט זיוגיות במשבר".עליו את צריכה ללחוץ וזה אוטומטית מכניס אותך לחדר זוגיות במשבר עם השם שלך"יפעת"

*יפעת*

New member
נמאס לי!!!

החלונות ריקים!!!!!!!!!!!! אני נכנסת דרך הקישור ויש כותרות מעל החלונות אבל החלונות ריקים!! חשבתי שאולי צריך להקליק על הכותרות אבל זה לא עובד!! אולי משהו במחשב שלי לא בסדר, אני לא יודעת מה קורה.... אני אציץ בפורום מידי פעם, אם אראה שחזרתם אצטרף בשמחה עד שאני אדע איך נכנסים לצ´אט!!!!!

קודם כל

אל תתייאשי כ"כ מהר.בחיים ישנם קשיים הרבה יותר גדולים. שנית תירשמי מייד באי-מייל חינם :יש לך ב-walla.co.il או ב-msn.co.il אלא שני המומלצים על ידי. אחרי שישה לך אי -מייל תשלחי אותו אליי לאי מייל שלי :[email protected] ביי

*יפעת*

New member
אתה צוחק עלי?

איך אני עושה דבר כזה? אין לי שמץ של מושג!!!!!!! אתה יודע מה? עוד מעט אחי היקר יחזור ויעזור לי בעיניין הצ´אטים והאי מיילים למיניהם.... כתבתי את האי מייל שלך ואני מבטיחה שברגע שיהיה לי גם אני אהיה איתך בקשר. בינתיים... אני אציץ מידי פעם לראות אם חזרת... מתאים? האמת שלצערי גם אם לא אין לי הרבה ברירות!

ותזהר.. שאשתך לא תראה את הדואר.....

וזה, על קצה המזלג... הצד השני של המטבע ודרך אגב בקשר לדואר המאיים שאתה רוצה לשלוח לחבר לעבודה של אשתך רק עצה לי אליך - תזהר אתה יודע איפה זה מתחיל אתה לא יודע אף פעם איפה זה נגמר.. וזה יכול להגמר רע

האלי

New member
איך יוצאים מזה ?

לא נכנסים לזה... תקרא שוב מה אומר לך המוסקיטר... שלך, האלי.

*יפעת*

New member
לאן נעלמת אתמול?

הצלחתי להכנס לצ´אט ולא היית שם... האמת שאחרי רבע שעה נתקע לי המחשב ואח"כ לא הצלחתי להכנס חזרה לצ´אט... בכל אופן - חיפשתי אותך... יום נעים ומקסים!

למעלה