עידכונים....

רז2

New member
עידכונים....

השבוע נראה היה לי שהגיע הזמן לגמול את שיר ורון משנת בוקר. אבל כנראה בחרתי בשבוע לא טוב, ששניהם מצוננים וזה לא כ"כ הלך. הקטנטונת שיגעה אותי כמעט כל היום במין בכי ניג´סי ומעצבן, שחשבתי בסוף היום שאני כבר קורסת! והיא כמובן גם הציקה לאחיה כל הזמן (למה שהוא יהיה מבסוט מהחיים וישחק בשקט???) כל הזמן רק חטפה לו צעצועים, או ניסתה להחליף איתן צעצועים, והעיפה לו צעצוע חלופי על הראש (במקרה הטוב) או על הפרצוף (במקרה הפחות טוב). בקיצור, עבר שבוע מפרך, ואני לא יודעת עדיין מה לעשות עם שנת הבוקר והצהריים שלהם. נראה עוד כמה ימים. חוץ מזה, קיבלנו אתמול חיסונים (שלושה...) והקטנים עכשיו לא נראים כ"כ טוב. שניהם עצבניים ונראה לי שיש להם אפילו חום. מיד חטפו נר בתחת..... מדדו להם אתמול גם משקלים וגובה וזה נראה בסדר. רוןשוקל 12.200 קילו, ובאחוזון משקל 85, לגבי גובה, הוא כמעט באחוזון 90. שיר שוקלת 10.200 ובאחוזון משקל 55, ומבחינת גובה היא גם כמעט באחוזון 90. כך שמבחינה זו הכל נראה טוב. אני ממש מקווה שהם ירגישו טוב במהרה. לא יאומן שהמערכת החיסונית שלהם צריכה להתמודד עכשיו עם שלושה חיסונים... מפחיד! אני אעדכן בהמשך... שבת שלום לכולם.

קרנושה

New member
וואהו איזה יופי.........

אם אני לא טועה הם בני שנה ושלושה חוד´ נכון? יפה עומדים בטבלת האחוזים
אנו בני שנה וחודשיים ושוקלים הגדולה 8.500 והקטנים מגרדים את ה7.000 קילו מלמעטה וגם בקושי..... לגביי גמילה משנת הבוקר והצהריים....למה בעצם גומלים אותם משינה? אומרים שילדים מתפתחים הכי טוב בשנתם.....אצלי הם ישנים פה שעה ערים שעתיים ופה שעתיים ישנים וערים 3 שעות.....לא מבינה מה רע בזה?

nonana

New member
היי לכם אנחנו אחרי ארוחת ערב../images/Emo3.gif

אני גמורה מעייפות ואתן? הילדים אכלו קצת ושיחקו הרבה עכשיו מחכים להפתעה - אבא הבטיח ומשם למיטה. נעמה כל הזמן משתעלת. נדב התחיל לאכול כמו שצריך ונעמה ככה ככה. ולי הגב יופי חוגג.

קרנושה

New member
ניי נושנוווווווווש

גם אצלנו אחרינו המבול...... וכולם במיטות....לפני יומיים מתי נעמד לראשונה לבד והוא מתלהב חבלז... אני עייפה מותשת...תכננתי ללכת לסרט "שר הטבעות" אך לא נראה לי שאעמוד בזה.....הולכת להכין חמין למחר... נונוש חסרת פה.....או שלי לפחות.....את כותבת אני כותבת ואף הודעה שלנו לא מצטלבת..... אתם מקבלים משהו לשיעול? כשאני הלכתי לרופאה עקב שיעול של ליאור היא אמרה לי שהיא מעדיפה לא לתת כלום לשיעול ואם היא נותנת למישהו זה רק כדי להרגיע את ההורים הלחוצים.....אנחנו אחרי המחלות וגמני מרגישה כבר טוב...מקווה שגם אתם תבריאו במהרה...ואת...בעיה של גב זה סיפור אחר לגמריי....תרגישי טוב יקירה...ותנוחי.....שבת!!

קרנושה

New member
נונווווווש חייבת לשים את הסיר על ..

האש אחרת אין מחר אוכל......

קצפת~

New member
נשיקות לנסיך שלי ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

כל הכבוד נסיך של קצפת......... אוהבת אותך ואת אחיותיך המוןןןןןןןןןן אמאל´ה אל תקנאי גם אותך

רז2

New member
בקשר לשינה...

מצידי, הלוואי שימשיכו לישון פעמיים ביום!!! אבל שיר השובבה התחילה לעשות בעיות עם השינה של אחר הצהריים. למעשה גם ככה כל פעם נדחתה קצת שנת הבוקר כי הם גדלו והיו פחות עייפים, ובעקבות זה נדחתה גם שנת הצהריים לארבע אחר הצהריים, שזה כבר לא ממש שנת צהריים ובשמונה בערב הם מבחינתנו חייבים להיות במיטה. גם לנו מגיע קצת שקט לא???
אבל היו יומיים ששיר לא נרדמה גם בארבע אחר הצהריים, כך שהיתה ערה מלא שעות וכמובן השתגעה לגמרי בסביבות חמש וחצי ואז כבר ממש אין טעם להשכיב אותה. בדרך כלל כשהם לא נרדמים זה הסימן שהם כבר זקוקים לפחות שינה. אבל בינתיים זה לא ממש הולך... חברה נתנה לי רעיון אחר להכיב אותם בשתיים עשרה בצהריים במקום באחת וחצי כמו שעשיתי, אז אולי זה ילך. בינתיים היום הם ישנו פעמיים כרגיל, כי המסכנים עם חום בגלל החיסונים והם די מותשים. ודרך אגב, אצלנו כל עניין סדר היום ממש חשוב לי. יש לי כל מיני פעילויות איתם בבוקר, כך שכל היום מסודר ומתוקתק. מהרגע שראיתי ניצנים לסדר יום כשהיו פיצפונים, מייד סידרתי הכל, כדי שיהיה ברור מתי ישנים מתי אוכלי, מתי משחקים, וכו´ יש מעט מאוד סטיות לכל מיני כיוונים והכל היה בסדר עד עכשיו.... טוב, דיווחים בהמשך! אה, והםכרגע בני שנה ושלושה חודשים וחצי. והאמת אף פעם לא היתה בעיה במשקל. הם נולדו במשקל טוב, והמשיכו יפה, למרות שאני כמו פולניה מקטרת שהם לא אוכלים (ואני אפילו לא פולניה
)

קרנושה

New member
לגביי שעות השינה.......

לפני כמה זמן עשינו סקר אם התאומים ישנים ביחד וכו´...הרבה התלוננו שקשה לסדר להם את שעות השינה ביחד...כעת כשבאתי להשכיב את שלושת ילדיי...בעלי אמר לי אבל רק מתי הבן עייף...ואולי נחכה עוד קצת עם הבנות ואני מיד אמרתי שלא!! אני אשכיב את כולם אז חלק יברברו קצת במיטה וירדמו...אם לא משכיבים את שלושתם ביחד נפתח פער בעייפות אח"כ ומפה מתחיל הבלאגן לדעתי.....אני לא מוכנה (בטח לא עם שלישיה) לתת לכל אחד לישון מתי שהוא רוצה.....(ויש מקרים יוצאי דופן כשמישהו חולה והוא ישן יותר אבל זה לא הכלל)...אתמול השכבתי את שלושתם וליאורי שלי קמה אחרי 20 דקות...ומתי וליהיא ישנו שעתיים...מאוחר יותר ליאורי היתה נאג´ס והשכבתי אותה...היא היתה עייפה וזה ברור...יש מקרים יוצאי דופן אבל בגדול אני משחקת ומחזיקה את כולם עירניים בחד וכל גם משכיבה אותם ביחד.....וכעת אפתח שירשור אך מתנהל אצלכם סדר היום מיד בהודעה הבאה...

zimes

New member
אני לא מבינה...

הלואי שהם ישנו תמיד יחד, וזה קורה לפעמים, (כמו עכשיו, ישששש!) אבל אם ילד לא עייף הוא לא נרדם. אז אני מראש לא מנסה להרדים ילד, אלא אם נדמה לי שיש סיכוי שירדם. לגבי הפחתת מספר שינות ביום - הקטע של שנת בוקר מאוחרת יותר ואז שנת צהריים מאוחרת יותר, הוא בדרך לשינה אחת. נכון שבאמצע יש את השלב הקשה שבו הם לא עייפים לישון ב - 8, אבל זה שלב. עברנו את זה במעבר מ-3 שינות לשתיים, ועכשיו אנחנו במעבר משתי שינות לאחת. קשה, אבל מבחינתי, במקום הזמן שהיה י בין 9 ל 11 בערב, יש לי עכשיו קצת זמן בצהריים, ובסביבות 5-6-7.

אמנם עומר ודנה רק בני 8 חודשים אבל

עומר ממש שוקל יפה 8.200 ק"ג אבל דנה סרבנית האוכל בקושי מגרדת 7 ק"ג וזה האחוזון ה 5 לגיל שלה אבל הפסקתי להיות מודאגת שתאכל מה שבא לה וחלס לי פולניות

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל הכבוד שרית

כל הכבוד שרית ככה צריך

למעלה