עידכונים

עידכונים

1. ספיר חזרה להיות מרגיזה, והיא מכה את כפיר ומתחצפת קשות אלינו. אני לא ממש יודעת איך לאכול את ההתנהגות הזו, אז בינתיים אני מבהירה לה שאני לא אוהבת את ההתנהגות שלה ואז מתעלמת ממנה לאיזה עשר דקות כעונש. 2. כפיר משתפר בפיזיותרפיה שלו. הוא מתנהג, מבחינה מוטורית, כאילו הוא נולד בזמן (תזכורת - כפיר נולד חודש לפני הזמן) כלומר - מוטורית הוא מתנהג כמו תינוק בן חצי שנה למרות שהוא יהיה בן 7 חודשים עוד שבוע. 3. הסמסטר הראשון כמעט נגמר ונראה שהשנה אני מתפקדת בצורה סבירה, למרות הלחץ. 4. המטפלת שרצינו לשלוח אליה את כפיר נחלשה בגלל המוגלובין נמוך, אבל מצאתי מטפלת אחרת בחמישה ש"ח לשעה (800 לחודש), ואצלה יש הבת שלה (בת שנה) ותינוקת בת חצי שנה, ועכשיו גם כפיר. הוא נראה מאוד מרוצה, ולכן גם אני. את הבקבוקים והפורמולה וגרברים אני מביאה. כשכפיר יאכל טוב יותר היא תכין לו מרק אצלה. בהתחשב בזה שזה מאפשר לי לעבוד יותר, ובזה שאני מרויחה פי חמש ממה שאני משלמת לה לשעה, זה דיל טוב בכל צורה שהיא. 5. הרופאים מרוצים מהכליות שלי ונראה שאני לא אזדקק בסוף לניתוח תיקון. תודה לאל. אבל בגלל שאני מאוד מיוחדת האורולוג שלי החליט לכתוב עלי מאמר. הוא מצא רק עוד מקרה אחד כמוני בארץ, ועוד 8 ברחבי העולם. הייתי מעדיפה להיות מיוחדת בגלל דברים אחרים, אבל אם המאמר שלו יעזור למנוע התדרדרות אצל מישהי אחרת - אז שווה לי להוית מיוחדת בצורה כזו. זהן להפעם.

odeia

New member
נילי, מאוד שמחה שבסה"כ יותר טוב

אני לא מכירה אותך ואת לא אותי, אשמח אם תסבירי מה היתה הבעיה עם הכליות שלך ומה היתה הבעיה עם הבן.

למעלה