עידכונים

bole69

New member
עידכונים

אז התחלנו לעבוד על אלבום שלישי אני מבטיח שהיו הרבה הרבה הפתעות. אבל זה לא אומר שגמרנו את הפרמו לאלבום הזה בקרוב מאוד (עוד השבוע אני חושב) נוציא לרדיו שיר חדש שאני מקווה שיצליח, בחודש הבא אנחנו מוצאים רימיקס למועדונים שילוב שלנו עם כמה הרכבים גדולים ומפורסמים וסוף סוף יש תאריך לסיטי הול חיפה!!! אחרי הרבה הרבה עבודה התאריך יהיה כנראה ה19/12/06 ויש אופציה ב17/12/06 בדום בת"א אז שהיה בן זונה ונדבר.

kombinaizer

New member
כל הכבוד ../images/Emo24.gif

מחכה לתאריכים
אין פריצות או הופעות קצרות עד אז? מוציאים לרדיו את שקוף נכון? וכל הצפונים מתייצבים לסיטיהול.

Segalovich

New member
יאנגי רשם במוזיקה שחורה:

שקוף זה הסינגל שהולכים להוציא, ובנוסף - השיר עם ירמי ייצא באנגלית השבוע לכל העולם! ריספקט אדיר! כל הכבוד!

kombinaizer

New member
לא מדויק

השיר עם אמסטפ - נגמר מבפנים יצא בגרסא אנגלית לעולם וזה לא יקרה השבוע

bole69

New member
זה הרבה יותר מזה

אנחנו עובדים על המון דברים מגניבים. ועכשיו אני אשחק איתכם משחק. לאחרונה (אולי קצת בגללנו) הפורום קצת צולע אז לי יש דרך להעיר אותו. אז ככה אתם צריכים להיתחלק לקבוצות הקבוצה שתצליח לגייס כמה שיותר חברים חדשים (מבחינתי גם מפורום רוני סופארסטר) כל הקבוצה תקבל בדואר את ההיפי החדש של כלא 6 (תאמינו לי שזה שווה) הניקוד היה כך: חבר פעיל בפורום שווה נקודה אחת על כל חבר שכבר לא פעיל חודש שתי נקודות כל חבר חדש שלוש נקודות, יש לכם עד 30/11/06 היוזם של הקבוצה יצ'ופר בעוד כמה דברים גדולים כמובן שהשופט (ואסור לו להיתחרות הוא אור) אז בהצלחה. אח שלכם, אביב אליאסי הראשון

למעלה