עידכוני מצעדים בעולם

עידכוני מצעדים בעולם../images/Emo222.gif

"Do It Well" מקום ראשון במצעד הסינגלים של טוקיו
זהו המצעד היחיד בעולם שבו השיר הזה כבש את הפסגה... הוא עלה למקום ה-27 במצעד הסינגלים של גרמניה, לאחר כניסה בשבוע שעבר אל המקום ה-30. בשבדיה הוא עדיין מדשדש... בשבוע שעבר הוא ירד, השבוע הוא חוזר למיקום השיא שלו עד כה במצעד - 54
להצבעה למצעדים הישראליים לחצו פה. בהצלחה

Lopezit

New member
../images/Emo51.gif

עדיף שלא נרשום עדכוני מצעד בארה"ב עצוב עצוב

והאלבום מכר השבוע בעולם

רק 50,000 עותקים
סך הכל: 168,000 עותקים. אני מפנה את האצבע המאשימה לג'ניפר מבלי לחשוב פעמיים. נו, אז תוכלו להגיד לי שהיא מתחילה לקדם (ההופעה ב"רוקדים עם כוכבים") - אבל זה בלופ רציני. היא לא זהה, כבר מאוחר כנראה. אהבלה.

היא מיהרה עם הדיסק הזה

2 אלבומים בשנה?
אני לא יודע למה היא מיהרה, אתם מכירים את המשפט "החיפזון מהשטן"... היא הייתה צריכה יותר להשקיע בדיסק הזה. אולי היא פחדה שלא תשאר לה התדמית של האלבום בספרדית... בכל אופן, במקומה הייתי עובד עוד על הדיסק החדש ומוציא אותו רק בשנת 2008. אבל אני בטוח שהיא יושנת טוב בלילה

West Doll

New member
../images/Emo26.gif

בבריטניה: Do it Well: #30 (-10) Brave: #64 (-40) גרוע
אייטונז: 35. Do It Well - Jennifer Lopez
ברזיל: Brave:- #22 moved up to #15 on Top 30 CDs Sales Do It Well:- #14 moved up to #10 on Hot 100 Songs - Debuted at #23 on Top 30 Dance Club Play Hold It Don't Drop It: #1 שלושה שבועות ברצף במצעד ה-Top 30 Dance Club Play.
ארה"ב: [Brave] Top R&B/Hip-Hop Albums: #21 (last week #7) The Billboard 200: #38 (last week #12)

זה כי לא שמעתי ת'דיסק../images/Emo3.gif

ועוד ב-17 לחודש הלכתי לקניון חולון עם חברים ועוד נכנסתי לחנות צליל והיה להם ת'דיסק

למעלה