עידכוני סימפל!!

sapirush1

New member
עידכוני סימפל!!

סימפל פלאן מגיעים לסיבוב הופעות באירופה בארצות: איטליה, שוודיה, UK (מי יודע איזו ארץ זאת?), שוויץ, הולנד, גרמניה, ספרד ובלגיה! אם אתם טסים בחופש יש לכם מצב להגיע לאחת מההופעות. הם גם יהיו בכמה הופעות בטלוויזיה יחד עם אבריל לאבין וגרין דיי. כמו כן הם מועמדים ב3 קטגוריות בפרסי הMMVA הקנדיים. הם זכו כבר שנתיים ברציפות בתור "הלהקה הקנדית המועדפת" ומקווים להפוך את זה לשלושה שנים הטקס יהיה ביום ראשון ה-19 לחודש ואפשר להצביע עד אז בקישור הבא. נלקח מתוך האתר הרשמי של ס"פ

n 0 f a r

New member
ולישראל לא נכון??איזה מבאסים הם!!!

אני רוצה לראות הופעה שלהם!

sapirush1

New member
אז בואו נמשיך בפרסום העצומה...

אבל נעשה משהו כי הם בכלל לא יודעים על כל המעריצים שיש פה!

bad astronaut

New member
מה כבר אפשר לעשות?

אני מבקשת שלא תספרו להם על העצומה בכל דרך שהיא כי אנחנו עדיין לא רוצות שהם ידעו מהסיבה שלא חתמו מספיק אנשים.. אני גם חושבת שאפילו קצת מהאנשים שפה בפורום לא יודעים על העצומה!

Just TalTi

New member
תפרסמי אותה שוב [פה]..

או שנעשה עוד סבב של פירסומים בכל מקום [זה היה די מזמן, בטוח הגיעו עוד אנשים שלא יודעים על זה בכל הפורומים]

sapirush1

New member
יש לי רעיון!

נכון יש את ההודעה הזאת עם כל הפורומים שזכו? אז נחלק את זה ביניינו ונפרסם בהם! וגם אפשר ללכת לקומונות הכי פעילות ולפרסם שם

Just TalTi

New member
רעיון טוב.. אבל

יש יותר סיכוי לחתימות אם נפרסם במופורמים שאיכשהו קשורים ללהקה, ובפורומים שיכולים להיות בהם אנשים ששומעים סימפל. אז לדעתי צריך לתת פה רשימה של פורומים, ושכל אחד יבחר לעצמו כמה פורומים ויפרסם שם.. ואל, מדעתך?

bad astronaut

New member
אמממ

מי עושה רשימה? אני לא טובה בדברים האלה חחחח [לא יודעת לעשות קישורים]

Blue Puding

New member
יאאאאאאאאאאאא

לא תאמינו מה קרה הרגע!!! אמרתי להורים שלי שסימפל פלאן מגיעים לאנגליה ושזה הסיכוי היחידי שלי לראות אותם...אז הם ענו לי:"תבררי פרטים ותטוסי בחופש עם אבא שלך!" יוווווו ועכשיו אני שקועה בלחפש באינטרנט חומר על ההופעה!
אני הולכת לראות את סימפל פלאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה