עידכוני MCR בגלגלצ:

Ayush Cohen

New member
עידכוני MCR בגלגלצ:

היום (30-11-11) בתחנת הרדיו גלגלצ: -בשעה 14:45 בתוכנית הבחירות (המאזינים בוחרים שירים לתוכנית באתר לפני שהיא מתחילה ואז גלגלצ עורכים את זה) היה את השיר I Don't Love You ♥ יאי! זה היה כל כך כיף לשמוע אותו כל כך לא ציפיתי ועוד כשהוא התחיל חשבתי שיש לי פלאפון אז קמתי כדי להביא את הפלאפון מהחדר שלי ואז שמעתי שזה מהרדיו אז התלהבתי, ואחר ככך בכלל גיליתי שהפלאפון בכלל היה לידי
(לא אני בחרתי אותו ) -בשעה 20:08 בתוכנית סינגלס (תוכנית המציגה סינגלים חדשים) את השיר SING ♥ התוכנית הזו מתחילה בשעה 20:00 ואת השיר שמו 8 דקות אחרי שהתוכנית התחילה, זה ממש טוב בשביל השיר פעם רביעית שמשמיעים אותו ובשעה כזו מוקדמת זה טוב בשבילו, ניראלי שהם (גלגלצ) אוהבים את השיר
בהלצחה לשיר

ויום או יומיים לפני

גם הייתה את תוכנית הבחירות, והיה את וולקאם :). זה היה די מגניב, בדיוק עשיתי משהו בצבא, אז שמעתי באמפי את האלבום החדש, ואז אני מורידה שניה את האוזניות כי מישהו שאל אותי משו ולא שמעתי ואני שומעת את הצלילים הפותחים של וולקאם ^^.

Ayush Cohen

New member
יאיי! שמים אותם הרבה בגלל ההצלחה של האלבום

יאיי! לא שמעתי את זהה, יום ראשון אני רק מסיימת ללמוד בארבע ואז זה כבר מסתיים
אז רק ביום שלישי אני מסיימת מוקדם ואז אני יכולה לשמוע ודווקא ביום שלישי היה IDLY שזה השיר שאני הכי אוהבתתת ♥

Ayush Cohen

New member
היום גם שמו סינג בסינגלס

אבל לא שמעתי כי הייתי בסרט
זה היה בשעה 21:15

../images/Emo216.gifחברה בשם "היי פידלטי"

בעיקרון יש בעיה עם האלבום הזה..הוא לא מגיע לחנויות של התו השמיני(לא יודעת לגבי שאר חנויות הדיסקים)..ואם כן אז מעט מאוד, אפילו אני עוד לא קניתי את האלבום:/

ronali001

New member
יש פוסטר של MCR במעריב לנוער!!!

פוסטר מהמם בגודל של שני דפים!!!XD

Ayush Cohen

New member
יאא עם התמונה הזאת?

לדעתי זו תמונה לא טובה שלהם מהחדשות אבל היא גם נחמדה השתיים האחרות יותר יפות לדעתי במיוחד זאת עם המדרגותתת ♥

ronali001

New member
כןן עם התמונה הזאת:)

נכון יש להם תמונות יותר יפות,אבל זה באחלה איכות!:)

למעלה