עידכנתי את האתר בתמונות

עידכנתי את האתר בתמונות

אי אפשר להמנע מהמתיקות של אושרי ויש גם הצצה על דרור
מחר אנחנו אצל פורת ואכתוב שוב.

פרלמנים

New member
נועצת לך ומקשרת ישירות-שיהיה מהיר לכולם!

הנה קישור לאתר של עידית. קריאה נעימה! ג'סיקה

פרלמנים

New member
אושרי מקסים, המון זמן לא ראינו אותו../images/Emo23.gif

איזה ג'ינג'י-כמו שאני אוהבת...
חתיך מאוד עם התספורת... דרור נראית שקטה וחמודה
לגבי הנסיגה-ברוב התמונות המצב נראה לי רגיל לגמרי, לא כ"כ הצלחתי לראות "נסיגה" במלוא מובן המילה... האם אושרי יכול ללכת על העקבים? (כמו שפונסטי מציע, כבדיקה לזיהוי נסיגה). הדבר ביחידי שראיתי הוא "פור פוט אדקשן" -קצת התעקלות פנימה כמו בננה, שזה מטופל (רק במקרים חמורים) ע"י העברת גיד. מחכה לעדכונים, ליל מנוחה, ג'סיקה

../images/Emo41.gif עדכון מעודד מאוד.../images/Emo41.gif

בהרכב מלא הגענו לפורת. פורת נתן תשובות ממש מלאות לכל השאלות שהצגתי והיה מאוד מאוד יסודי וסובלני. מה שקורה זה ככה. שכחתי לשאול על נעילת נעליים ולא סנדלים אך כרגע אושרי נועל NB ואני יותר רגועה. אין צורך לחזור גיבוסים/נעליים/סד . נעליים ו/או סד רק ינוונו את הרגל במקומה וזו תהיה טעות לעשות כך. מה גם שבגיל כזה אם הרגל "מתעקשת" זה כבר לא יעזור. 1. אושרי "מרפרף" על עקב ימין.כנראה עם הזמן, ורק אם ילך כמעט לחלוטין על האצבעות, הוא יצטרך לחזור על הארכת הגיד: הרדמה כללית, פוצעים את הגיד בשלוש מקומות. גיבוס. אסור לדרוך יומיים, שבועיים וחצי גבס. אושרי מצליח ללכת ברגל ימין מעט על העקב.כיום יש נטיה של 0-5 מעלות -תלוי מי בודק. ולדעתי גם תלוי בגמישות של הברך. ברגל ימין יש 15 מעלות. תרגיל, אני עשיתי מתיחות לפ העיין אך יש נקודת תורפה למתיחה לגיה. המתיחה של העקב למעלה כאשר דוחים מכיוון האצבעות עלולה לגרום לעיוות של הרגל לצורת קערה. לכן כשמותחים צריך לשים לב ש: א. הברך קצת כפופה. ב. לקחת לוח עץ ישר ולהניח על כל כף הרגל. לדחוף את כולו יחד, מהעקב עד לאצבעות, בעוצמה שווה. כך לא גורמים לקערה. 2. "פור פוט אדקשן"- יש לקלברים נטיה לציר חיצוני חלש שגורם לעיקול הזה. (כמו בננה) פורת לימד אותנו תרגיל טוב לעשות. -נזכרתי שגם בגיל כמה חודשים פורת לימד אותנו תרגיל דומה אך שכחתי ממנו, אולי הוא אפילו באתר. הינה התרגיל לתינוקות: מחזיקים את כף הרגל בקרסול -+ ומדגדגים את החלק החיצוני של כף הרגל. (מבטיחה תמונות בתוך כמה ימים). כדי לא ליצור ניוון בחלק הזה. התרגיל לגדולים יותר: מחזיקים את כף הרגל בקרסול ומבקשים מהילד להזיז את כף הרגל לכיוון הזרת. כדאי לשים באויר צעצוע קטן שהזרת צריכה להגיע אליו. ממש ראיתי איך כף הרגל מתיישרת. רואים את הגיד עובד. תנסו על עצמכם ותיראו. זה בעצם מה שכל כך הטריד אותי עם הסנדלים שפתאום ראיתי שהבוהנים יוצאים מהצד. 3.ניתוח להעברת הגיד עושים כאשר הילד דורך על הצד החיצוני של כף הרגל. אושרי דורך ישר, מאוד ישר. אם הפור פוט אדקשן -צורת בננה חזקה אז זה גם יכול לגרום להליכה על הצד החיצוני. לכן צריך לעבוד!. נשמנו לרווחה. יש עבודה לעשות וכנראה גם הארכת גיד לפנינו אבל אנחנו כל כך הרבה יותר אופטימיים. תודה לכולם, תמונות בקרוב ונמשיך לעדכן. אגב דרור גדלה בלי חיתולים, אך היום הלבשתי לה חיתול כי חשבתי שזה יהיה TOO MUCH להסתובב איתה בלחץ בלי חיתול, אך היא הפליאה לעשות ופישפשה פעם בכיור ופעם בגינה. איזה כיף.

פרלמנים

New member
הי עידית, כל הכבוד!!! שאלות.

בשעה טובה, מקווה שיהיו תמיד רק בשורות טובות ועדכונים משמחים
לגבי התרגיל עם הזרת וכו' תוכלי להסביר יותר טוב? למרות שאנחנו עוד לא בגיל הזה-בכל זאת לא הבנתי. בהצלחה! אגב, זו הפעם הראשונה שאני שומעת על הארכת גיד בגיל בוגר יותר, פונסטי עצמו מציין שאחרי גיל שנה לא מבצעים את הניתוח הזה אלא העברת גיד, לא? איך בלי חיתולים? נשיקות ג'סיקה

ג'סיקה אנסה לצלם ביומיומיים הקרובים

ולגבי השאלה על הניתוח. עדיין לא קראתי על כך. (לא רציתי להקדים את ה... אבל לא נראה לי הגיוני שאם רק העקב עולה עושים העברת גיד, הרי מדובר על גידים שונים לא?

sigis7

New member
אני ממש שמחה לשמוע! את יודעת ש...

התרגיל השני שאת מתארת עם הדגדוג זה התרגיל הכי אינטנסיבי שעשו לי כשהייתי תינוקת, וזה גם מה שעשיתי לשני ילדי, ועכשו לקטנה,גם לטניה בעבר סיפרתי ע"ז, ויש תוצאות מצויינות לתרגיל.ד"א, אצלי בתור תינוקת היו מדגדגים עם מין מסרגה כזו, אבל אני תמיד דגדגתי בעזרת האצבעות שלי. בנוסף אי אפשר לזלזל בעסויים שאנחנו עושות אחרי אמבטיה, כל עיסוי עדין ואינטנסיבי , אני מאמינה, שעוזר!!! הרבה אמונה וכח!

אנגלה3

New member
../images/Emo24.gifהאמת שגרמת גם לי לנשום לרווחה../images/Emo6.gif

איזה חדשות משמחות, הלוואי שנשמע תמיד בשורות טובות המשך שבוע נעים אנג'לה

למעלה