עידן אתה תותח. איזה שיר ענק. אסף ב נוסף לנו משורר. קטלג את שירו הענק
ע ערן לוי 001 New member 22/9/02 #1 עידן אתה תותח. איזה שיר ענק. אסף ב נוסף לנו משורר. קטלג את שירו הענק
א אסף עטר New member 22/9/02 #2 עידן גדול - אסף ב : הכנס את שירו בבקשה לאתר של עידן בצניעות שלו הוא בטח לא יעשה זאת להדו
א א ס ף ב New member 22/9/02 #5 עידן, המילים בידך כחומר ביד היוצר פשוט תענוג. הזכרת לי את שיריו המופלאים של רבי יהודה הלוי משעורי ספרות (שירת ימי הבניים).
עידן, המילים בידך כחומר ביד היוצר פשוט תענוג. הזכרת לי את שיריו המופלאים של רבי יהודה הלוי משעורי ספרות (שירת ימי הבניים).
א אסף עטר New member 22/9/02 #3 עידן גדול - אסף ב : הכנס את שירו בבקשה לאתר של עידן בצניעות שלו הוא בטח לא יעשה זאת לבדו
א א ס ף ב New member 22/9/02 #6 בבקשה: http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?id=393&msgid=7525543
א אסף שנזרק New member 22/9/02 #9 אני אומר לכם , בקצב הזה יפטרו את כולנו. רבק די כבר אין לי זמן לעבוד. כל פעם משהו חדש: 1) בועז 2) עטר מגיב לבו.... 3)הפורום מגיב לבו... 4) האידיוט מתאשפז- ועטר מגיב 5)עידן וערן שרים 6)משחררים את בו.... וכך חוזר חלילה חברים תנו לעבוד שעה ביום( חוץ מערן שבחופשה , לו מותר.
אני אומר לכם , בקצב הזה יפטרו את כולנו. רבק די כבר אין לי זמן לעבוד. כל פעם משהו חדש: 1) בועז 2) עטר מגיב לבו.... 3)הפורום מגיב לבו... 4) האידיוט מתאשפז- ועטר מגיב 5)עידן וערן שרים 6)משחררים את בו.... וכך חוזר חלילה חברים תנו לעבוד שעה ביום( חוץ מערן שבחופשה , לו מותר.
ק קרס. New member 22/9/02 #10 אחלה גרעין התעבות! מזכיר לי את המשפט "הכורה בור בו(עז) ייפול". מי אמר את זה?