עידן האלוהים- למי יש את המילים

• פותח הנושא BMS
  • פורסם בתאריך

BMS

New member
עידן האלוהים- למי יש את המילים

דחוף, דחוף את המילים של השיר עידן האלוהים מי יודע מתי יש הופעות בדרום של היהודים

shkool

New member
קבל

http://www.hayehudim.com/lyrics.php#idan יש בקרוב הופעה בבאר שבע, ביום הסטודנט - לא יודע בדיוק מתי זה יוצא.

peace n love

New member
יש לכ תעודת זהות?

אני מאמינה שכנ....יכול שכנ....תנסה...אתה מב"ש?

shkool

New member
לא, חולון, אבל אם לא ייתנו לי

להיכנס בסוף? סתם נדפקתי...

SilverPearl

New member
עידן האלוהים / היהודים

שלוש דתות ואלוהים אחד למעלה בשמיים כל יום שעות עומדים אצלו בתור יכול להיות שגם אני אותו אראה בעוד שנייה או שתיים ולי סיבות יש מיליון מיליון בשם המת האחרון עידן האלוהים עידן האלוהים עידן האלוהים היום מכאן עד אלוהים מכאן עד אלוהים מכאן עד אלוהים תהום אין סוף מתים אה פנאטים אף אחד כבר לא בורח במקום דפים רושמים על מצבות אנ´לא מתאים לא תגייסו אותי יותר אתה שומע? אם יש שדים יש מיליון מיליון בשם השד האחרון עידן האלוהים עידן האלוהים עידן האלוהים היום מכאן עד אלוהים מכאן עד אלוהים מכאן עד אלוהים תהום אז לא מאוחר תרים ת´ראש תראה פרפר עף עד לירח אז כמה זמן עבר איך לא נמחק לי המספר כמה זמן לוקח בשם המת האחרון... עידן האלוהים עידן האלוהים עידן האוהים היום מכאן עד אלוהים מכאן עד אלוהים מכאן עד אלוהים תהום ותודה לי שהורדתי את השיר במיוחד בשביל לכתוב לך את המילים
-סיוון-

BMS

New member
תודה רבה ואני בת! ועוד משהו

למישהו יש מושג מתי היהודים מופיעים בדרום בחודש הקרוב?

קומיקס

New member
לי יש!

אני בן 14 מב"ש וכבר זה השנה השנייה שאני הולך ומכניסים את כולם על תדברו שטויות, כרטיס ל4 הופעות עולה 120 שקל(היהודים,תיסלאם,ברי סחרוף,רמי וריטה) ואת כולם מכניסים בלי בעיות

shkool

New member
אפשר עוד פרטים? הבנתי שזה יומיים

וליום אחד זה עולה 70 ש"ח וביום הראשון, כלומר מחר(אני חושב) - יופיעו היהודים, אלי ומריאנו, וריטה ורמי - זה נכון? איפה בדיוק בבאר שבע? ממתי עד מתי? תודה, shkool

shkool

New member
אפשר עוד פרטים? הבנתי שזה יומיים

וליום אחד זה עולה 70 ש"ח וביום הראשון, כלומר מחר(אני חושב) - יופיעו היהודים, אלי ומריאנו, וריטה ורמי - זה נכון? איפה בדיוק בבאר שבע? ממתי עד מתי? תודה, shkool

joyjoy

New member
זה באוניברסיטת בן גוריון

כרטיס עולה 70 ליומיים רק אם אתה סטודנט מבן גוריון !!! אחרת כרטיס אורח ליומיים עולה 140 ליום 90 (אם אתה לא סטודנט ) בהצלחה ליהודים בהופעה הערב ושיהיה אחלה יום הסטודנט לחבריי לספסל הלימודים

למעלה