עידן, התופיסט של הלהקה חוגג יומולדת

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
עידן, התופיסט של הלהקה חוגג יומולדת

אז בואו כולם נאחל מזל טוב !!

Gefi Giraf

New member
נראה לי...

שקצת מבאס להיות בן 180... כבר איזה 100 שנה שאתה אוכל רק דרך קשית... לא כיף

Gefi Giraf

New member
מה זה משנה בן כמה הוא?

לא כיף להיות בן 180... סתם באסה. פרקינסון בלאגנים... אין לי מסנג'ר, אבל יש לי אייסיקיו-293429089

blinki1

New member
יציאה לא קשורה חח.. אבל שווה להכנס

יש באתר הרשמי של שוטי הנבואה ביצועים נדירים לכל מיני שירים וביצוע אחד ממש ממש יפה למשתוללים בכפר.. בקיצור אם עוד לא שמעתם אז זה ממש יפה:):) שווה לשמוע http://www.foools.com/nedirim.html

blinki1

New member
אולי... אבל..

חח כן אבל מי שמגיע לגיל 120 והיו כאלה.. לאחל להם עד מאה עשרים קצת מבאס.. אז מאחלים ל180 שזה גיל שגם ככה אפחד לא יגיע אליו בחיים. וסוגרים עניין:p

Gefi Giraf

New member
כמעט ולא היו....

מאחלים עד מאה כעשרים... הכי טוב... שיחיה עד גיל 100 וירגיש צעיר עד יומו האחרון... אני בכלל לא רוצה להיות כל כך זקן, זה נראה לי מבאס נורא

blinki1

New member
אממ ...

כן.. בתכלס זה מבאס את כולם.. אבל מה לעשות ככה זה.. אומרים שמפתחים עכשיו כדור שמשאיר אנשים 20 שנה בגיל 30 עוצר את ההזדקנות או משו.. ואז אנשים יחיו גם עד 150.. אבל עד אז..נסתפק בלאחל עד מאה עשרים..

Gefi Giraf

New member
לא יודע...

אני אישית מעדיף לחיות חיים מלאים ומאושרים ולמות כשאני עדיין בריא, ולא לסבול. מצדי גם בגיל 60, מהתקף לב מרוב אוכל טוב והנאות

blinki1

New member
O.O..

וואלה זה מה שאתה מאחל לעצמך?.. חיים קצרים מידי לא?

blinki1

New member
חח..

חחחח אהבתי.. אבל כשתגיע לגיל שישים לא תחשוב ככה מבטיחה לך..

Gefi Giraf

New member
אם אני אגיע...

בסוף עם כל הדיבורים שלי על גיל 60 או 80 או 100 אני אמות בגיל 20 בצבא (חלילה), או מחר בתאונת דרכים (כמו שכמעט קרה לי היום)

blinki1

New member
חחחח..

חאס וחלילה.. אל תגיד דברים כאלה אפילו לא בצחוק..בסוף הסתבר שלא הייתה הגבלת גיל בהופעה:(.. הייתי יכולה להכנס..

Gefi Giraf

New member
אני באותו זמן הייתי בבארבי

היתה הופעת פרידה של סינרגיה מאורי רז. נהניתי מאוד מאוד

blinki1

New member
O.O

כה...אני לא מכירה אותם אבל אמרו לי שהם להקה ממש טובה.. להופעה הבאה אני בטוח הולכת גם אם אומרים לי שיש הגבלה..:( איןיותר מידי אנשים בני 15 שאוהבים אותם והולכים להופעות לצערי..

למעלה