עידן והפן האחר שלו...

betti10

New member
עידן והפן האחר שלו...

טוב... אני ממש עצבנית עכשיו ועידן הוריד לי את כל החשק בכלל לשמוע אותו... אז כשארגע אני אספר לכם על הפן הלא כ"כ נחמד שלו

actress

New member
בטח תפסה אותו משוטט וניסתה להגיד

שלום, ובטח חזר ממופע מסוים... לפעמים יש לו קטעים שהוא עייף וחושבים שהוא לא נחמד... הכל יכול להיות.

willo1

New member
לכל אחד יש ימים

טובים וימים פחות טובים. גם לך, ולי. אם הייתי עצבנית על משהו ומישהו היה אומר לי דבר לא במקום אני ישר אתעצבן, בלי קשר לאותו אדם שאמר את זה.. כל אחד מתרגז ומתעצבן ולא אכפתח לפעמים.. גם עידן..

betti10

New member
אז ככה:

קודם כל, לפני שאתם מעלים פה השערות לגבי מה שעשיתי... אמרתי לכם 20 פעם שלא אלך לבית שלו וכו... אז ככה: החלטתי שלא אפרסם את הכל, לא אכנס לכל הפרטים...אבל בוא נאמר ככה... שמישהי שרצתה שעידן יגשים לה חלום, שלפחות יקשיב לה דקה שתיים החליטה להתקשר אליו לאחר המון זמן והרבה אומץ ומה שהוא עשה... זה ...פשוט.... ניתק לה בפנים.
אני לא יודעת מה איתכם... לדעתי זאת לא צורה... עם כל הכבוד ועם כל זה שהוא סלבריטי... זה לא היחס שמישהי או מישהו צריך לקבל ובמיוחד לאחר שלקח לה הרבה זמן ואומץ ובמיוחד שזה עניין של "קריירה" ולא סתם מעריצה או משהו כזה. ואם הוא היה עסוק..אז הוא יכול היה להגיד: תשמעי, אני עסוק אולי יותר מאוחר או מחר... במקום זה החליט לטרוק לה בפנים את הטלפון. מסכנה, ממש נפגעה מהיחס. לא הספיקה לדבר וכבר ניתק לה. אולי לבחורה הזאת לא יצא לדבר עם סלבריטיז וכאלה... אבל לי כן ואם לומר את האמת... לעולם לא ניתקו לי את הטלפון בפנים. בתור אחד שבאמת הערכתי אותו והוא משדר את עצמו בטלוויזיה ובכל מקום אחר... התאכזבתי לשמוע את זה. כל הערכה שלי לבן אדם הזה ירדה... ממש בושה.
שימו את עצמכם במקומה... אם אתם הייתם רוצים שאמן מסויים "יעריך" אתכם ויראה איך הוא יכול לעזור ל"פריצה" שלכם בתור זמרים... הייתם רוצים שינתק לכם בפנים???
מה גם שהיא לא ביקשה מאף אמן אחר אלא את עידן ועל אחת כמה וכמה בתור "פרוייקט"... זה רק צריך להחמיא לו ולנסות לעזור...ואם הוא לא יכול אז רק לשמוע מה יש לה להגיד. זה יפה איך שהוא משדר את עצמו בטלוויזיה,איך שהוא אומר בבלוג T.V שהכל מסתכם באנשים ושהוא מלהק אנשים ובלה בלה בלה... אבל במציאות...הכל בולשיט. לא יודעת מה איתכם... לי זה לא עשה טוב.

Infinity AL

New member
אממ

את בטוחה שזה היה עידן שענה לה? עידנוש המושמוש החמדו שלי
כפרעעע עליו כי אלינו הוא היה ממש נחמד, הוא היה אחרי הופעה 1 בלילה נרא סחוט והוא עמד והצטלם וחיבק כל אחת ודיבר איתנו והכל..

Saffron

New member
אני מסכימה איתך שיחס כזה ../images/Emo29.gif

אף אחד לא צריך לקבל. מצד שני, אני גם מסכימה עם יעל, לא הייתי שם ולכן אני לא יכולה לשפוט.

betti10

New member
אממ...

לפי מה שהבנתי... קודם כל, כן זה היה הוא...לא קשה לפספס את הקול שלו... מה גם שמס' הטלפון שלו בדוק, מאחר וכבר מישהי התקשרה אליו. שנית, אין מה להיות שם. מספיק שהוא מנתק לאחר שלקח לה המון אומץ וזמן וגם לאחר שזה עניין כפי שאמרתי "קריירה" או "חלום"... אני לא חושבת שזה היחס שבן אדם צריך לקבל, גם אם זו הייתה מישהי שרק רצתה להגיד לו שהוא מוכשר,סתם לצורך העניין. גם אני חשבתי שעידן יענה בחיוב או לפחות ישמע את מה שיש לה לומר ויחשוב על זה וגם אני חשבתי שאין מצב שעידן הוא כזה... עובדה.... מסתבר שהוא אכן כזה. וכמו שאמרתי כבר, גם אני בקשר עם איזה 2-3 סלבריטיז וכשאני התקשרתי אליהם בפעם הראשונה... הם הקשיבו לי ולא ניתקו לי את הטלפון. עזבו את זה שזה הרגיז ושזה מוריד מערך האדם, שמסתבר שהוא לא כמו שחשבתם, זה יותר פוגע!!! בכל אופן, אני חושבת שזה לא היה בסדר. בכלל לא. נ.ב: זה היה בשעה 4-5 אחה"צ, כך שהוא לא היה אחרי הופעה.

betti10

New member
שכחתי להוסיף...

שזה אחרת כשזה פנים מול פנים ואחרת כשזה בטלפון. כך שאחרי הופעה ....בחנייה או איפה שזה לא יהיה, הוא חייב להראות קצת חיבה לקהל שבה לראותו.

למעלה